[22.10.12] Enyse - My World (Original Trance Mix) [Uplifting Trance]

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Siłka xD
Weteran

Re: [22.10.12] Enyse - My World (Original Trance Mix) [Uplifting Trance]

Post autor: Siłka xD »

Też się nie znam na takiej muzyce :) Ale gdy włączyłem, to aż się stare czasy przypomniały :D
Dzięki tego mi brakowało :)
Awatar użytkownika
Couse McBeat
Weteran

Post autor: Couse McBeat »

No więc tak, zacznę od tego, że słucham oraz lubię Trance, ale akurat Upfilting nie bardzo... no ale jak oceniać to oceniać :D
Na początku jest taki "pluck" jakoś mi nie przypadł do gustu, ogólnie jeśli chodzi o melo to zmieniłbym brzmienie, zresztą nie tylko w melodi, albo po prostu się nim pobawił, jakoś poprawił. Faktycznie clap do wymiany :P
Od 3:30 faktycznie dźwięki jakby ze sobą nie współgrają :D Wybacz, że tyle minusów, ale jak dla mnie to minusy są właśnie najlepsze, bo wtedy wiemy co i jak komu nie pasuje.
Ale żeby nie było to też plusy - kick jak dla mnie dobry, długość kawałka w sam raz, całokształt trzyma się gatunku. Tak więc rób, rób i rób! Nie poddawaj się nigdy! Minusy przyjmuj zawsze jako komplement i staraj się być coraz lepszy, choćby nie wiem co. Nawet jakby Cię ktoś pojechał kiedyś nie wiem jak, to się nie przejmuj, tyle ode mnie ;)
Awatar użytkownika
M3R-T
Użytkownik

Post autor: M3R-T »

Ten stab na wejscie jest slaby :) wywal go wogole stad bo smierdzi ;) Pady sa niezle, chociaz za bardzo sa ,,square"
Bassline wchodzi fajny, te dzwoneczki czy ch*j wie co to niezle, ale jakos tak...
Wejscie perki z basem jak z lat 90 (meeeeeeeega plus)
Tylko slysze tu znowu jakiegos staba, albo wysoko ulozony bass, psuje to calosc.
Pluck ktory sobie wszedla tak z du*y jest za malo zdelay'owany. Nie rozklada sie po panoramie.
No motyw glowny nie brzmi wogole niestety ;(
Za malo tutaj... nie wiem nawet czego, bassline rozbuowac
Arpa dopiescic, suba wytluscic, kicka zmienic
!!
Powinno byc lepiej xD
dieselo
Nowicjusz

Post autor: dieselo »

Podoba mnie się to nagranie, fajny bassline ;) Tylko zmień ten clap jest okropny ;D
Awatar użytkownika
M3R-T
Użytkownik

Post autor: M3R-T »

Jak bedziesz mial konkretne pytania co do upliftu to smialo pisz :) postaram sie pomoc ;)
ODPOWIEDZ