Zainteresowania
-
MariuSZurgot
Re: Zainteresowania
ineteresuje sie oczywiscie muzyka(techno, trance, hause) imprezy
komputery no i samochody jak kazdy facet 
-
siwen
Witam wszystkich obserwatorówtej niesamowicie zakręconej strony!
Zacznijmy do pozycji nr.1 w rankingu moich zainteresowań, są to oczywiście niegrzeczne dziewczyny(świat bez nich był by do du..) nr.2 to imprezy w każdej postaci,nieważne gdzie dyskoteka, chata, pod chmurką czy na dzikich festynach w moim mieście. nr.3 to mój ukochany piecyk bez kturego nie dałbym sobie rady w mojej tułaczce przez życie.
ps:sory za błedy jestem Dyslektykiem...
Trzymcie się!!!
Zacznijmy do pozycji nr.1 w rankingu moich zainteresowań, są to oczywiście niegrzeczne dziewczyny(świat bez nich był by do du..) nr.2 to imprezy w każdej postaci,nieważne gdzie dyskoteka, chata, pod chmurką czy na dzikich festynach w moim mieście. nr.3 to mój ukochany piecyk bez kturego nie dałbym sobie rady w mojej tułaczce przez życie.
ps:sory za błedy jestem Dyslektykiem...
Trzymcie się!!!
-
Agnes14
-
leprosy
Ja interesuje sie przedewszystkim rowerkiem. Lubie też grac na gitarze.Mam akustyka i w najbliższym czasie kupuje elektryka.Oczywiscie interesuje sie muzyką. Mam dużo zwierząt.
-
mangamaniak
Moje hobby to gry komputerowe. Mam ich około 600 płyt CD (ale jestem skromny). Gdyby panowie policjanci do mnie wpadli miałbym lekki burdel.
-
cjarmin
No jak wczesniej pisalem oczywiscie interesuje sie tworzeniem muzyczki i co sie z tym wiaze czyli takze uwielbiam muzyke tylko i wylacznie techni i clubowe 
-
cyt
-
dragart
muzyka troszke ale to naprawde troszke samochodami modelarstwo numizmatyka historia