8 pomysłów na forum spod znaku PvdH

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
Jonek9FCB
Specjalista

Re: 8 pomysłów na forum spod znaku PvdH

Post autor: Jonek9FCB »

Drugim xD :*
Awatar użytkownika
T3L3T3LU
Specjalista

Post autor: T3L3T3LU »

Kod: Zaznacz cały

drógim
Hahahaha...

Dlaczego nie jesteście za DRUGIM punktem?
Nie oszukujmy się... Na muzikum nie ma przecież dzieci poniżej 10 lat które nie mogą usłyszeć żadnego przekleństwa ;)

Niemal każdy tutaj ma powyżej 15 lat, a w tym wieku każdy choć raz użył przekleństwa.
Nie róbmy z muzikum przedszkola.
Awatar użytkownika
Krisss
Specjalista

Post autor: Krisss »

Ale forum powinno jednak trzymać kulturalny sposób wypowiadania się... Co sobie pomyślą nowi forumowicze przeglądając sb w ktorym ludzie k*wią... Bez przekleńst idzie się obejść
Awatar użytkownika
dams89
Ekspert

Post autor: dams89 »

Wszystko fajnie ale co do zniesienia przekleństw ... jestem na nie... Wiesz co by się działo wtedy. Sprawdziło by się że dać komuś palec a weźmie rękę.. Wydaje mi się że zrobiło by się nie miło.
Awatar użytkownika
Radoslav
Ekspert

Post autor: Radoslav »

Ja jestem prawie za wszystkimi punktami, ale z tym przeklinaniem to trochę przesada. Co wogóle nie będzie można? Przecież dziećmi nie jesteśmy można sobie od czasu do czasu przekląć :D A i emotikony powinny także zostać. One wyrażają nasze odczucie czy jakoś tak ;)
Awatar użytkownika
Krytyk Klubowy
Klubowicz

Post autor: Krytyk Klubowy »

No to chociaz przymykac oko na SB? To nie zostaje w zaden sposob zapisane w historii forum, wiadomosci w SB przepadaja - a jak sie komus wymsknie raz czy dwa to warna nie dostanie. Kultura musi byc ale no bez przesady. KAŻDEMU z was sie zdarza przeklnac.
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Post autor: Cj Ex3 »

[Się wie ku*wa xD Ale teraz mod nie zbanuje cię za przekleństwa bo nie może. Natomiast jak chcesz porzucać mięsem z Deszczem to śmiało, tylko długo to ty nie pożyjesz ;)
Awatar użytkownika
Krytyk Klubowy
Klubowicz

Mają tylko ze wiekszosc nawet bardziej doswiadczonych nie wie gdzie to jest i jak to sprawdzic. Zreszta komu chce sie to czytac? To ze wymsknie mi sie raz na jakis czas przeklenstwo niezagwiazdkowane nie oznacza ze mam Warna od razu dostac. Moze zamiast pizgac warnami za przeklenstwa na lewo i prawo zaczniecie po prostu uczyc ludzi jak moga edytowac swoje wiadomosci na SB i ich upominac?

Jakbym wiedzial wtedy jak edytowac swoja wiadomosc to zagwiazdkowalbym to - niestety nie wiedzialem i za to warna mialem dostac?
Awatar użytkownika
Krisss
Specjalista

Dobra... zakładając, że część pomysłów została rozpatrzona pozytywnie, to co z realizacją?
Awatar użytkownika
Krytyk Klubowy
Klubowicz

No właśnie? Odpowiednie władze w ogóle zajrzały do tego tematu? Najchętniej prosiłbym o wypowiedzenie się Chomika ;)
Awatar użytkownika
Krisss
Specjalista

Tak samo pomysł o zakładce w panelu użytkownika, która gromadziła by użytkowników, których wrzutki nam się podobają, przez większość osób pomysł ten został przyjety, a efektu jak narazie chyba nie ma... tak samo teraz
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Post autor: Cj Ex3 »

Ej, ja tylko poprawiam twoje informacje, abyś nie zmylił nowych ;)

[

:lol:
Z Chomikiem nie ma proszenia, trzeba to na nim wymusić bo nie zajrzy. Jak tak bardzo chcecie to wysyłam teraz mu link do tematu na gg ;)
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Post autor: Krzychu »

Dobra, to jako drugi władny na tym forum odpowiem wam raz a dobrze ;D xD

Lista emotikonek w SB, raczej bez sensu, kto chce ich używać i tak używa, a kto nie chce kładzie na to lachę. Aczkolwiek sprawa by w pewnym stopniu była przydatna ;> Zakaz przekleństw, nie przejdzie niestety, a co do wymsknięcia się raz na jakiś czas - Panowie, nie przesadzajmy żeby od razu warny dawać? Jak ktoś notorycznie to robi to ok, ale jak raz kiedyś... To taka moja mała prośba do modów ;) Temat o rangach jest, zakładał go ten cały R&G, dla przypomnienia ->

Kod: Zaznacz cały

http://muzikum.pl/faq-f57/informacje-o-rangach-t136509.html
Odnośnie Super Moderatorów to nie ma tu takich już i nie będzie, rangi nie są do końca uporządkowane ale nastąpi to.... w najbliższym roku, może dwóch xD Temat o zlocie, można wrzucić notkę nad SB, a jakoś specjalnie to myślę, że nie ma co go eksponować, ponieważ i tak mało kto przybędzie, a kto ma wiedzieć ten już i tak wie... Na pewno aktywni userzy wiedzą ;) Co do zbędnych działów, to już myślę, ze trzeba typowo do Chomika, bo to on ten dział w/w zakładał :) Dwie ostatnie pozycje, to już sprawa dyskusyjna, jednak wątpię aby powstały....

No to tak tyle i w skrócie ode mnie ;)
ODPOWIEDZ