Kilka zmian na forum

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
Chomik
Weteran

Re: Kilka zmian na forum

Post autor: Chomik »

mialem juz 12-letniego moda i sprawowal sie lepiej niz inni pełnoletni... wiek nie ma tu znaczenia

w kazdym razie postaram sie wyjasnic sprawe, gdyby Zielona nie wykasowala tematu byloby mi latwiej, bo niestety przez to wszystkie idzie na jej niekorzyść....
The Prophet

Post autor: The Prophet »

dziodek pisze:a ostrzeżenie dał mod z pod Torunia.... a kto skasował to skąd ja to mam wiedzieć
Nie przypominam sobie, abym Ci stawiał warna za coś w ogóle, a tym
bardziej je kasował. Chyba coś Ci się zdawało.
ManUtd pisze:The Prophet nie powinien być modem! jakim cudem ktoś w jego wieku może tak tu rządzić??? co do innych moderów nie mam żadnych zastrzeżeń!!! chłopaki są naprawde dobrzy! zamiast niego niech ktoś inny zostanie moderem! takie jest moje zdanie!
A jakie masz wobec mnie zastrzeżenia prócz tego, że mam 15 lat? Też uważam, że wiek nie ma tu nic do rzeczy, a tak poza tym jestem moderatorem raptem miesiąc, także dopiero się uczę, więc nie miejcie do mnie żalu jeżeli czasami popełnię jakiś błąd. A jeżeli takowy zauważycie to napiszcie mi na PW. Mam jakieś wątpliwości to pytam Chomika jak
postąpić.

A co do tej sprawy z Zieloną to dopiero wczoraj się o tym dowiedziałem
od miki89. Niestety nie mam pojęcia kto to zrobił.
dziodek pisze:........ modzi również sie myla... ale sa po to modami żeby wyzszukiwac błedy innych.... a oni sie bawia w jakies prywatne porachunki (patrz ZIELONA) :/
Dlaczego zaraz moderatorów oskarżacie o jakieś prywatne porachunki,
nie mam zielonego pojęcia co się stało. Poza tym my też
jesteśmy ludźmi, a ludzie przecież popełniają błędy. A co do tego
wyszukiwania błędów to ja w miarę swoich możliwości staram się
korygować takowe sytuacje.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Post autor: Krzychu »

&quot pisze:A jeżeli takowy zauważycie to napiszcie mi na PW.
No i pisałem do ciebie na PW czemu mi skasowałeś temat z kawałkiem O.S.T.R. - ABC.. I co odpowiedzi sie nie doczekałem... A kawałek miał adres forum nie miał adresu innego forum, wszystko było w jak najlepszym porządku... Także czasem sie zastanów co robisz bo jestem przekonany, że było z nim wszystko w jak najlepszym porządku...
The Prophet

Chyba pamiętam ten incydent i chyba na WinAmp'ie u mnie
w tagach było jakaś strona. Teraz nie jestem w stanie powiedzieć
jaka. Może masz inny player'ek i po prostu Ci nie wyświetlił.
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Post autor: Krzychu »

Mam i Winampa i Media Playera... I nie wmówisz mi, że było coś innego, a tak swoją droga to mogłeś mi napisać o co chodziło z tym kawałkiem jak do ciebie pisałem...

Ale dobra już mniejsza z tym, nie będę wyciągał brudów z przed około 2 - 3 tygodni...
miki89

Post autor: miki89 »

&quot pisze:sam masz juz 727 punktow, jestes w "ekipie" a nie pamietales o tym ze nie mozna reklamowac innych storn....
ostatnio nawet moderatorzy o tym zapominają, więc wiesz... :/

a ogólnie muszę powiedzieć, że kompletnie nie podoba mi się praca moderatorów na forum... Oprócz działu pojedynki gdzie PvdH wykonuje kawał dobrej roboty i Informacje gdzie bryluje Dyzm4 reszta jest do bani! Moderatorzy zamiast zajmować się porządkiem na forum, wywalaniem bezsensownych tematów,postów czy nut wrzucanych po klika razy na forum, wolą czepiać się osób, które najwięcej wnoszą do forum, bo np. server speedyshare obciął nazwę pliku i nie widać aliasu forum, albo, że wrzuca się w krótkich odstępach czasu. Nie wiem czy 1,5 godziny to krótki odstęp czasu? Może najlepiej nic nie wrzucać to wtedy będzie porządek.
DżEjDżEj

