Może jakiś konkurs? ;>
Re: Może jakiś konkurs? ;>
Przydał by się też konkurs w którym każdy może się wykazać, np na najlepszy baner, czy na upludera tygodnia lub miesiąca, tak, żeby każdy mógł się wykazać, bo nie wszyscy mają smykałke do tworzenia muzyki 
@up
pomysł też nie najgorszy..
problem tylko w tym, że my możemy sobie ustalać, a decyzję i tak podejmie administracja..
pomysł też nie najgorszy..
problem tylko w tym, że my możemy sobie ustalać, a decyzję i tak podejmie administracja..
- radekdudek11
- Specjalista
Jeśli chcecie robić konkurs to nie na najlepszy kawałek.... W dodatku pomysł żeby w tle leciało mp3 jest totalnie do niczego 
Konkurs powinien sprawić by jak najwięcej ludzi w nim wzięło udział. Banner to nawet dobry pomysł.
Ja bym proponował coś w stylu: ułóż piosenkę/wierszyk dotyczącą forum? Odgadnij nazwy poszczególnych kawałków? (ucięte fragmenty jakiś nutek, kto odgadnie najwięcej wygrywa). Zrób ciekawe/śmieszne zdjęcie związane z muzyką/forum?
Pozdrawiam!
Konkurs powinien sprawić by jak najwięcej ludzi w nim wzięło udział. Banner to nawet dobry pomysł.
Ja bym proponował coś w stylu: ułóż piosenkę/wierszyk dotyczącą forum? Odgadnij nazwy poszczególnych kawałków? (ucięte fragmenty jakiś nutek, kto odgadnie najwięcej wygrywa). Zrób ciekawe/śmieszne zdjęcie związane z muzyką/forum?
Pozdrawiam!
- martin1243
- Użytkownik
Konkurs? Może dla promo dj'i na najlepszy set
nagrody? Pendrive za 20pln wystarczyłby chyba
D a na tyle administracje chyba stać 
Wszytsko fajnie,wszystko oki..ale wiem chyba co miał kolego ROMEOXX na myśli..
nasz kochany,cudny i śliczny Admin CHOMIK i tak będzie na nie
ale Panowie i Panie..życzę powodzenia