Jakiej muzy słuchacie

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
marco2024

Re: Jakiej muzy słuchacie

Post autor: marco2024 »

witam wszystkich :)
Ja lubie niumetal np.Linkin Park (chyba dobrze napisalem) techno w dobrym wydaniu np. Cosmic Gate lub Dj.Tiesto i Hip-hop np. Oles fu na to nie ma bata :)
pozdro all
Agnes14

Post autor: Agnes14 »

Techno i HH
Oraz wszystko co mi wpadnie w uszko(czyt. nowości)
mangamaniak

Post autor: mangamaniak »

Głównie techno (East Clubbers) i punk Rock (Green Day i Sum 41), choć ostatnio przerzuciłem sie na coś bardziej mocniejszego (System of a Down) a ich piosenke BYOB polecam :mrgreen:
Justyna177

Post autor: Justyna177 »

ja na ogół słucham rock, METAL, REGGE A tak dokładniej

KSU
GREEN DAY
KORN
INSOMATIX
THE BLED
NIGHTWISH
RAMMSTEIN
LINKIN PARK
BOB MARLEY
NIRWANA
GOOD CHARLOTTE
BLINK 182
NICKELBACK
SYSTEM OF THE DOWN
I WIELE INNYCH
grzesiekwlkc

Post autor: grzesiekwlkc »

JA słucham Techno , hip hop i czaserm sie zdarzy reggae :) )
Golbi

Post autor: Golbi »

:D :D ogólnie posłucham wszystkiego,ale najbardziej kocham techno (house,speed garage) ci ludzie ten klimat coś niesamowitego.pozdrawiam
karollka

Post autor: karollka »

U2 - uwielbiam, a tak poza... Rock, Punk Rock, Reagge :) No a z innych gatunków to to co mi w uszko wpadnie :)
Dj.Condie

Post autor: Dj.Condie »

Lubie słuchać muzyki klubowej przedewszystkim :D i wszystkiego co wpadnie mi w ucho !!
edytka_0202

Post autor: edytka_0202 »

Hip-hop, czasem rock i w wyjątkowych sytuacjach pop. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
cZaRnA

Post autor: cZaRnA »

Slucham głównie muzyki hardstylowej. sporadycznie w moich glośnikach brzmia powolne rytmy.
wox

Post autor: wox »

Od kiedy pamietam słucham Techno!! i różnych jego gatónków. Aktualnie zakochałem sie w muzyce TRANCE!! Polecam ją Wszystkim klubowiczom :D

[ Dodano: 2005-07-29, 15:41 ]
Brawa Dla CZARNEJ!!! ;) ) Uwielbiam Hardstyle!! Także czasami dla wyluzowania lubie Break Beat i
Klimaciki czyli te spokojne nutki
snake_qba

Post autor: snake_qba »

Ja uwielbiam techniawe :] ale czasem bywa tak ze luie posluchac cos spokojniejszego.. jakis gotyk lub cos w stylu (Front Line Assembly ---> bardzo fajny zespol szczegolnie podoba mi sie ich ostatnia plytka tylko nie pamietam qrcze tytulu :/)
Ron

Post autor: Ron »

Moi drodzy powiem tyle kocham techno , House i Trance i tak pozostanie każdy znas ma wybur
ODPOWIEDZ