Zainteresowania
-
Piti22
Re: Zainteresowania
Co do mnie interesuje sie wieloma głownie muzyka wsz.gatunki komputerami grą na gitarze elektrycznej to takie moje male hobby zainteresowanie warte poswiecenia malej uwagi a pozatym lubie imprezki itp ... pozdrawiam >>>Piti22<<<
-
mobiljockey
Przede wszystkim muzyka i motoryzacja, ogolnie zainteresowan mam duzo. Nie znaczy to jednak ze we wszystkim jestem dobry, nie umiem jezdzic na wszystkim co rozjezdza sie na dwie nogi - narty i lyzwy itp. odpadaja
:mrgreen:
-
mangamaniak
Ostatnio przestałem sie interesowac samymi grami i przeniosłem sie na muzyke:
- Rock
- Hard Rock
- Punk Rock
- i troche Techno
a tak poza tym filmy akcji (z Jetem Li)
- Rock
- Hard Rock
- Punk Rock
- i troche Techno
a tak poza tym filmy akcji (z Jetem Li)
-
malutka_chelm
hmmm...:-D pływanie, noga , siatka, hip hop , techno , wkurzanie ludzi , łazenie po dworku , pim pong, snowboard (tak troszeczke po dobrze jeszcze nie umiem , spanie , robienie filmixów na kompie, rowerek , gadu ..dyskoteki.... i jeszcze troszeczkr można by było powymieniać :-D
poooooooooooooozdro 
-
Lukaszp12345
-
strykus
hey
no ja za to uwielbiam dobrą muze <jak chyba wszyscy
> pozatym ksiązki i jada na rowerku 
no ja za to uwielbiam dobrą muze <jak chyba wszyscy
-
voodeex
Na pierwszym miejscu muzyka i wszstko z nią związane :] raczej klimaty trancowe i progressive :] jakies ambienty, hoouse'y i psychodeliczne tez mogą być
. Ponadto tworzenie muzyki i jej miksowanie 
Na drugim miejscu wszlekiego typu sporty takie jak piłka nożna, bieganie, rowerek itp
Pozniej turystyka, zabytki i piekne krajobrazy
Pewnie jeszcze jakieś sa ale to takie podstawowe
Na drugim miejscu wszlekiego typu sporty takie jak piłka nożna, bieganie, rowerek itp
Pozniej turystyka, zabytki i piekne krajobrazy
Pewnie jeszcze jakieś sa ale to takie podstawowe
-
magdad21
nio jesli chodzi o zainteresowania to normalnie neci mnie wszystko.nio oczywiscie uwielbiam dobra muze nio browrka i imrezki oczywiscie !!
-
michaleczek
Moje hobby to muzyka (r&b, hip- hop, techno, dance), historia, siedzenie na gg. , i chuba to wszystko