HH wtyczki
Re: HH wtyczki
Niemal każdej wtyki można użyć do Hip-Hopu.
Ale już mam wybierać to polecam Hypersonic, Nexus, a Edirol Orchestral jest moim zdaniem niezbędne.
Jeszcze mógłbyć mieć DVS Saxophone i 4Front Piano.
Ale już mam wybierać to polecam Hypersonic, Nexus, a Edirol Orchestral jest moim zdaniem niezbędne.
Jeszcze mógłbyć mieć DVS Saxophone i 4Front Piano.
Uzywaj opcji edit a nie post pod postem :]
Genesis do Trance??
A nie moge do Hardstyle np jej uzyc?
Boze co Ty pierdol*sz..
Przytocze twoje wypowiedzi.
[
a wiesz jak w wielu przypadkach sie nagrywa sample perkusyjne??
TAK!! M.in. przez glos. !!!
Genesis do Trance??
A nie moge do Hardstyle np jej uzyc?
Boze co Ty pierdol*sz..
Przytocze twoje wypowiedzi.
[
a wiesz jak w wielu przypadkach sie nagrywa sample perkusyjne??
TAK!! M.in. przez glos. !!!
widze kolezko ze nie posiadasz mozgu ani wzroku bo wyraznie napisalem ze sa wtyki ktore sa glownie do jakiegos gatunku przez swoje brzmienia jakie sa w danej wtyce zawarte a nie centralnie lub tylko i wylacznie do jednego gatunku !! mozna UZYC TEZ DO INNYCH lecz brzmienia sa glownie skierowane na dany gatunek !! jarzysz wkoncu ?? bo widze ze probujesz swiecic i zgrywasz pepek swiata ale Ci nie idzie i w wersji ostatecznej sie osmieszasz ... co do sampli perkusyjnych to przyznam sie ze nie wiedzialem ze sa nagrywane przez glos ale sa lby ktore nie wiedza ze czlowiek moze sie pomylic lub czegos nie wiedziec ... nie czepiam sie tylko odp do tematu i nie uwazam ze ktos jest madrzejszy poprzez to ze wie co nie co wiecej bo w takim przypadku nie jest madrzejszy tylko ma troche wieksza wiedze w danym temacie
wiadomo ze mam wyobraznie ale wymagam konkretow i jasnosci a nie pierdol..ia piate przez dziesiate . no nie slyszalem tego kawalka z samych sampli perkusyjnych ale oky mozliwe ze takowy jest i luzno . nie widze tu ogranicznika ... i co jest kur.a smiesznego w tym ze nie wyswietlilo mi opcji edit ?! jesli tak pisze to tak bylo i tyle i moze forum mialo odjeb.e ! widze ze cos z glowka nie teges ...
Nie nie nie nie !!!
To tylko bank brzmien ktory wsadzili producenci.
Nie widzialesze tak powiem pustych wtyczek??
Duzo przed toba
To sluchaj na twoje myslenie. Skoro banki swiadcza o przeznaczeniu wtyczki to jak zimportuje inny bank to juz sie przeznaczenie zmienia? Nie kolego nie
Wtyczki traktuj jako maszynke do krecenia dzwieku tylko i wylacznie bo jesli bedziesz sie tylko bankami sugerowal to nie bedziesz mial wlasnego stylu
Sam sie widze nie rozumiesz bo gadasz tak jakby o bankach (paczkach brzmien)a nie o wtyczkach ktore moga byc skierowane mniej wiecej do jakiegos gatunku.. Banki naturalnie chociaz to nie ogranicza. I nie wmawiaj mi tu juz nic. Bo teraz szukasz jak wybrnac ale nadal nie masz racji.
slundi.. za ostro :P PPP
hahaha dobra nie chce mi sie po raz enty tlumaczyc bo nie zajarzysz