Wasze Sposoby Na Zwalczenie Kaca
-
czarna_
Re: Wasze Sposoby Na Zwalczenie Kaca
wiecie co-na kaca jest najlepsze zimne piffko a podobno czym sie trułes -tym sie lecz
D wiec odpowiedz jest jasna
Idealny przepis na zrobienie z siebie rasowego alkunaczarna_ pisze:wiecie co-na kaca jest najlepsze zimne piffko a podobno czym sie trułes -tym sie leczD wiec odpowiedz jest jasna
![]()
Woda z ogórków - racja, pomagaChomik pisze:Administracja muzikum oczywiście nie spożywa alkoholu, ale SŁYSZAŁEM, że pomaga Energy drink (zwłaszcza w czasie picie) oraz sok z ogórów lub kiszonej kapusty ; )
Najczęściej pije na kaca herbatę z ogromną ilością wyciśniętej cytryny
- mysza199339
- Użytkownik
- Jinpachi Futushimo
- Weteran
Jeśli pijesz wódę,popijasz redbullem czy czymś,gwarantowana szybka bomba
widziałem akcje jak haftowali po wódzie+redbull
a co do tego...woda z ogórków pomaga,albo pół łyżeczki sody oczyszczonej,rozpuśc w połowie ciepłej wody i wypij duszkiem
Ewentualnie bardzo tłusty posiłek
koncentrat z cytryny
albo 50ka wódeczki ;)
- radekdudek11
- Specjalista
przed snem walisz duzo plynow , i najlepiej w nocy jak sie ockniesz miej cos pod reka ,kac to poprostu odwodnienie swego rodzaju .Rano jak dasz rade cos zjesc to jajecznica bankowo , nie wiem dlaczego ale naukowcy wskazali ja na 1 miejscu na zwalczanie skutkow upojnego wieczoru
- mysza199339
- Użytkownik
Ja po imprezie zanim położę się do łóżka wypijam co najmniej ze 3-4 szklaneczki wody
Jak się już obudzę, dotrze do mnie gdzie jestem, kim jestem i gdzie ja wczoraj byłem to robię masę czynności, żeby doprowadzić organizm do stanu używalności
Po pierwsze woda na suchara :p Potem pod pryszkę... zimna, gorąca, zimna, gorąca i tak na zmianę, żeby troszkę się ocucić
Potem staram się pobudzić żołądek do życia
Jakaś kanapeczka delikatna, żeby zaczął pracować.
Potem znowu dużo wody, bo zawsze mam suchara :/ Często też ogarnę jakiegoś PLUSHa z witaminami, bo jak wiemy alkohol je wypłukuje
Potem oczywiście epicke opie***lanie się ;) Może wieczorkiem na jakiś spacer i potem do wyrka znów ;p
Jak się już obudzę, dotrze do mnie gdzie jestem, kim jestem i gdzie ja wczoraj byłem to robię masę czynności, żeby doprowadzić organizm do stanu używalności
Po pierwsze woda na suchara :p Potem pod pryszkę... zimna, gorąca, zimna, gorąca i tak na zmianę, żeby troszkę się ocucić
Potem staram się pobudzić żołądek do życia
Potem znowu dużo wody, bo zawsze mam suchara :/ Często też ogarnę jakiegoś PLUSHa z witaminami, bo jak wiemy alkohol je wypłukuje
Potem oczywiście epicke opie***lanie się ;) Może wieczorkiem na jakiś spacer i potem do wyrka znów ;p
-
Matt_Davies
gościu jesteś hardcorem
na mojego kaca działa ziiiiiimny browarek <3<3
no i oczywiście gorący prysznic, wtedy już bania nie boli
w moim przypadku na kaca kilka piwek i jest spoko
polecam tez sen
Moj najlepszy sposób kaca picie piwa takiego jak Tyskie lub Żywiec, nawalisz sie jak meserschmit a rano zero kaca a jak wódeczka jest na stole to zapijam mineralka 
od kiedy zagryzam wódkę cytryną albo spożywam dużo witaminy C przy najebie kac jest minimalny