Techno vs. HH
Re: Techno vs. HH
Zalezy kto co ma na mysli pod nazwa Techno??
Ja osobiscie uwazam Techno za pojecie wzgledne. Wybralem HH mimo iz,wole EH 
-
Moudy
techno pojecie wzgledne dla wielu ludzi jak widać..
Generalnie ludzie nieświadomi ładują muzykę taneczną do jednego wora o nazwie "techno"
a jest kilkadziesiąt gatunków wraz z podgatunkami muzyki którą można przypisać do tanecznej (pewnie o to chodziło autorowi).
Po drugie temat bezsensu.. jak można porównywać muzyke z przekazem i bez przekazu jako muzyke (po prostu dźwięk)
To dwie różne bajki.
Po trzecie rap to muzyka składająca się z wielu gatunków wedle widzimisie artysty, są różne eksperymenty jeśli chodzi o bity.
Co wolę?
Uważam, że muzyka taneczna jest dobra na dyskoteki, lub do odsłuchania dla przyjemności. Jeśli chce sobie coś przyswoić to wybieram rap, reggea..
Jeśli chce się odprężyć to wybieram muzyke instrumentalną, tyle.
Jeśli mam dobrą czape to wybieram HS czy HC.
A tak ogólnie słucham muzyki a nie gatunków..
Bo może mi nie podchodzić 9 na 10 kawałków rockowych, ale ten jeden mi się spodoba.
Dobra muzyka i tyle, niektórzy są widać bardzo ograniczeni i zamykają się w gusta preferowane, czy to źle czy dobrze? - nie wiem w końcu o gustach się nie dyskutuje a są dobre i słabe.
Jeśli nie podchodząc do sprawy racjonale i nie kmnić co autor postu miał na myśle pod pojęciem "techno" i techno uważać za techno, to techno mi nie podchodzi ogólnie, ale są kawałki które przykuły moją uwagę
Generalnie ludzie nieświadomi ładują muzykę taneczną do jednego wora o nazwie "techno"
a jest kilkadziesiąt gatunków wraz z podgatunkami muzyki którą można przypisać do tanecznej (pewnie o to chodziło autorowi).
Po drugie temat bezsensu.. jak można porównywać muzyke z przekazem i bez przekazu jako muzyke (po prostu dźwięk)
To dwie różne bajki.
Po trzecie rap to muzyka składająca się z wielu gatunków wedle widzimisie artysty, są różne eksperymenty jeśli chodzi o bity.
Co wolę?
Uważam, że muzyka taneczna jest dobra na dyskoteki, lub do odsłuchania dla przyjemności. Jeśli chce sobie coś przyswoić to wybieram rap, reggea..
Jeśli chce się odprężyć to wybieram muzyke instrumentalną, tyle.
Jeśli mam dobrą czape to wybieram HS czy HC.
A tak ogólnie słucham muzyki a nie gatunków..
Bo może mi nie podchodzić 9 na 10 kawałków rockowych, ale ten jeden mi się spodoba.
Dobra muzyka i tyle, niektórzy są widać bardzo ograniczeni i zamykają się w gusta preferowane, czy to źle czy dobrze? - nie wiem w końcu o gustach się nie dyskutuje a są dobre i słabe.
Jeśli nie podchodząc do sprawy racjonale i nie kmnić co autor postu miał na myśle pod pojęciem "techno" i techno uważać za techno, to techno mi nie podchodzi ogólnie, ale są kawałki które przykuły moją uwagę
- Malinowa mamba
- Specjalista
-
DrugMasters
hmmm jak dla mnie to "techno" ale dokladnie to HS, HC, TC, GB i od czasu do czasu SC.
(jak ktos nie czai Hardstyle, Hardcore, Terrorcore, Gabber, Speedcore)
(jak ktos nie czai Hardstyle, Hardcore, Terrorcore, Gabber, Speedcore)
Tylko i wyłącznie rap.
W tym jest przekaz. Ale dla fanom *yc, yc* tego nie powiem.
Liczy się tylko rap. West Coast L.A 100% panowie i panie.
W tym jest przekaz. Ale dla fanom *yc, yc* tego nie powiem.
Liczy się tylko rap. West Coast L.A 100% panowie i panie.