ja bardzo lubie tworzyc rozne rzeczy w technice origami jak rowniez modele samolotow wykonane z papieru fajna sprawa.. polecam kazdemu kto ma duzo cierpliwosci.. a wszystko oczywiscie przyprawione dobra muzyka
a ja uwielbiam muze ..bez niej praktycznienie wyobrażam sobie życia
najbardziej jaram sie HH ale oczywiscie sie nie ograniczam praktycznie oprócz HH słucha wszystkiego za wyjątkiem disco i country <-- jakoś mnie nudzą te gatunki....wciąż poszukuje intrygujących mnie brzmień, jeszcze jakieś zainteresowania w sumie jeszcze mógłbym wymienić kulture japonii ale raczej tej dawniejszej w tym: życie samurajów, poezja Haiku<-- wprost niesamowite..głebia metafor, jeszcze mogłbym wymienić po trosze psychologią troche komputerami, sztuką jaką bez wątpienia jest dla mnie graffiti...nom to chyba te najważniejsze
pozdross dla ludzi którzy towrząc muzyke malują obrazy w wyobraźni słuchacza..
interesuje sie dobra muzyka (klubowa, techno, trance...dj Tiesto moj idol ), ostatnio troszke uzaleznilam sie od gry internetowej ogame i zajmuje mi ona duzo czasu...poza tym imprezy przynajmiej raz w tygodniu (szczegolnie w wakacje). Pozdrawiam wszystkich.
Interesuję się komputerami i wszystkim co z nimi związane...
Ostatnio zaczołem prowadzić imprezki w mojej szkole więc można powiedzieć że muzą też się interesuję