[13.04.11] San'B - Electric Rulez ( Orginal Mix ) [???]
Re: [13.04.11] San'B - Electric Rulez ( Orginal Mix ) [???]
Jak dla mnie to szalu niema.Chwytliwy motyw na dwoch instrumentach.Poprawny "feeling perkusji".Duzo tutaj jeszcze brakuje np. cietego vokalu czy jakichs pocietych piloksztaltnych wstawek.Czegos co zaskoczyloby pozytywnie.Wedlug mnie idealna baza z aranzem do dalszego komponowania.Mysle ze jest potencjal
Kawałek nie jest za bogaty w dźwięki ale da się słuchać, popracuj trochę nad urozmaiceniem. 
no trochę sucho jest ... jak KICK ciupie z bassem na początku to strrasznie sucho to brzmi. trochę słabo rozbudowany motyw główny
od 3 : 03 wchodzi fajny nawet dzwięk ale fałszuje i ciężko się tego słucha . Nie potrzebny ten Reeverb delikatny na clapie.. - przejścia słabe mało się dzieje ogólnie
no to chyba tyle ode mnie
od 3 : 03 wchodzi fajny nawet dzwięk ale fałszuje i ciężko się tego słucha . Nie potrzebny ten Reeverb delikatny na clapie.. - przejścia słabe mało się dzieje ogólnie
no to chyba tyle ode mnie
- M.I.K.E.J.
- Nowicjusz
Więcej efektów by nie zaszkodziło. bo ta linia basowa tak jak dlamnie sucho na początku, ratuje ta melodyjka od 1:36. Pomysł dobry,kiepskie wykonanie
-
Huunter
Kiepska aranżacja. Słuchając intro mam wrazenie, że w 22 sec. przechodzi w outro:p Nie jest tak źle jak na początek, muzyka lepsza niz nie jeden podklad do gier na pegazusie 
zajebioszcza kolego mam pytanie w jakim programie nagrywasz i jakie basu uzyles?
@up: nie ma znaczenia w jakim programie, liczą się umiejętności 
Mix jest wpozadku
, jendnak czesc merytoryczna nieprzemawia domnie ale jest to kwestja czasu jak wykrecisz cos ciekawego bede sledzil twoje poczynania
Pozdrawiam