... na ostatnia literke ;)
Re: ... na ostatnia literke ;)
ej mam pomysł :] bo myślę że trza przemianować ten temat z ... na ostatnia literkę
na ulubiony drink
bo całkowicie odbiegliśmy od tematu
nie żeby mi to przeszkadzało 
no tak zrobiło sie typowo alkoholowo...ale tak ogólnie rzecz biorąc osobiście preferuję: naszą czystą wódeczkę...z tych innych trunków martini, campari, sherry dance...i wszystkie słodkie mniamniuśne likierki 
Nom, dla mnie też czysta wódeczka najlepsza, a do tego jakieś piwko jak większość no i Tequila też bardzo dobrze wchodzi z Toniciem
Mniamuśne 
hehe moje zdanie takie Polak który nie umie wypić wódki to nie Polak" pisze:ale tak ogólnie rzecz biorąc osobiście preferuję: naszą czystą wódeczkę...
oczywiście nie obrażam abstynentów
hehehe, nie no oczywiście nikt sie nie gniewa...na osiedlu gdzie mieszkam jest taki napis na bloku "Polak nie kaktus wypić musi" - no musi no 
Tylko czasem za dużo wypije i nie wiem jak dziś przeżyje bo mi nie odpuszczą :/ Ale w końcu trzeba było coś zrobić bo kumpel z woja na przepustkę przyjechał" pisze:Polak nie kaktus wypić musi
oj mój drogi, szczerze współczuje...no ale wiesz kolega nie codzień wychodzi na przepustkę tak samo jak nie codzień ma sie urodziny i to taaakie - dasz rade - wierze w Ciebie 
uuuuuuuuuu, oj i jeszcze raz oj...to nieźle się zabalowało, co...a dziś powtórka i zapewnie w bardziej zaawansowanym stopniu...oszczędzaj sie...o ile możesz oczywiście... 
Oj no szczerze mówiąc boję się dzisiejszego dnia, jak nigdy ja się boję pić... Ale co tam chyba dam rade, a jak nie to szpital i tyle... Raz się żyję... :/
eh...wiesz, nie chce nic mówić...ale zawsze można pooszukiwać, prawda, pozatym...wódeczka wódeczką, impreza imprezą, urodziny urodzinami...ale zdrowie ma się tylko jedno...wiem o czym pisze...Ty tez to wiesz...