Zainteresowania

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
energusia

Re: Zainteresowania

Post autor: energusia »

TECHNO
ENERGY 2000
BROWAR
CHLOPAK
Piti22

Post autor: Piti22 »

Co do mnie interesuje sie wieloma głownie muzyka wsz.gatunki komputerami grą na gitarze elektrycznej to takie moje male hobby zainteresowanie warte poswiecenia malej uwagi a pozatym lubie imprezki itp ... pozdrawiam >>>Piti22<<<
mobiljockey

Post autor: mobiljockey »

Przede wszystkim muzyka i motoryzacja, ogolnie zainteresowan mam duzo. Nie znaczy to jednak ze we wszystkim jestem dobry, nie umiem jezdzic na wszystkim co rozjezdza sie na dwie nogi - narty i lyzwy itp. odpadaja :cry: :mrgreen:
mangamaniak

Post autor: mangamaniak »

Ostatnio przestałem sie interesowac samymi grami i przeniosłem sie na muzyke:
- Rock
- Hard Rock
- Punk Rock
- i troche Techno
a tak poza tym filmy akcji (z Jetem Li)
malutka_chelm

Post autor: malutka_chelm »

hmmm...:-D pływanie, noga , siatka, hip hop , techno , wkurzanie ludzi , łazenie po dworku , pim pong, snowboard (tak troszeczke po dobrze jeszcze nie umiem , spanie , robienie filmixów na kompie, rowerek , gadu ..dyskoteki.... i jeszcze troszeczkr można by było powymieniać :-D :wink: poooooooooooooozdro 8)
Lukaszp12345

Post autor: Lukaszp12345 »

Yo
pływanie, narty, kompy (programowanie, grafika 3d itp), dziewczynki... he he
_nula_

Post autor: _nula_ »

hej. Moje hobby to:
konie
imprezy
drinki z palemką
i melanrze :twisted:
strykus

Post autor: strykus »

hey :)

no ja za to uwielbiam dobrą muze <jak chyba wszyscy :wink: > pozatym ksiązki i jada na rowerku :D
voodeex

Post autor: voodeex »

Na pierwszym miejscu muzyka i wszstko z nią związane :] raczej klimaty trancowe i progressive :] jakies ambienty, hoouse'y i psychodeliczne tez mogą być :) . Ponadto tworzenie muzyki i jej miksowanie :)

Na drugim miejscu wszlekiego typu sporty takie jak piłka nożna, bieganie, rowerek itp ;)

Pozniej turystyka, zabytki i piekne krajobrazy :)

Pewnie jeszcze jakieś sa ale to takie podstawowe :)
magdad21

Post autor: magdad21 »

nio jesli chodzi o zainteresowania to normalnie neci mnie wszystko.nio oczywiscie uwielbiam dobra muze nio browrka i imrezki oczywiscie !!
michaleczek

Post autor: michaleczek »

Moje hobby to muzyka (r&b, hip- hop, techno, dance), historia, siedzenie na gg. , i chuba to wszystko
Pan

Post autor: Pan »

Dupy
muza
kompy
football
krychu

Post autor: krychu »

Ja uwielbiam łowić ryby
ODPOWIEDZ