Post autor: DżEjDżEj »

moim zdaniem jeśli ma być nowa wersja forum, to zaczynajmy od nowa i niech Chomik sam sobie wybierze moderatorów..., bo się robi zamieszanie :)
miki89

Post autor: miki89 »

&quot pisze:Chyba pamiętam ten incydent i chyba na WinAmp'ie u mnie
w tagach było jakaś strona
rozumiem, że jak jakiś nowicjusz popełni taki błąd to można mu wywalić temat, ale przecież ludzie z ekipy sie już mniej więcej trochę znają i wystarczy zwrócić uwagę, by poprawił temat, a nie od razu kasować cała wykonaną pracę...
The Prophet

Ej, ale ja po prostu staram się utrzymać porządek na forum
i w miarę możliwości, żeby wszyscy przestrzegali regulaminu, a
że jest nas garstka to ciężko jest.
GeorgeLukas88

Post autor: GeorgeLukas88 »

Co chodzi o adresy innych stron w tagach ,to dopiero od dzis w regulaminie jest to zabronione .. dokladnie od wczoraj .. puznego wieczoru !!

Chomik co do tematow Zielonej .. wszystkie byly ok .. bo sciaglem i chcialem skomentowac .. patrze nie ma tematu !!

Wiec jakis zalosny koles sobie mysli ,ze nie wiadomo co mu wolno ,bo ma moda !! zal poprostu !!

Przy takim rozwijaniu sie forum .. przy takiej sprawiedliwosci ,to predzej czy puzniej stracimy najlepszych userow !!

O innych modach sie nie wypowiadam ,bo mi to zwisa .. ja sie za najlepszego nie uwazam ,ale inni tez nie sa !! Niech chomik sie zastanowi na drugi raz dwa razy zanim kogos przyjmie i go pilnuje !!

... hehe .. reszta Modow do bani ... bo .. ? bo przestrzegaja regulaminu .. a userzy biara niektore rzeczy zbyt doslownie i takze czepiaja sie byle pierdow !! .. zgloscie sie na Moderatorow .. tez bym sie posmial i powypominal co zle ,a co dobrze !!
Bo taki Mod nie ma nic innego do roboty tylko siedziec ciagle i moderowac forum .. no tak oczywiscie .. jak niektorzy tak to postrzegaja ..
Awatar użytkownika
dziodek
Ekspert

Post autor: dziodek »

&quot pisze:Nie przypominam sobie, abym Ci stawiał warna za coś w ogóle, a tym
bardziej je kasował. Chyba coś Ci się zdawało
.... Dj Tiesto - Adagio For Strings.......... a mod z sklerozą w tym wieku.... i upomnienie :/
The Prophet

Ej, ale przecież ja Ci tego tematu nie usunąłem tylko napisałem,
że raczej nie wrzucamy starych kawałków, bo to raczej nie ma sensu,
zwłaszcza tak popularnych...ale warna to Ci na pewno nie postawiłem.

I tutaj muszę zgodzić się z Łukaszem, my nie jesteśmy po to, żeby
24h/dobę siedzieć i moderować. Jeżeli na forum przybywa około
1000 postów dziennie to jak parę osób może to wszystko ogarnąć,
nie mówić już, że ja też chcę trochę po komentować i pościągać nutki.

Pozdrawiam.
popeyek

Post autor: popeyek »

Czysto teoretycznie można by zrobić dużą ankietę kto ma zostać modem.
Tylko niech się zgłaszają Ci co są już jakiś czas na forum i wiedzą jakimi(niepisanymi czasami) prawami się rządzi.
Niech to będzie np: od 20 do 50 osób ale obytymi z forum!!
Wybrać max(ale taki max max!!) 20 osób, miesiąc-dwa próby, zrobić "przesiew" i zostawić 10 najrzetelniejszych.
Coś na tej zasadzie bym zrobił ;)
Pozdro ;)
ODPOWIEDZ