Re: Avatar
Mam ten sam problem zdjęcie sie dodaje ale avatara nie moge dodac nie ma nawet takiej opcji w "edytuj avatar" prosze o pomoc z góry dzięki 
-
Marcin
Avatara wrzucicie przez: Wpisz adres URL obrazka z innej strony. Od zmiany serwera nastąpiła komplikacja wrzucania avatara ze swojego komputera.
No tak , ale tamten nie ma w ogóle opci żadnych , to mu przez panel avatar dodałem 
A u mnie było i tak , że nie chciało i ze stronki dodać swego czasu , ale teraz jest dobrze .
A u mnie było i tak , że nie chciało i ze stronki dodać swego czasu , ale teraz jest dobrze .
- WolverineDJ
- Klubowicz
Zapodajcie te linki, zobaczę czy są poprawne i ew. spróbuję coś pozmieniać w super-tajnym-panelu 
Jak zaczął się ten temat miałem miks pedobeara i pikachu w avku, więc wrzucanie z URLa działa dobrze
Jak zaczął się ten temat miałem miks pedobeara i pikachu w avku, więc wrzucanie z URLa działa dobrze
Działa tylko dodawanie avatara z innego adresu URL, wrzucanie z kompa nic nie da. jak dalej macie problem, nie możecie dodać też przez URL podeślijcie avatary swoje do mnie i wam je dodam jak będę miał chwile.