Pytania i uwagi co do REGULAMINU !!!
Re: Pytania i uwagi co do REGULAMINU !!!
dobry pomysł z tymi piwami lecz ja czasami zapominam sam dać
ale skleroza nie boli

-
tomek669
Mam pytanko.... Na jakie serwisy można wrzucać muze i programy
:
Najlepiej speedyshare.com jest najszybszy i najlepszy... moim zdaniem 
-
bzq
speedyshare.com bo rapid się nie nadaje. Więkrzośc ludzisk nie ma kont wykupionych i trzeba czekać 
-
djmarvez
Ja mam jedną uwagę
Od jakiegoś czasu na forum robi sie bałagan w dziale TECHNO/TRANCE/HARDSTYLE bo wielu userów zakłada nowy temat do każdej wrzuconej nutki. Moderatorzy mogliby sie tym zająć 
i to nie tylko w tym dziale niestety ... :/djmarvez pisze:Ja mam jedną uwagęOd jakiegoś czasu na forum robi sie bałagan w dziale TECHNO/TRANCE/HARDSTYLE bo wielu userów zakłada nowy temat do każdej wrzuconej nutki. Moderatorzy mogliby sie tym zająć
-
Player[1]
Hmm a gdzie pisze zeby dawac po wiecej nutek ..do jedego tematu.
:
:
:
Player[1], Nigdzie... ale jak masz zamiar w ciagu dnia dać 10 nutek to zrób to lepiej w jednym temacie a nie zakladaj 10 osobnych bo jest syf...!!
-
Player[1]
Bo ja wiem ... czy odrazu syf ... 10 nutek w odstepach 10 minutowych ..to jest syf ale zwyczajnie 3 lub 2 nutki po wybraniu... co 1 h to raczej wporzadku.Dyzm4 pisze:Player[1], Nigdzie... ale jak masz zamiar w ciagu dnia dać 10 nutek to zrób to lepiej w jednym temacie a nie zakladaj 10 osobnych bo jest syf...!!
PS. Od razu extremalny przykład Dyzma4
- masak (Jestem Hardkorem)
- Specjalista
Player[1], rzeczywiście się syf z deka robi
I to już od 3-4 nut, weź to skomentuj i jeszcze piwo za każdą postaw
A nie lepiej zrobić jednego dnia jeden up, a potem jak coś Cię najdzie i będziesz chciał dodać to właśnie to tego tematu
: Pozdro 
i tak powinno byc ! tylko niestety niektorzy tego nie rozumieją,mnie to osobiscie troszke denerwujemasak pisze:a potem jak coś Cię najdzie i będziesz chciał dodać to właśnie to tego tematu:
W regulaminiePlayer[1 pisze:]Hmm a gdzie pisze zeby dawac po wiecej nutek ..do jedego tematu.