oczywiście że kasowac. większosć się męczy i pisze komety oraz stawia piwka, nie mówiąc juz o udostęnianiu muzyki, a tu przyjdze ci takie pasożyt i nic nie napisze jak by mu klawiarure ktos ukradł, kasowac kasowac i jeszczce raz kasowac
ja w sumie niedawno jestem na muzikum.pl ale staram sie dac juz cos od siebie. Zdecydowanie zgadzam sie z usuwaniem osob ktore czerpia z tad tylko profity nie dajac nic od siebie!
pozdro
Nie widzę sensu w usuwaniu kont osobom, które maja 0 postów tzw. 'pijawą' ponieważ taka osoba, może w każdej chwili zrobić nowe konto, co jest kwestią kilku sekund... Wg mnie pijawy sa i bedą, zawsze. Choc, nie popieram lenistwa i tego, że np. temat ma 80 wyświetleń, 3 piwa i 2 komenty ... z tym faktycznie trzeba cos zrobić.
radush pisze:Nie widzę sensu w usuwaniu kont osobom, które maja 0 postów tzw. 'pijawą' ponieważ taka osoba, może w każdej chwili zrobić nowe konto, co jest kwestią kilku sekund... Wg mnie pijawy sa i bedą, zawsze. Choc, nie popieram lenistwa i tego, że np. temat ma 80 wyświetleń, 3 piwa i 2 komenty ... z tym faktycznie trzeba cos zrobić.
zrobią nowe? dac bana na IP i nie zrobią i kasowac pijawy w pi*** dziady jedne zassysające naszą cudowną prace
Uważam że nie powinno się usówać ssaków ponieważ gromadzimy się na tym forum jako fani muzyki i muzyka nas łączy. Niektórzy (np. ja ) nie mają czasu pisać postów i udzielać się na forach więc może zrozummy ich.
do postu powyżej: to nie jest fan muzyki co nie szanuje innych pracy!!! i nie prawdą jest to że nie ma czasu na pisanie postów, to lenistwo !!! a nie brak czasu !!! USUWAĆ PIJAWY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x
chłopcze zza Brynicy naucz się najpierw ORTOGRAFI a potem dawaj komenta.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
PIJAWY MUSZĄ ODEJŚĆ !!!Jestem od nie dawna na tym forum,ale staram się coś wrzucić aby mam na to czas.Zgadzam się z pożegnanie PIJAW na tym forum i jestem zdecydowanie na tak!!!Nie po to inni się męczą,wrzucają muzyke,dają opisy żeby ktoś mógł ściągać i nie okazywać żadnej wdzieczności,przecież to ich nic nie kosztuje!!!A co do komentarzy typu : nie daje piw i komentarzy bo nie mam na to czasu!!!hmm...ciekawe...ble ble ble - na to czasu nie ma a na ściąganie jest?!Śmieszne!!!Także mówmy PIJAWOM STOP!!!PIJAWY MUSZĄ ODEJŚĆ :!: :!: :!:
Pozdro do aktywnych użytkowników i wnoszących tu coś od siebie!!!