Szkoda że nie wiesz jaką masz najważniejszą część komputera - płytę główną. Polecam program Everest, jest w wersji trial, która działa należycie.
Jak coś mam do sprzedania zestawik wystarczający Płyta Asus P5B-Premium+Procesor Core2Duo 2x2,33 GHz, wydajne chłodzenie wodne Primecooler, RAM 1,5 GB DDR II, zasilacza właśnie nie mam, a też jest niezbędny i to nie byle jaki, jak dołoży się do niego jeszcze kartę graficzną jakąś do nowych gier tak żeby np. GTA 4 chodziło już płynnie na wysokich detalach, to zasilacz będzie potrzebny do niego na zapas 750W (no może mniej). Dysk, mówisz że masz o 160 GB, dołożę taśmy gratis

Co z obudową? Chcesz mieć go w jakiej wypasionej, zwykłej czy luzem komp. Co z napędami, nagrywarki DVD kupisz nową za 70 zł, chyba że już BluRay, no to 2 razy tyle musisz wydać co DVD. Zestaw jaki mam mogę oddać za 400 zł, możesz również szukać taki gdzieś indziej, taniej, u mnie masz za 400

Gratis mógłbym dodać jakąś białą obudowę, dopłata za dopakowanie. Mam również czarną, ale bez boków, więc tak do niczego jest...
Ale się rozpisałem, myślę że będziesz wiedział o co kaman