Forum po konwersji - czego brakuje, błędy, problemy - piszcie tutaj
Re: Forum po konwersji - czego brakuje, błędy, problemy - piszcie tutaj
wszystko cacy z tymi wstawkami.... tylko fajnie bybyło żeby można w nie wejść
D znaczy klikasz i wchodzisz !!! a nie szukasz jak głupi po 4um
@ - Ty chyba jakiś nierozumny jesteś?
Z tym forum nie jestem powiązany prawnie - żadna część forum - domena, serwer etc. nie należy do mnie.
Nie jestem powiązany także mentalnie - konto mam od 2009, od tego czasu na zlecenie Chomika za pieniądze wykonywałem dane prace na forum, w tym przeróżne modyfikacji i poprawki. Nie udzielałem się na nim w ogóle, widać to choćby po mojej ilości postów.
Konwersja na vB4 wykonywałem ja - otrzymałem od Chomika listę rzeczy która ma być zrobiona. Wykonałem wszystko co na niej było, dostałem płacę za robotę i na tym sprawa się zakończyła. Pozostały mi tylko uprawnienia administratora, niezmienne od 2009 roku. Na tej liście nie było rzeczy typu wstawki i tym podobne o co prosicie - wszystko zostało pozytywnie zaakceptowane przez byłego administratora.
Waszymi nowymi administratorami są oraz - wszelkie pretensje możecie mieć do nich. To oni zakupili to forum i oni są jego prawnymi właścicielami, zatem oni powinni się zająć rozwijaniem forum i wysłuchiwaniem próśb użytkowników. To, że tego nie robią jest inną sprawą. Pierwszy z nich codziennie zagląda na forum, jednakże pozostając niezauważonym.
Więc powiedz mi, czemu robisz mi problemy iż dobrowolnie, nieodpłatnie - gdzie mam masę zleceń za pieniądze na które ludzie czekają - chce pomóc temu forum, aby choć po części zadowolić użytkowników ?
Konto `Adminek` to moje drugie konto, które zostało założone przymusowo po instalacji nowej instancji vBulletin.
Nie wiem o co bijesz piane, jesteś mocno niedoinformowany a się odzywasz.
=======================
Wczoraj wprowadziłem trochę zmian na lepsze, przeważnie konsultuje je z użytkownikami na ShoutBox'ie. Większą zmianą są choćby wstawki, które jak widać już funkcjonują. Do zrobienia w nich została mi jeszcze lista danych wstawek - w wolnym czasie również do dopracuję. Prawdopodobnie możecie się też spodziewać powrotu THX'ów - nie obiecuję, ale postaram się.
Jeżeli ma ktoś jakąś konkretną propozycje, niech śmiało podaje ją w tym temacie.
Kod: Zaznacz cały
http://muzikum.pl/members/xzerg-292915/Z tym forum nie jestem powiązany prawnie - żadna część forum - domena, serwer etc. nie należy do mnie.
Nie jestem powiązany także mentalnie - konto mam od 2009, od tego czasu na zlecenie Chomika za pieniądze wykonywałem dane prace na forum, w tym przeróżne modyfikacji i poprawki. Nie udzielałem się na nim w ogóle, widać to choćby po mojej ilości postów.
Konwersja na vB4 wykonywałem ja - otrzymałem od Chomika listę rzeczy która ma być zrobiona. Wykonałem wszystko co na niej było, dostałem płacę za robotę i na tym sprawa się zakończyła. Pozostały mi tylko uprawnienia administratora, niezmienne od 2009 roku. Na tej liście nie było rzeczy typu wstawki i tym podobne o co prosicie - wszystko zostało pozytywnie zaakceptowane przez byłego administratora.
Waszymi nowymi administratorami są
Kod: Zaznacz cały
http://muzikum.pl/member.php?u=357813Kod: Zaznacz cały
http://muzikum.pl/member.php?u=357737Więc powiedz mi, czemu robisz mi problemy iż dobrowolnie, nieodpłatnie - gdzie mam masę zleceń za pieniądze na które ludzie czekają - chce pomóc temu forum, aby choć po części zadowolić użytkowników ?
Konto `Adminek` to moje drugie konto, które zostało założone przymusowo po instalacji nowej instancji vBulletin.
Nie wiem o co bijesz piane, jesteś mocno niedoinformowany a się odzywasz.
=======================
Wczoraj wprowadziłem trochę zmian na lepsze, przeważnie konsultuje je z użytkownikami na ShoutBox'ie. Większą zmianą są choćby wstawki, które jak widać już funkcjonują. Do zrobienia w nich została mi jeszcze lista danych wstawek - w wolnym czasie również do dopracuję. Prawdopodobnie możecie się też spodziewać powrotu THX'ów - nie obiecuję, ale postaram się.
Jeżeli ma ktoś jakąś konkretną propozycje, niech śmiało podaje ją w tym temacie.
ja bym chciala odzyskac swoja liste kontaktow i liczbe thx
Anetko
Seba pisał na temat thx już... i czekamy...
a lista kontaktów
też by sie przydała....
no i
bede sie powtarzał.... klikanie w wstawki coby wejsc i nie szukac po całym 4um
D
a lista kontaktów
no i
no i w operze nie loguje sie konto samo od razu jak to było wcześniej
do strefy moderatorów nie docierają raportowane posty
-
jaskulnikow
- Nowicjusz
Wykasowało mi wszystkich znajomych!!! Pomocy!!
Nie tylko tobie... wszystkim
A i taka sugestia, pasek pokazujący ilość wiadomości w skrzynce mógłby być u góry bo łatwiej sie zorientować :-)
Ja chcę tylko jednego, mianowicie dodawania + i - za utwór jak na 4clubbers.A nie oceń temat i naciskać słaby dobry itd.
Mógby wrócić opis Kolor-ranga
W ogole nieczytelnie się zrobiło.
'Podziękował' - ale komu? Kiedy? W ogóle? Co to ma być?
Thanksy - to samo. Np. co to ma być: 'Thanksy: 11 razy w 2 postach'? To się odnosi do mojego profilu, a ja tego w ogóle nie czaję. :/ Lipa w h...
'Podziękował' - ale komu? Kiedy? W ogóle? Co to ma być?
Thanksy - to samo. Np. co to ma być: 'Thanksy: 11 razy w 2 postach'? To się odnosi do mojego profilu, a ja tego w ogóle nie czaję. :/ Lipa w h...
[ Poprawiłem.
Aczkolwiek myślałem aby zmienić to. Pod postem zamiast "Podziękuj" byłoby "Lubię to" bądź "Podoba mi się". Zamiast "Podziękował" wstawiłbym "Lubi: x postów", a "Otrzymał podziękowań" zamieniłbym na "Lubiany".
Co Wy na to ?
===
Z innej beczki, widzę że Thanksy nie działają. Ktoś wyrzucił plik z FTP.
Aczkolwiek myślałem aby zmienić to. Pod postem zamiast "Podziękuj" byłoby "Lubię to" bądź "Podoba mi się". Zamiast "Podziękował" wstawiłbym "Lubi: x postów", a "Otrzymał podziękowań" zamieniłbym na "Lubiany".
Co Wy na to ?
===
Z innej beczki, widzę że Thanksy nie działają. Ktoś wyrzucił plik z FTP.