forum w naprawie 01.02.2012

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
Krisss
Specjalista

Re: forum w naprawie 01.02.2012

Post autor: Krisss »

Trzeba przeprowadzić nabór ;)
Awatar użytkownika
Subskryt
Weteran

Post autor: Subskryt »

yhym... czyli zostali ludzie, którym zależy na forum, którzy nie wymigują się brakiem czasu, problemami osobistymi...

no tak, nie ma to jak spierdolić gdy statek tonie... załoga moderatorzy, kapitan statku admin... no ale trzeba być wyrozumiałym, bo to przecież nie jest tchórzostwo i lenistwo, trzeba zrozumieć, że jest trudno od tak poświęcić minimum 30min w ciągu powiedzmy 48godzin żeby był porządek z tematami i postami... kocham ironię :D trzeba zrozumieć, że ludzie mają rodzinę, pracę, obowiązki, znoje i nie pokoje dnia codziennego, choroby, itd i nie są w stanie poświęcić swojego cennego czasu choćby w minimalnym wymiarze zasranych 30 minut raz na dwa dni chociaż :)

ale teraz można rzec, że nastąpiła selekcja i pozostali ludzie na poziomie, który nie tylko potrafią dużo pierdolić ale i coś zrobić... bo liczą się czyny, a nie słowa... przepraszam, że zrobiłem taką dygresję i odszedłem od głównego tematu z wątku...

swoją drogą lepiej nie mieć admina wcale, niż mieć takiego, co tylko zasłania się brakiem czasu... bo bycie administratorem to nie świecenie czerwonym dopiskiem admin przy awatarze, ale w 100% poświęcanie się danemu portalowi i byciu na ogół dostępnym i nie tylko dla Nas moderatorów, ale i dla wszystkich użytkowników...

i to co piszę to nie są jakieś fanaberie, tylko szczera prawda, a jeśli czuje ktoś ból czytając ten mój jebany monolog tzn, że moje słowa były też o nim... o pierdolonym tchórzu, który czeka na gotowe... bo najlepiej wbić się do ciepłego i gotowego już domku, niż taki dom podtrzymywać żeby istniał...

kto mi poleje?
Awatar użytkownika
Krisss
Specjalista

Ja poleje, zgadzam sie z tobą choć nie w 100%... Bo ci co odeszli zrobili dużo dla forum i to trzba im oddać :) nie mniej jednak jak to ładnie określiłeś nie ucieka sie z tonącego statku, i rzeczywiście dokonała sie swego rodzaju selekcja, bo zostali ci wyrwali, nie będę mówł kto ale niektórzy od jakiegoś czasu siali tylko zamęt i zniechęcali ludzi do forum, byli bardzo pesymistycznie nastawieni... Ja pomimo wszystko wierzę, że wyjdziemy na prostą

Inną sparwą jest to, że jest nas teraz za mało i admin by się przydał chocby do przeprowadzenia rekrutacji, nadawania rang i trzymania ogólnego porządku ;)
Awatar użytkownika
R3haB
Specjalista

Post autor: R3haB »

Dobrze gada , polać mu! :D

A tak co najmniej w 95% masz rację , bo Martin był od niedawna modem i spierdolił , Aśka to już z lenistwa , Byry - Emerytura , dams - Emerytura , Marcin (jak zwykle) wszystko pierdoli , bo na 4um włazi często , Deszczowi się znudziło bo był sam adminem, Cja Ex3 coś ostatnio nie widać... . Tak to niestety wygląda i niestety trzeba wziąć się za to 4um bo się nigdy nie rozwinie, takie jest moje zdanie. ;)

@up : Kriss : co ty gadasz o adminie ty mi powiedz :D
Teraz ty nas pilnujesz ;)
Ale mimo wszystko że panel masz jednak poblokowany , ciężko będzie :D
Awatar użytkownika
Krisss
Specjalista

Wtedy jeszcze nie byłem xD

Mam nadzieje, że sie nabór ruszy, bo ciężko jest jak narazie, syf sie powoli zaczyna robić coraz większy

A Martin był modem już wcześniej ;) też co nie co dla forum zrobił
CO nie zmienia faktu, że kiedy nadszedł kryzys to skład sie posypał i większość spieprzyła ;)
Awatar użytkownika
Subskryt
Weteran

Post autor: Subskryt »

Polewać ;p he he to i ja poleje
Awatar użytkownika
Krisss
Specjalista

Brać flaszki i wbijać do mnie na chate xD
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Post autor: Cj Ex3 »

Ej no xD Fakt ostatnio tylko sprzątam DnB i coś skomentuję w WP ale być to wciąż jestem i być będę (chyba) :) No i gratki Krisss za bycie wybrańcem, mam nadzieję że nie kitniesz jak Pawel1987 czy Tequila :)
Awatar użytkownika
R3haB
Specjalista

Post autor: R3haB »

Heheh xD No bo się nie wypowiadasz , nigdzie cie nie widac , wiec po tym sadze :D

Oczywiście bez urazy =D
ODPOWIEDZ