Thxy w liście tematów

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
Adamsky
Ekspert

Re: Thxy w liście tematów

Post autor: Adamsky »

Mam modyfikacje oceniania tematu plusami/ minusami. Nie stety nie mam dostepu do serwera zeby wgrać pliki ;/ wyslałem moda do Alana i Piotra, wiec jak wgrają to bedzie :D ( jesli maja dostep do ftp)

gdybym miał taki dostep juz byście się cieszyli nową opcja oceniania tematów :D
Awatar użytkownika
Piotr 345
Ekspert

Post autor: Piotr 345 »

Jeżeli chcecie znać moje zdanie to powiem że (+/-) nie są wyznacznikiem (dobry,słaby)
Jak już powiedziałem wcześniej użytkownicy forum mogą dla hecy klikać (+) słabej piosence
np: jakaś wiejska amatorka, lub (-) dobremu utworowi.
Zapytacie dlaczego - powiem wam, jeden użytkownik może drugiego po prostu nie lubić,
dlatego da mu (-) bo kiedyś tam źle ocenił jego utwór.
Jedynym sensownym wyznacznikiem popularności utworu jest ilość pobrań na serwerze zippyshare
albo własny gust muzyczny, jeżeli ktoś taki posiada.
Nie bez znaczenia pozostaje też fakt, iż użytkownicy aby zachęcić osobę do wrzucania piosenek na forum
klikają lubię to dla zachęty. Moi drodzy a popatrzcie na siebie
ile razy dziękujecie za wrzucony utwór?
jak często sami wrzucacie piosenki na forum?
jak często piszecie komentarze.
Chcecie wymagać od innych - dobrze, ale zacznijcie od siebie i dajcie jakiś przykład.
Ja wiem za chwile powiecie mi że jesteście Moderatorami lub Adminami i nie macie
obowiązku wrzucania ani dziękowania komuś za piosenkę.

To ja Piotr 345 oświadczam wam że jesteście w błędzie.
Wszyscy jak jeden mąż, jesteśmy społecznością tego forum, póki nie stworzymy tutaj przyjaznej atmosfery
gdzie, każdy każdego szanuje i docenia za pracę jaką wykonuje.
żadne (+ i -) Top 10, Radio nie zachęcą ludzi do aktywnego życia na tym forum.

Administrator Piotr 345
Awatar użytkownika
DOR3MI
Ekspert

Post autor: DOR3MI »

Popieram Piotra. Poza tym mamy możliwość oceniania tematów za pomocą gwiazdek. Ja cały czas z tego korzystam kiedy odsłuchuję utwory. Zobaczcie EH i Disco Polo. :>
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Post autor: Cj Ex3 »

Thxy: Thxuję tylko gdy pobiorę lub gdy ktoś robi pierwszą w życiu wrzutkę i jest poprawna.
Uploady: Raz na miesiąc.
Komentarze: Prawie zawsze gdy odsłucham.

Piotrze, wciąż nie potrafisz zrozumieć najprostszego faktu.

Masz dwie rzeczy do wyboru - jedna jest średnia a druga tak zła że aż chujowa. Z twoich wypowiedzi wynika że wolisz tą chujową. Nas nie obchodzi czy +/- jest zajebisty. JEST LEPSZY OD WYŚWIETLEŃ, i tyle nam wystarcza. Na filozofowanie o utopijnych forach będziesz miał czas jak weźmiesz się za przyziemną robotę (wgranie na ftp).
Awatar użytkownika
Adamsky
Ekspert

Post autor: Adamsky »

Modyfikacje mam przygotowaną. wysłałem Irkowi mam nadzieje, że zainstaluje i wgra pliki na ftp. wiec powinno na dniach byc.
ODPOWIEDZ