Muzikum pustoszeje?

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Pomidor

Re: Muzikum pustoszeje?

Post autor: Pomidor »

Ja tu jestem od dawna ale zawsze pobierane nutki komentuję a tyle tych nutek jest że właściwie to nie mam co wrzucać bo moje zbiory są nędzne :-) bardzo lubię to forum , po co piwka jak wiadomo ile razy plik został pobrany chyba że dopiero komentarz odsłoni linka ale to też zniechęci zaglądających ...nie ma więc złotego srodka ... ciekawe jak bedzie wygladać nowe forum.... chociaż mnie ta wersja bardzo się podoba :]
xnika113

Post autor: xnika113 »

&quot pisze:Powiem tak.Może sie wydawać ze Muzikum pustoszeje,ponieważ wiekszość jego userów to młodzi ludzie(czesto uczący się) z powodu nauki nie mamy zbyt wiele czasu na komputer nie mówiąc już o necie.Poczekajmy do ferii albo świąt Bożego Narodzenia to zobaczymy jaki tłum tu bedzie!!
Zgadzam się co do Bożego Narodzenia. Ja tu trafiłam w Sylwestra w zeszłym roku :D Ale ogólnie faktycznie zaczęła się szkoła, praca... Mało jest czasu na siedzenie przed kompem. A jeszcze jak się podpadnie rodzico, to już wogóle... Zresztą nie zauważyłam nawet, że pustoszeje... I również byłabym za głosowaniem na piwo, zamiast (już teraz) na PO (bądź wcześniej) lub na PiS :P No i faktycznie stare śmiecie nie są takie złe... Tylko brakuje piw... :)
kaMaj

Post autor: kaMaj »

hmm pustoszeje zalezy jeszcze jaki dzial.. dzial house w polowie wakacji nie cieszyl sie za duza frekwencja :| no ale coz :P
Awatar użytkownika
Captiva
Specjalista

Post autor: Captiva »

może nie pustoszeje, już dzisiaj widziałek kilka nowych profili ;)
Awatar użytkownika
Chomik
Weteran

Post autor: Chomik »

e tam pustoszeje.... np teraz na forum siedzi ~70 osób ;p wg mnie nie jest to tak mało
Awatar użytkownika
Ghost
Ekspert

Post autor: Ghost »

mniejsza o liczbę ludzi zobaczcie ile postów/tematów przybywa na dzień to coś znaczy nie :)
djaffect

Post autor: djaffect »

&quot pisze:Powiem tak.Może sie wydawać ze Muzikum pustoszeje,ponieważ wiekszość jego userów to młodzi ludzie(czesto uczący się) z powodu nauki nie mamy zbyt wiele czasu na komputer nie mówiąc już o necie.Poczekajmy do ferii albo świąt Bożego Narodzenia to zobaczymy jaki tłum tu bedzie!!
hehe nauka ale ściema jestem w klasie maturalnej i się nie ucze :D Jak zdam mature to stawiam wszystkim forumowiczom na zlocie browca :D
Awatar użytkownika
Chomik
Weteran

Post autor: Chomik »

&quot pisze:Jak zdam mature to stawiam wszystkim forumowiczom na zlocie browca
&quot pisze:się nie ucze
Tośmy sie napili...... :)
xnika113

Post autor: xnika113 »

hehe nauka ale ściema jestem w klasie maturalnej i się nie ucze Jak zdam mature to stawiam wszystkim forumowiczom na zlocie browca
Ale przecież niektórzy się uczą... No weź przestań, jakbym przestała się uczyć, to byłoby źle... :P Najlepszą formą byłoby poprostu reklamowanie forum, reklamowanie i reklamowanie. Wiem, nie musicie bić braw... :P Nie no, tylko nie wszyscy reklamują. Może Chomik napiszesz notkę do bloga/stronki, którą każdy, kto będzie chciał, wklei na bloga na uniwersalną, albo jako zwykłą notkę... Albo coś w tym stylu... Ktoś mógłby się wykazać talentem pisarskim. Albo zrobić konkurs na najlepiej napisaną notkę i wygraną każdy by wklejał na swoją stronę... Co o tym myślicie?
Awatar użytkownika
Malinowa mamba
Specjalista

Post autor: Malinowa mamba »

a ja napisz tak.......zgadzam sie z chomikiem.choc sa i dni slabsze. MNiejsza o to, wiekszosc ludzi tak jak np ja uczy sie, :-) :-) trzeba wziac pod uwage to ze nie kazdy ma czas co dzien wchodzic na forum. Ja tam staram sie jak moge chcoc jestem tu od niedawna bywam codzien na tym forum. Nie jest tak źle nie narzekajmy zbytnio :] :] :]
Pucek
Weteran

Post autor: Pucek »

&quot pisze:
&quot pisze:Jak zdam mature to stawiam wszystkim forumowiczom na zlocie browca
&quot pisze:się nie ucze
Tośmy sie napili...... :)
hihi a kiedy bedzie jakis zlocik :) )) lubie zloty najlepsze imprezy hihihi :) )))) :roll:
Awatar użytkownika
Bartezz
Ekspert

Post autor: Bartezz »

hmmm....gdzie tam pustoszeje????ostatnie dni to pełne odrodzenie,co bym nie kliknał nowy post i komenta
DżEjDżEj

Post autor: DżEjDżEj »

chyba ShoutBox pustoszeje
ODPOWIEDZ