MISS MUZIKUM ;)
Re: MISS MUZIKUM ;)
no konkurs bedzie w formie ankiety i kazdy bedzie mogl oddac glos...nie ebdzie podanych nicków tylko numery kandydatek... no i Chomik powie ktoregos dnia keidy trzeba mu wysłac w PW 3 fotki- twarzy, calosi i jakies dowolne... no to chyba wsio 
....... proszę Karinko" pisze:moja propoycja wyglada tak:
Kazda chetna podsyla mi PW z 3 zdjeciami - foto twarzy, calosci i jedno dowolne (dobrze by bylo gdyby nie byly tuningowane w photoshopie itd i byly w miare dobrej jakosci)
I teraz uwaga: Nie bedzie podanego nicku "missowych" kandydatek lecz jedynie ich numery. Ma to zapobiec glosowaniu z powodu np "ooo, ona robi duzo wrzutek, dam jej głosa" lub "ona mi pomogla, zaglosuje na nią"
No i ofkoz kazdy user bedzie mogl oddac tylko 1 glos
Jakies dodatkowe propozycje zasad / regulaminu?![]()
-
Karina69
nom.. a co ??" pisze:a Karina........ z TBG sQuad....... :-) :-) :-) :-) :-) :-)
KaShiAa , dziodek dziekuje l;
ups........ bo znam Cie chyba z jakiejs stronki....... nazwa CHYBA tarnowski portal muzyczny czy jakoś takoś :-) tez tam byłem zalogowany jako DZIODEK 
-
Karina69
nie przypominam sobie
wiesz zcasiem sie gdzies czlowiek zaloguje , a póxniej zpaomina adresu i koniec 
-
igusia2812
- Nowicjusz
ja mam zdjecie twarzy ale w czerni i bieli wiec takie podesle
to komu i do kiedy je wysłac??
to komu i do kiedy je wysłac??
:( ......... cisza jak makiem zasiał......... tylko pare odwaznych dziewczyn...
:/
Wreszcie nowa kandydatka Karina. Jak czegoś nie wiecie piszcie do chomika na PW to zapewne wszystko wytłumaczy. Pozdrowionka dla wszystkich uczestniczek i czekamy na dalsze zgłoszenia.
Chomik sie opierdziela..
Chomiku, rzuc szkole i przetsan spac! Muzikum wazniejsze!