Jakim klubom piłkarskim kibicujecie
Re: Jakim klubom piłkarskim kibicujecie
!RUCH CHORZÓW!
ZAWSZE WIERNI I ODDANI PO KRES ŻYCIA PSYCHO FANI!!!
<ZKS><HKS><RTS>
ZAWSZE WIERNI I ODDANI PO KRES ŻYCIA PSYCHO FANI!!!
<ZKS><HKS><RTS>
- Malinowa mamba
- Specjalista
LEGIA Warszawa- piekna to sprawa
))))))))))*****************************************************************************
POzdro dla wszystkich kiboli;**
POzdro dla wszystkich kiboli;**
od Kiedy wiekszosc klubow polskich dawała dupy,a prze de wszystkim Wisełka do ktorej miałem respect i szacunek,teraz nie mam zadnego ulubionego klubu,jestem bez klubowy
Cracovia Kraków !!
owned ^^
Kod: Zaznacz cały
http://grzes-kielce.wrzuta.pl/film/grOKOFjo0E/cracovia_krakow_hooligans- KOT ANDRZEJ
- Specjalista
-
linkinka
Polskiej ligi nie śledzę i nie oglądam.. zdecydowanie bardziej wolę EPL i moją kochaną Chelsea 
Powiedzcie mi dlaczego kibicujecie takim kluba jak chealse albo barca?? bo co sa najwyzszym miejscu w tabeli?? co wam daje ze idziecie za takimi klubami... ?? jezdzicie na ich mecze??hmm ... nierozumie tego.. pozdRo dla "PRAWDZIWYCH" kibiców!! heil
-
GeorgeLukas88
-
sliwek
a dlaczego nie? każdy kibicuje komu chce, jego wybór;" pisze:Powiedzcie mi dlaczego kibicujecie takim kluba jak chealse albo barca??
każdy zwolennik moze być kibicem, ale nie każdy kibic jest fanatykiem;
przecież nie ma ściślej określonej definicji bycia kibicem, każdy to robi na swój własny sposób; kibiców dzieli stopień zaawansowania, ale nie ma granicy, która by oddzielała tych "prawdziwych" od "sezonowych"
trudno kibicować klubom zagranicznym ze środka tabeli bo zazwyczaj są mało medialne i mają mniej kibiców w Polsce, a co za tym idzie nie bardzo jest gdzie się dowiedzieć info w narodowym języku na różne tematy związane z klubem; dlaczego więc nie polubić zespołów, które grają systematycznie w LM, są pokazywane w publicznej TV, których grę możemy często oglądać?
Ja kibicuję Arsenalowi Londyn
Pozdro dla wszystkich kibiców !
ja od 12 lat na dobre i na zle kibicuje caaalutkim sercem kibicuje BORUSSI DORTMUND oraz Legii Warszawa
i NIGDY nie zmienie tych druzyn
na dobre i na zle
w moim sercu BVB i (L) :]
[ Dodano: 22-12-2007, 19:53 ]
raz mistrzostwo raz srodek tabeli raz obrona przed spadkiem
ostatnie lata to przede wszystkim srodek tabeli bez wiekszych szans na jakies wyzsze miejsce ale mimo to im kibicuje tak jak to bywalo przed laty no i jestem zdania,ze jesli ktos naprawde kocha swoj klub to nie powinien miec jakichkolwiek problemow z uzyskaniem jakis informacji o klubie ;) do tego sluza fan cluby i rozne fora przez kibicow druzyny zalozone :) wiara to podstawa dla kazdego kibica ;) a ja wciaz wierze,ze kiedys jeszcze zobacze moje kochane BVB w LM :)
[ Dodano: 22-12-2007, 19:53 ]
ja od 12 lat kibicuje Borussi Dortmund no i roznie to bywalo z nia" pisze:trudno kibicować klubom zagranicznym ze środka tabeli bo zazwyczaj są mało medialne i mają mniej kibiców w Polsce, a co za tym idzie nie bardzo jest gdzie się dowiedzieć info w narodowym języku na różne tematy związane z klubem
-
GeorgeLukas88
Kazdy kibicuje temu klubowi ktoremu chce .. do ktorego czuje jakis respect czy cos !! Ja np kibicuje Chelsea ,bo wiem ,ze jest w stanie cos osiagnac i graja tam dobrzy pilkarze !! ogolne lubie angielska lige i plike !!
A Celtic .. poprostu podoba mi sie od nich gra i zaangazowanie .. chcialbym ,aby chlopaki cos osiagneli !!
Co do polskich klubow .. sorka i bez obrazy .. ale ja pod rzadnym wzgledem patryjota nie jestem ! nie oddalbym czegos dla Polski ,a tym bardziej dla polskich klubow ,ktore moim zdaniem nic nie pokazuja ... i nie wiem czy kiedys pokaza !! wogole nie podoba mi sie ich gra !! ... a do tego jak slysze i widze te glupie bujki i zamieszki z powodu tych polskich klubow ,ktore i tak nic nadzwyczajnego nie pokazuja ,to poprostu cos mnie bierze !!
Nie mam nic do kibicow .. ale do pseudokibicow ... dajcie spokuj ... kompletnie tego nie rozumiem !
Wszystkie te zamieszki i tak sa warte swieczki ... powiedzcie .. czym tacy kibice pomoga druznyna ktorym kibicuja .. no czym .. kompletnie niczym !! Chyba wlasnemu ( nie klubu ) naglosnieniu !
Pzdr !
A Celtic .. poprostu podoba mi sie od nich gra i zaangazowanie .. chcialbym ,aby chlopaki cos osiagneli !!
Co do polskich klubow .. sorka i bez obrazy .. ale ja pod rzadnym wzgledem patryjota nie jestem ! nie oddalbym czegos dla Polski ,a tym bardziej dla polskich klubow ,ktore moim zdaniem nic nie pokazuja ... i nie wiem czy kiedys pokaza !! wogole nie podoba mi sie ich gra !! ... a do tego jak slysze i widze te glupie bujki i zamieszki z powodu tych polskich klubow ,ktore i tak nic nadzwyczajnego nie pokazuja ,to poprostu cos mnie bierze !!
Nie mam nic do kibicow .. ale do pseudokibicow ... dajcie spokuj ... kompletnie tego nie rozumiem !
Wszystkie te zamieszki i tak sa warte swieczki ... powiedzcie .. czym tacy kibice pomoga druznyna ktorym kibicuja .. no czym .. kompletnie niczym !! Chyba wlasnemu ( nie klubu ) naglosnieniu !
Pzdr !