MISS MUZIKUM ;)
Re: MISS MUZIKUM ;)
Zdjęcia muszą być przecież nie będziemy w ciemno głosować. Coś w rodzaju ankiety aby oddać głos. Tylko trzeba pomyśleć nad zasadami głosowani. Czy będzie można oddać swój głos na jedną kandydatkę czy na wszystkie. A co będzie w przypadku równej ilości głosów?
Moim zdaniem powinno się głosować raz ale z możliwością oddania głosów na każdą kandydatkę.
Moim zdaniem powinno się głosować raz ale z możliwością oddania głosów na każdą kandydatkę.
moja propoycja wyglada tak:
Kazda chetna podsyla mi PW z 3 zdjeciami - foto twarzy, calosci i jedno dowolne (dobrze by bylo gdyby nie byly tuningowane w photoshopie itd i byly w miare dobrej jakosci)
I teraz uwaga: Nie bedzie podanego nicku "missowych" kandydatek lecz jedynie ich numery. Ma to zapobiec glosowaniu z powodu np "ooo, ona robi duzo wrzutek, dam jej głosa" lub "ona mi pomogla, zaglosuje na nią"
No i ofkoz kazdy user bedzie mogl oddac tylko 1 glos
Jakies dodatkowe propozycje zasad / regulaminu?
Kazda chetna podsyla mi PW z 3 zdjeciami - foto twarzy, calosci i jedno dowolne (dobrze by bylo gdyby nie byly tuningowane w photoshopie itd i byly w miare dobrej jakosci)
I teraz uwaga: Nie bedzie podanego nicku "missowych" kandydatek lecz jedynie ich numery. Ma to zapobiec glosowaniu z powodu np "ooo, ona robi duzo wrzutek, dam jej głosa" lub "ona mi pomogla, zaglosuje na nią"
No i ofkoz kazdy user bedzie mogl oddac tylko 1 glos
Jakies dodatkowe propozycje zasad / regulaminu?
-
igusia2812
- Nowicjusz
ok fotki: ile i jakie pozycje
, pozdrówka dla kobitek i dla Jacqa 
zdjęcia całosci: bleeee ja gruba jestem:( :'( :'( :'(
zdjęcia całosci: bleeee ja gruba jestem:( :'( :'( :'(
A ja mogę swoje podesłać ? Takie specjalne z tygodniowym trawnikiem (zarostem) na twarzy

-
igusia2812
- Nowicjusz
-
igusia2812
- Nowicjusz