Ja słucham rap-u .Hip-Hop to jest kultura w której skład wchodzi muzyka, graffiti, taniec (break dance)Musze przyznać że ostatnio poziom rap-u bardzo spadł to już nie to samo co kiedyś. Ja słysze piosenki typu : "Suczki", "Jak zapomnieć", "Kto dogoni psa" to mnie krew zalewa
kroll pisze:hhehehe nom jak dla mnie smieszna ta ankieta...popatrz tylko na ilość działów związanych z techno a na ilość zwiazanych z HH ...moim zdaniem za mało tu HH... zresztą szczerze mówiąc techna to moge tylko słuchać około pół godziny po dłuższym obcowaniu zaraz mnie boli głowa....
pozdross dla chłopaków z domków jednorodzinnych
muszę się z Tobą zgodzić.... tutaj jest całkowite nastawienie na TECHNO i gatunki pochodne. a jeżeli chodzi o RAP to jedten dział z linkami do albumów. tutaj jest DYSKRYMINACJA SŁUCHACZY RAPU więcej działów związanych z tym gatunkiem !!
Ten Coo słucha muzyki elektronICznej np. Technooo powie ze woli Technoo i jest od Hh o wiele wiele lepsze.... Ten Cooo woli Hip-Hop powie zee Nie ma to jak HH i np. po Techno Goo głowa Boli.... Każdy słucha według swojego gusTu i taka jest prawda a o Tym jaki bedzie wynik ankiety decydowac bedzie Too czy wiecej jest maniaków TeChno CZy HH na Forum.... Tyle od mnie PozDro .... No OffenCe....
Ludzie!!! Techno jest straszne! Takie nudnawe unc unc sie nadaje tylko na impreze albo do puszczenia kumplom zeby bylo z czego zlewac...Jak mozna tego sluchac tak na co dzien, w domu, nosic to w sluchawkach, omg... Dobry, (odpadaja: verba, doniu, 18L i inne takie...) klasyczny hip hop rzadzi, a takze jego polaczenia z innymi gatunkami: np. nu-metal.