Dzięki tego mi brakowało
[22.10.12] Enyse - My World (Original Trance Mix) [Uplifting Trance]
Re: [22.10.12] Enyse - My World (Original Trance Mix) [Uplifting Trance]
Też się nie znam na takiej muzyce
Ale gdy włączyłem, to aż się stare czasy przypomniały
Dzięki tego mi brakowało
Dzięki tego mi brakowało
- Couse McBeat
- Weteran
No więc tak, zacznę od tego, że słucham oraz lubię Trance, ale akurat Upfilting nie bardzo... no ale jak oceniać to oceniać 
Na początku jest taki "pluck" jakoś mi nie przypadł do gustu, ogólnie jeśli chodzi o melo to zmieniłbym brzmienie, zresztą nie tylko w melodi, albo po prostu się nim pobawił, jakoś poprawił. Faktycznie clap do wymiany
Od 3:30 faktycznie dźwięki jakby ze sobą nie współgrają
Wybacz, że tyle minusów, ale jak dla mnie to minusy są właśnie najlepsze, bo wtedy wiemy co i jak komu nie pasuje.
Ale żeby nie było to też plusy - kick jak dla mnie dobry, długość kawałka w sam raz, całokształt trzyma się gatunku. Tak więc rób, rób i rób! Nie poddawaj się nigdy! Minusy przyjmuj zawsze jako komplement i staraj się być coraz lepszy, choćby nie wiem co. Nawet jakby Cię ktoś pojechał kiedyś nie wiem jak, to się nie przejmuj, tyle ode mnie
Na początku jest taki "pluck" jakoś mi nie przypadł do gustu, ogólnie jeśli chodzi o melo to zmieniłbym brzmienie, zresztą nie tylko w melodi, albo po prostu się nim pobawił, jakoś poprawił. Faktycznie clap do wymiany
Od 3:30 faktycznie dźwięki jakby ze sobą nie współgrają
Ale żeby nie było to też plusy - kick jak dla mnie dobry, długość kawałka w sam raz, całokształt trzyma się gatunku. Tak więc rób, rób i rób! Nie poddawaj się nigdy! Minusy przyjmuj zawsze jako komplement i staraj się być coraz lepszy, choćby nie wiem co. Nawet jakby Cię ktoś pojechał kiedyś nie wiem jak, to się nie przejmuj, tyle ode mnie
Ten stab na wejscie jest slaby
wywal go wogole stad bo smierdzi
Pady sa niezle, chociaz za bardzo sa ,,square"
Bassline wchodzi fajny, te dzwoneczki czy ch*j wie co to niezle, ale jakos tak...
Wejscie perki z basem jak z lat 90 (meeeeeeeega plus)
Tylko slysze tu znowu jakiegos staba, albo wysoko ulozony bass, psuje to calosc.
Pluck ktory sobie wszedla tak z du*y jest za malo zdelay'owany. Nie rozklada sie po panoramie.
No motyw glowny nie brzmi wogole niestety ;(
Za malo tutaj... nie wiem nawet czego, bassline rozbuowac
Arpa dopiescic, suba wytluscic, kicka zmienic
!!
Powinno byc lepiej
Bassline wchodzi fajny, te dzwoneczki czy ch*j wie co to niezle, ale jakos tak...
Wejscie perki z basem jak z lat 90 (meeeeeeeega plus)
Tylko slysze tu znowu jakiegos staba, albo wysoko ulozony bass, psuje to calosc.
Pluck ktory sobie wszedla tak z du*y jest za malo zdelay'owany. Nie rozklada sie po panoramie.
No motyw glowny nie brzmi wogole niestety ;(
Za malo tutaj... nie wiem nawet czego, bassline rozbuowac
Arpa dopiescic, suba wytluscic, kicka zmienic
!!
Powinno byc lepiej
Podoba mnie się to nagranie, fajny bassline
Tylko zmień ten clap jest okropny 
Jak bedziesz mial konkretne pytania co do upliftu to smialo pisz
postaram sie pomoc