Vester Wave
Re: Vester Wave
Ja o rzadną range nie walcze i nie mam zamiaru walczyć ... Rozumiem Moderator forum, i administratorzy, ale ja nic sobie z tego nie robię mając pod nickiem kilka liter więcej.
hmm to tak, chciałem coś tu napisać, ale się spóźniłem bo jak zwykle Brizzer jak coś pisze to wyczerpie temat i potem już nie ma co dodać
oczywiście popieram to co napisał 
Byry nie chce mi się z tobą pisać i tłumaczyć tego i tamtego
trzeba było się zgłosić do rekrutacji składu komisji, a nie teraz pisać że nie dali rangi a powinni
porównaj nutki tych co dostali rangę a tych co nie, jak dostrzeżesz różnicę to chwała twojej osobie, przeczytaj post Damiana tam jest ładnie wszystko opisane
podałeś przykład Pawła (Paul Johns), że nie ma rangi, a jego nuty leżą w głównym dziale ;) to prawda, bo ty je tam wrzucasz między innymi, jak coś chcesz i masz do mnie to pisz na gg, nie będziemy tu robili cyrku ;)
Mr.RADI 98 postów przez rok i Promo Dj, też ciekawa sytuacja ;) na szczęście będzie to również weryfikowane już niebawem, także wypatrujcie info xD
PS: chcecie się jeszcze pobawić i przedrzeźniać czy już mogę temat wywalić? bo moim zdaniem do niczego on nie prowadzi ;)
Byry nie chce mi się z tobą pisać i tłumaczyć tego i tamtego
Mr.RADI 98 postów przez rok i Promo Dj, też ciekawa sytuacja ;) na szczęście będzie to również weryfikowane już niebawem, także wypatrujcie info xD
PS: chcecie się jeszcze pobawić i przedrzeźniać czy już mogę temat wywalić? bo moim zdaniem do niczego on nie prowadzi ;)
Wyraziłem swoje zdanie w temacie nic więcej. Nie zgłaszałem się do komisji bo jestem stronniczy... Napisałem to!
Kolega Brizzer, jego obawiałem się najbardziej i nie myliłem się po raz kolejny. Nie będę słuchał nut tych którzy otrzymali rangę bo to nie są moje klimaty sam o tym wiesz doskonale. Nie chce abyś Marcin tłumaczył mi nic na gadu bo ja to wszystko wiem. Mimo wszystko, moim zdaniem powinno się trzymać takich ludzi jak Sylwek na forum. Są to ludzie którzy mogą coś osiągnąć, ambitni przede wszystkim a nie (czytając już pierwsze komentarze) spisywać człowieka na straty... Dosyć dostadnie określił mi to w rozmowie Max Reason (Formacja Mike & Max) nie chce tego tu cytować bo jest to wypowiedź syta w wulgaryzmy. Na jakim forum tacy ludzie jak Tr!fle, Vester mają się wybić? Dlaczego nie dać takim ludziom szansy? Oni będą o tym pamiętać. Muzikum jest jednym z popularniejszych witryn poświęconych muzyce clubowej. Jeżeli Będziemy dawać motywację młodym i utalentowanym to w przyszłości może to zaprocentować. Rozumiem, poprzednie rozdania rang były "przypadkowe". Tym razem jeżeli jest już komisja, są ludzie odpowiedzialni za to, niech mają na uwadze dobro forum. Vester Wawe jest dosyć popularny. Promuje Swoją osobę, czy nie na tym to polega?
Wracając do Paul'a, sam je wrzucam, owszem, ale czy ma ktoś do mnie o to pretensje? Nie zauważyłem... jeżeli Vester zaczął działać aktywnie na forum nagle jego produkcje nie nadawały się do głównego działu... To mnie zaskoczyło strasznie... Nie chce już komentować tego faktu bo szkoda gadać.
Czekam na miłą dla mych oczu i uszu krytykę mojej osoby. Pozdrawiam