To znaczy zrobić można, ale trzeba ściągnąć nutę z innego (lepszego) źródła.
Dziwne , nie wiem jak to nazwać
Re: Dziwne , nie wiem jak to nazwać
Jeżeli koledzy wyżej mają rację, to jest to wina NAGRANIA a nie twoja i nic z tym nie możesz zrobić (o czym już chyba pisałem wyżej po poprawianiu złego nazewnictwa) 
Cj - ale to moja nuta! skąd mam to niby ściągnąć , jak tylko ja to mam 
Dobra , nieważne...co zrobić , żeby na przyszłość wszystko było ok?
Dobra , nieważne...co zrobić , żeby na przyszłość wszystko było ok?
- radekdudek11
- Specjalista
- Robert Kotulski
- Weteran
Z tego co piszesz wnioskuję ( bez urazy ) że niezabardzo umiesz miksować utwory. Nie patrz na to co ci pokazuje program tylko na to co słyszysz. Skoro kawałki ci się rozłażą to zwiększ bąź zmniejsz tempo utworu na czerwonym decku. Ja urzywam traktora 3 do grania i tam często mam utwory które np. jeden ma tempo 140.0 a drugi 140.3 i wtedy dopiero grają równo. Musisz się nauczyć nauczyć na słuch ustawiać tempo utworków a nie naciskać sync. Takie jest moje zdanie w tej sprawie
@Rob91 - całkiem dosadna odpowiedź, popieram
Jednak do jednego się dogryzę - on tak zna się na miksowaniu jak ty na ortografii 
Co do moich wcześniejszych wypowiedzi - twoja nuta ma stałe tempo, ok. Ale co z tą drugą, tak trudno sprawdzić?
Co do moich wcześniejszych wypowiedzi - twoja nuta ma stałe tempo, ok. Ale co z tą drugą, tak trudno sprawdzić?
Dobra panowie , nie chodzi mi co robić w VDJ tylko przy produkcji muzyki już w FL`u , żeby coś takiego się nie powtórzyło...a tak swoją drogą...naprawiło się 
Jak nie zmieniasz tempa w trakcie grania całego utworu za czasów produkcji (w FLu), to albo masz chu*owy skill albo z tą DRUGĄ (niekoniecznie twoją) nutą jest problem zmiennego BPM. Na pierwsze jest rada - nie można się opie*dalać tylko expimy vdja do granic możliwości. Z drugim raczej nic nie zrobisz. Myślę, że temat do zamknięcia, nie sądzisz?