Zainteresowania

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Nisia

Re: Zainteresowania

Post autor: Nisia »

InTeREsuJę Się MuZyKą, dLaTeGo WŁaśniE Tu ZaGośCiŁam :D , aLe PoNaDTo LuBię PooGLąDać DoBRy FiLm, NajLePieJ JaKiś HoRRoR ALbo KoMeDia :D ... IntErEsuJę Się RóWniEż SpoRTem: SiaTKówKą JaK i PiŁKą NożNą... No i OczYwiśCiE żEBy NiE ByŁo iNTerEsUją MniE Też ChŁoPaCy, aLe OczYwiśCiE BeZ PrzEsaDy HeHe... :twisted:
NaRaZiE To By ByŁo Na TyLe... :)

:D PoZdRoś DLa WszYsTkiCh :D
wioleta

Post autor: wioleta »

oczywiście jak każdy z nas interesuje sie muzyka, :lol: lubie sie dobrze bawić na dobrej imprezie.. :D :!: :!: kocham...pilke siatkowa-poprostu jestem w te gierki mistrzem :P :!: :!: :!: hmm piwko tez czasami sie przyda...oczywiscie żeby poprawic krążenie :lol: OOO :!: :!: ale mam także czas na małe co nie co :lol: i to tak ogólnie heh....

Edit 8neo8: Bez przesady z czcionką :wink:
Linka =D

Post autor: Linka =D »

No wiec tak...cio by tu wam najpierw naskrobac ? :) Kocham muzyke (lubie PRAWIE kazdy rodzaj muzyki ) lubie dobre filmy ( komedie i przede wszystkim horrorki np. The Ring , Piła 1 i 2 (1 czesc byla lepsza moim zdaniem od drugiej ale druga tez nie byla az taka zla :) ) Lubie plywac , leniuchowac przed tv w domku z puszka...coli... :P Lubie dokuczac i robic na zlosc wrogom a mam ich dosc sporo ;) No i kocham wypady na miasto i poza miasto np. do Złocka(ostatnio bardzo czesto z qmpelkami tam jezdzimy na stopa :) He he to by było chyba na tyle...a i bym zapomniała jeszcze interere sie chlopakami oczywiscie :D Buzka :*
zielony87

Post autor: zielony87 »

Hmm no ja się interesuje wieloma zeczami ale w skrócie wygląda to tak

po pierwsze to..
Muzyka oddany na zawsze całym sercem duszą i całem

puźniej fajne dziewczyny dla których znajde czas zawsze !!

hmm no i kolejno
..Muzyka..
..muzyka..

i niewiem czy wsominałem juz ze muzyka
nie jestem oryginalny i niewymienie samochodów czy piłki noznej (ogólnie sport lubie)

bo to mnie zbytnio nie interesuje co poradze :D

p0zdr0
Justi

Post autor: Justi »

Nie będe orginalna pisząc, ze muzyką, ale poza tym to jest jeszcze:
-Sport (pływanie to jest coś, ale poza pływaniem to siata, kosz i noga, aaa i jeszcze hokej 8) )
-Dobre filmy
-Wyjazdy :D
-Internet
-Gry
-I to chyba tyle, chociaż nie napisałam wszystkiego :P bo po co wam tak wiele wiedzieć :D
pawcio1378

Post autor: pawcio1378 »

Dobra muzyka;
dobre filmy;
dobre gry;
internet;
sport;
:D
Mev@

Post autor: Mev@ »

Ok mam wiele zainteresowan, ale wypisze te najwazniejsze.

Zacznijmy od tanca. Tancze od 11 roku zycia a mam juz 20 lat. Zaczynalem tanczyc od hip-hopu po ktorym byl walc, rock&roll, twist, nastepnie uczylem sie break deanca i electro a obecnie tancze od ponad roku taniec nowoczesny. Moja inna wielka pasja jest od okolo 6 lat muzyka (przez ta pasje znajomi nazwali mnie fanatykiem :D ) Muza ktora sie interesuje to: Ogolnie kazdy rodzaj muzyki Elektronicznej i jeszcze muza Dance & Disco z lat 80-tych i 90-tych. Interesuje sie tez Psychologia i Parapsychologia ale nie bede sie tu rozpisywal na te tematy bo miejsca by zbraklo :] Lubie dobry film tzn. Komedie, Horrory i Oczywisciwscie Kreskowki. Jak kazdy lubie dobre imprezki ze znajomymi, lubie siedziec godzinami w necie i sciagac w tym czasie dobre nutki. Na tym zakoncze swoj opis, a jezeli ktos chce wieziec cos wiecej to wystarczy napisac na priva.
TaBi

Post autor: TaBi »

Sport, gry, dobra muza :D , czasem jakiś dobry film.
VirtualDj

Post autor: VirtualDj »

Moje zainteresowania:
-Muzyka różnego rodzaju, słucham wszystkego oprócz jakichś metali i całe szczęście :) lecz najlepiej to trance,dance, house, club 8) czasem hardstyle ale to rzadkość :mrgreen:
-Samochody, oczywiście wożenie się w nim i oglądanie i rozmowy o silnikach itd. pierdoły jak to faceci :D
-Kobiety to wiadomo o co chodzi :wink:
-Komputery i internet... co do samych kompów informatyka, składanie kompów, itd. lubie sie tam pobawić a w necie buszować
Bonanz

Post autor: Bonanz »

-muzyka(house, trance, dance)
-sport(bieganie, le parkur)
-motoryzacja
-kobiety :P
panodmuzyki
Nowicjusz

Post autor: panodmuzyki »

ja sie niczym nie interesuje :P
spioszka85

grymas

Post autor: spioszka85 »

ja czyli spioszka bardzo lubie spac,od czasu do czasu jakis melanzyk leszek te sprawy :) jestem znawca win ale takim jak z koziej dupy trabka :) a jabardziej interesuje mnie moj maz lukaszek i piesek paffi :) lubie siedziec na kurniku lub w kurniku jak kto woli turlajac kosteczki.......a marzy mi sie mieszkanko z balkonem :) )niepije napoj gazowanych bo mnie brzuszek po nich boli:(ale uwwwielbiam neastle brzoskwiniowa i lody truskawkowe co miesiac sie odchudzam i jestem bardzo uparta i balaganie jak cholerka :lol: chyba to juz wszystko jak mi sie cos przypomni to dopisze bo ma slaba pamiec
MoZaika

Post autor: MoZaika »

Zainteresowania?
Hmm...muzyka napewno,taniec,książki...
Śpiew!Kocham śpiewać;)
ODPOWIEDZ