NaRaZiE To By ByŁo Na TyLe...
Zainteresowania
-
Nisia
Re: Zainteresowania
InTeREsuJę Się MuZyKą, dLaTeGo WŁaśniE Tu ZaGośCiŁam
, aLe PoNaDTo LuBię PooGLąDać DoBRy FiLm, NajLePieJ JaKiś HoRRoR ALbo KoMeDia
... IntErEsuJę Się RóWniEż SpoRTem: SiaTKówKą JaK i PiŁKą NożNą... No i OczYwiśCiE żEBy NiE ByŁo iNTerEsUją MniE Też ChŁoPaCy, aLe OczYwiśCiE BeZ PrzEsaDy HeHe...
PoZdRoś DLa WszYsTkiCh :D
-
wioleta
oczywiście jak każdy z nas interesuje sie muzyka,
lubie sie dobrze bawić na dobrej imprezie..
:!: :!: kocham...pilke siatkowa-poprostu jestem w te gierki mistrzem
:!: :!: :!: hmm piwko tez czasami sie przyda...oczywiscie żeby poprawic krążenie
OOO :!: :!: ale mam także czas na małe co nie co
i to tak ogólnie heh....
Edit 8neo8: Bez przesady z czcionką
Edit 8neo8: Bez przesady z czcionką
-
Linka =D
No wiec tak...cio by tu wam najpierw naskrobac ?
Kocham muzyke (lubie PRAWIE kazdy rodzaj muzyki ) lubie dobre filmy ( komedie i przede wszystkim horrorki np. The Ring , Piła 1 i 2 (1 czesc byla lepsza moim zdaniem od drugiej ale druga tez nie byla az taka zla
) Lubie plywac , leniuchowac przed tv w domku z puszka...coli...
Lubie dokuczac i robic na zlosc wrogom a mam ich dosc sporo
No i kocham wypady na miasto i poza miasto np. do Złocka(ostatnio bardzo czesto z qmpelkami tam jezdzimy na stopa
He he to by było chyba na tyle...a i bym zapomniała jeszcze interere sie chlopakami oczywiscie :D Buzka :*
-
zielony87
Hmm no ja się interesuje wieloma zeczami ale w skrócie wygląda to tak
po pierwsze to..
Muzyka oddany na zawsze całym sercem duszą i całem
puźniej fajne dziewczyny dla których znajde czas zawsze !!
hmm no i kolejno
..Muzyka..
..muzyka..
i niewiem czy wsominałem juz ze muzyka
nie jestem oryginalny i niewymienie samochodów czy piłki noznej (ogólnie sport lubie)
bo to mnie zbytnio nie interesuje co poradze
p0zdr0
po pierwsze to..
Muzyka oddany na zawsze całym sercem duszą i całem
puźniej fajne dziewczyny dla których znajde czas zawsze !!
hmm no i kolejno
..Muzyka..
..muzyka..
i niewiem czy wsominałem juz ze muzyka
nie jestem oryginalny i niewymienie samochodów czy piłki noznej (ogólnie sport lubie)
bo to mnie zbytnio nie interesuje co poradze
p0zdr0
-
Justi
Nie będe orginalna pisząc, ze muzyką, ale poza tym to jest jeszcze:
-Sport (pływanie to jest coś, ale poza pływaniem to siata, kosz i noga, aaa i jeszcze hokej
)
-Dobre filmy
-Wyjazdy
-Internet
-Gry
-I to chyba tyle, chociaż nie napisałam wszystkiego
bo po co wam tak wiele wiedzieć 
-Sport (pływanie to jest coś, ale poza pływaniem to siata, kosz i noga, aaa i jeszcze hokej
-Dobre filmy
-Wyjazdy
-Internet
-Gry
-I to chyba tyle, chociaż nie napisałam wszystkiego
-
Mev@
Ok mam wiele zainteresowan, ale wypisze te najwazniejsze.
Zacznijmy od tanca. Tancze od 11 roku zycia a mam juz 20 lat. Zaczynalem tanczyc od hip-hopu po ktorym byl walc, rock&roll, twist, nastepnie uczylem sie break deanca i electro a obecnie tancze od ponad roku taniec nowoczesny. Moja inna wielka pasja jest od okolo 6 lat muzyka (przez ta pasje znajomi nazwali mnie fanatykiem
) Muza ktora sie interesuje to: Ogolnie kazdy rodzaj muzyki Elektronicznej i jeszcze muza Dance & Disco z lat 80-tych i 90-tych. Interesuje sie tez Psychologia i Parapsychologia ale nie bede sie tu rozpisywal na te tematy bo miejsca by zbraklo :] Lubie dobry film tzn. Komedie, Horrory i Oczywisciwscie Kreskowki. Jak kazdy lubie dobre imprezki ze znajomymi, lubie siedziec godzinami w necie i sciagac w tym czasie dobre nutki. Na tym zakoncze swoj opis, a jezeli ktos chce wieziec cos wiecej to wystarczy napisac na priva.
Zacznijmy od tanca. Tancze od 11 roku zycia a mam juz 20 lat. Zaczynalem tanczyc od hip-hopu po ktorym byl walc, rock&roll, twist, nastepnie uczylem sie break deanca i electro a obecnie tancze od ponad roku taniec nowoczesny. Moja inna wielka pasja jest od okolo 6 lat muzyka (przez ta pasje znajomi nazwali mnie fanatykiem
-
VirtualDj
Moje zainteresowania:
-Muzyka różnego rodzaju, słucham wszystkego oprócz jakichś metali i całe szczęście
lecz najlepiej to trance,dance, house, club
czasem hardstyle ale to rzadkość :mrgreen:
-Samochody, oczywiście wożenie się w nim i oglądanie i rozmowy o silnikach itd. pierdoły jak to faceci
-Kobiety to wiadomo o co chodzi
-Komputery i internet... co do samych kompów informatyka, składanie kompów, itd. lubie sie tam pobawić a w necie buszować
-Muzyka różnego rodzaju, słucham wszystkego oprócz jakichś metali i całe szczęście
-Samochody, oczywiście wożenie się w nim i oglądanie i rozmowy o silnikach itd. pierdoły jak to faceci
-Kobiety to wiadomo o co chodzi
-Komputery i internet... co do samych kompów informatyka, składanie kompów, itd. lubie sie tam pobawić a w necie buszować
-
Bonanz
-
panodmuzyki
- Nowicjusz
-
spioszka85
grymas
ja czyli spioszka bardzo lubie spac,od czasu do czasu jakis melanzyk leszek te sprawy
jestem znawca win ale takim jak z koziej dupy trabka
a jabardziej interesuje mnie moj maz lukaszek i piesek paffi
lubie siedziec na kurniku lub w kurniku jak kto woli turlajac kosteczki.......a marzy mi sie mieszkanko z balkonem
)niepije napoj gazowanych bo mnie brzuszek po nich boli:(ale uwwwielbiam neastle brzoskwiniowa i lody truskawkowe co miesiac sie odchudzam i jestem bardzo uparta i balaganie jak cholerka
chyba to juz wszystko jak mi sie cos przypomni to dopisze bo ma slaba pamiec
-
MoZaika