co to jest wixa/vixa:)
- masak (Jestem Hardkorem)
- Specjalista
Re: co to jest wixa/vixa:)
djmasterr, ja sam zaczynałem moją przygodę ze słuszną muzyką od manieczek z Ekwadora - i muszę powiedzieć, że oprócz rurki i innej vixy puszczane były utwory m. in. ATB, Fragmy, 4 Strings czy Members of Mayday, dzięki czemu poznałem trans i jego uroki
Można więc powiedzieć, że dzięki Krisowi i Hazelowi (swoją drogą, przez jakiś czas był rezydentem w siedleckiej Arei 51) zacząłem kształtować swój gust muzyczny, który dzisiaj chwalony jest przez wiele osób 
też słuchałem vixy! czemu mam się z tym kryć? mnie przynajmniej to nie boli, ale mam w głębokim poważaniu to że inni ściemniają 
Jak widzieliście sam słuchałem vixy i nikt mi nie powie, że nie słuchał... Bo i tak nie uwierzę 
- Specjalista
Ja tam się nigdy z tym nie kryłem, ani się tego nie wstydziłem... dawne dzieje i tyle 
- Specjalista
Powiem wam w sekrecie, że Zielona słucha wixy na okrągło - to jej ulubiony gatunek muzyczny, z tym całym transem to taka ściema 
Użytkowniczka naszego forum
bardzo miła z niej osoba i uprzejma i w ogóle Taka kobieta że szok

- Specjalista
Zielona jest git... wie co robi i zna sie na tym dobrze co nam tu na forum przedstawia... 
Nic dodać nic ująć" pisze:Zielona jest git... wie co robi i zna sie na tym dobrze co nam tu na forum przedstawia...![]()
Pozdrawiam...
-
Zielona
hahahahaha ... tak przypadkiem zajrzalam w temat" pisze:Powiem wam w sekrecie, że Zielona słucha wixy na okrągło - to jej ulubiony gatunek muzyczny, z tym całym transem to taka ściema
Masak masz szlaban na gg , zrestza poki opowiadania nie napiszesz to masz i tak ignora
tak ja kocham i uwielbiam vixe , jak sie kapie lubie sobie krzyczec jeeea jedziemy
heh smiesznie fajny temat