Zainteresowania

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Muchozol

Re: Zainteresowania

Post autor: Muchozol »

No a ja sie interesuje:

Muzyka
Wszytsko co z nia zwiazane... mam juz kilka swoich kawałków i pare remixów. a słucham techna (wszystkie odmiany), House, pop, klasyczny rock, czasmi reagge (polecam Zaion Train'a), heh a nawet disco polo... Nie lubie hip hopu.

Psychologia
Ineteresuje się ogólne problemami z tej dziedziny... Poprostu lubię rozmawiac z ludzmi ;)

Filozofaia
Nie powiem wiecej na ten temat... Poprostu lubię to :mrgreen:

Lubie tez pojezdzic sobie na rowrze w nocy... Juz nie mogę się doczekac wakacji... Panowie w niebieskich mundurach nei bedą się nudzic, jak to było z poprzednimi wakacjami :wink:

No i oczywiście najwarzniejsze: Interesuje sie i zyje tym. A jest to moja Ania dzieki której poprostu jest cudownie. Dlatego "Vita e che meraviglia" :wink:
pinokio24

Post autor: pinokio24 »

moje zainteresowania...

muzyka
jazda na nartach
i wiele innych żeczy :) :lol:

pozdrawiam wszystkich :D :D :D [glow=red ][/glow :0 f8154de38][shadow=black ][/shadow :0 f8154de38] :lol:
MR Mathew

Post autor: MR Mathew »

moje interesting:

najbardziej interesuje sie muza, tez elektronika, pilka nozna , uwielbiam jezdzic na nartach :D
świeca

Post autor: świeca »

Siemandero
Pierwsze miejsce to SPORT - Piłka nożana , zakąłdy bukmacherskie, a doalej to muza oczywiśce SCOOTER :twisted:
Awatar użytkownika
FOZA
Nowicjusz

Post autor: FOZA »

eloo :D hmmm co mnei interesuje? na pierwszym miejscu jest muzyka :) zawsze i wszedzie na 2 miejscu jest grafika komputerowa (wektorowa) na 3 miejscu dziewczyny :) chyba wymienilem 3 najwazniejsze rzeczy w moim zyciu :)
mody_24

Post autor: mody_24 »

Siłka muzyka Kobiety i clubbing w lato
:mrgreen: :mrgreen:
doom.slaw

Post autor: doom.slaw »

Trance, komputery, alkohol :P
dragonet
Nowicjusz

Post autor: dragonet »

muza , kobiety i bear
THOMAS666

Post autor: THOMAS666 »

motoryzacja, sport, muzyka :)
Dzeju

Post autor: Dzeju »

komputery, muza, motoryzacja, sport, no i oczywiście kobiety :twisted: :D

Pozdro for all 8)
kala16

Post autor: kala16 »

muzyczka-(hh polski, techno,house)
sport(tenis ziemny,akido)
internet
zwierzaczki
imprezki
=))
Budyn87

Post autor: Budyn87 »

A ja interesuję sie sportem (szczególnie piłka nożna), motoryzacją i oczywiście dobrą muzą
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

Post autor: masak (Jestem Hardkorem) »

Oj trochę tego jest :D
1 - szeroko pojęta fantastyka - czytać kocham, a z pisania zamierzam się kiedyś utrzymywać :] (Jak ktoś chce poczytać moje potffforne dzieła niech pisze na gg 2603841)
2 - muza! - techno/trance [ATB RULEZ], kiedyś jeszcze hh ale teraz prawie już nie słucham... no i jeszcze moja wielka miłość - disco :D
3 - historia - żaden ze mnie kujon, z innych przedmiotów lecę na dwójach i trójach a po prostu tak wyszło że łatwo mi przychodzi zapamiętywanie :) Swoją drogą jakbyście mieli starszych-archeologów też byście wszystko umieli :lol:
4 - ciekawi ludzie, szczególnie płci przeciwnej :)
To chyba wszystko, jak sobie coś przypomnę to dopiszę :]
ODPOWIEDZ