Techno vs. HH
-
Jedi Bartek
Re: Techno vs. HH
Ogólnie za obojgiem gatunków nie przepadam. W większości utworów techno jakie często słychać na np. Esce, denerwuje mnie brak jakiejś konkretniejszej budowy utworu, muzyka "gra żeby grać". W hip-hopie (a właściwie rapie - jak to często jest powtarzane, hip-hop to subkultura której częścią jest muzyka rap
) często podobnie, jednak tu znajduję więcej "rarytasów", dla przykładu utwory Coolia i 2Paca.
Zresztą nie da się stwierdzić który gatunek jest lepszy - da się stwierdzić który jest popularniejszy, ale samych gatunków muzycznych pod względem jakości się porównać nie da.
Zresztą nie da się stwierdzić który gatunek jest lepszy - da się stwierdzić który jest popularniejszy, ale samych gatunków muzycznych pod względem jakości się porównać nie da.
-
DJ Banan Aka. DiscoMaster
Ja gdybym miał wybierać pomiędzy techno a hip-hopem wybrałbym techno.. Choć bardziej wolę House 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
DJ Krzyk
A ja hip hop bez zastanowienia... Techno leci z siostry pokoju i dziękuje bardzo... tzw. mózgo-trzepy ;-)
zdecydowanie RAP juz od 10 roku zycia
W Rapie jest sila w rapie jest przeslanie...
W Rapie jest sila w rapie jest przeslanie...
Ja tez techno, chociaz ten termin jest bardzo szeroki, i w dodatku chyba nie istnieje taki gatunek <mysli> a ze HH nie lubie, to wiadomo.. 
-
Tomaszek_21
- Użytkownik
Ja odmiany techno wole... Trance
ale Hip-hopem nie gardze. też słucham [ głownie o.s.t.r ]