Jakim klubom piłkarskim kibicujecie

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
skiki89
Nowicjusz

Re: Jakim klubom piłkarskim kibicujecie

Post autor: skiki89 »

!RUCH CHORZÓW!

ZAWSZE WIERNI I ODDANI PO KRES ŻYCIA PSYCHO FANI!!!

<ZKS><HKS><RTS>
Awatar użytkownika
Malinowa mamba
Specjalista

Post autor: Malinowa mamba »

LEGIA Warszawa- piekna to sprawa :) ))))))))))*****************************************************************************
POzdro dla wszystkich kiboli;**
Awatar użytkownika
Bartezz
Ekspert

Post autor: Bartezz »

od Kiedy wiekszosc klubow polskich dawała dupy,a prze de wszystkim Wisełka do ktorej miałem respect i szacunek,teraz nie mam zadnego ulubionego klubu,jestem bez klubowy
DżEjDżEj

Post autor: DżEjDżEj »

RKS (CH)EŁMIANKA 1955 xD
SunEks
Użytkownik

Post autor: SunEks »

Cracovia Kraków !!

Kod: Zaznacz cały

http://grzes-kielce.wrzuta.pl/film/grOKOFjo0E/cracovia_krakow_hooligans
owned ^^
Awatar użytkownika
KOT ANDRZEJ
Specjalista

Post autor: KOT ANDRZEJ »

Visca el Barca

a z polski to Wisla Krakow

pozdro ;)
linkinka

Post autor: linkinka »

Polskiej ligi nie śledzę i nie oglądam.. zdecydowanie bardziej wolę EPL i moją kochaną Chelsea :)
celeste

Post autor: celeste »

Tylko Barca :)
Awatar użytkownika
skiki89
Nowicjusz

Post autor: skiki89 »

Powiedzcie mi dlaczego kibicujecie takim kluba jak chealse albo barca?? bo co sa najwyzszym miejscu w tabeli?? co wam daje ze idziecie za takimi klubami... ?? jezdzicie na ich mecze??hmm ... nierozumie tego.. pozdRo dla "PRAWDZIWYCH" kibiców!! heil
GeorgeLukas88

Post autor: GeorgeLukas88 »

Chelsea Londyn

Celtic Glasgow

ew. Arsenal Londyn !!
sliwek

Post autor: sliwek »

&quot pisze:Powiedzcie mi dlaczego kibicujecie takim kluba jak chealse albo barca??
a dlaczego nie? każdy kibicuje komu chce, jego wybór;
każdy zwolennik moze być kibicem, ale nie każdy kibic jest fanatykiem;

przecież nie ma ściślej określonej definicji bycia kibicem, każdy to robi na swój własny sposób; kibiców dzieli stopień zaawansowania, ale nie ma granicy, która by oddzielała tych "prawdziwych" od "sezonowych"

trudno kibicować klubom zagranicznym ze środka tabeli bo zazwyczaj są mało medialne i mają mniej kibiców w Polsce, a co za tym idzie nie bardzo jest gdzie się dowiedzieć info w narodowym języku na różne tematy związane z klubem; dlaczego więc nie polubić zespołów, które grają systematycznie w LM, są pokazywane w publicznej TV, których grę możemy często oglądać?

Ja kibicuję Arsenalowi Londyn

Pozdro dla wszystkich kibiców !
Awatar użytkownika
ZeSiQ
Użytkownik

Post autor: ZeSiQ »

ja od 12 lat na dobre i na zle kibicuje caaalutkim sercem kibicuje BORUSSI DORTMUND oraz Legii Warszawa :D i NIGDY nie zmienie tych druzyn :) na dobre i na zle :) w moim sercu BVB i (L) :]

[ Dodano: 22-12-2007, 19:53 ]
&quot pisze:trudno kibicować klubom zagranicznym ze środka tabeli bo zazwyczaj są mało medialne i mają mniej kibiców w Polsce, a co za tym idzie nie bardzo jest gdzie się dowiedzieć info w narodowym języku na różne tematy związane z klubem
ja od 12 lat kibicuje Borussi Dortmund no i roznie to bywalo z nia :) raz mistrzostwo raz srodek tabeli raz obrona przed spadkiem :P ostatnie lata to przede wszystkim srodek tabeli bez wiekszych szans na jakies wyzsze miejsce ale mimo to im kibicuje tak jak to bywalo przed laty no i jestem zdania,ze jesli ktos naprawde kocha swoj klub to nie powinien miec jakichkolwiek problemow z uzyskaniem jakis informacji o klubie ;) do tego sluza fan cluby i rozne fora przez kibicow druzyny zalozone :) wiara to podstawa dla kazdego kibica ;) a ja wciaz wierze,ze kiedys jeszcze zobacze moje kochane BVB w LM :)
GeorgeLukas88

Post autor: GeorgeLukas88 »

Kazdy kibicuje temu klubowi ktoremu chce .. do ktorego czuje jakis respect czy cos !! Ja np kibicuje Chelsea ,bo wiem ,ze jest w stanie cos osiagnac i graja tam dobrzy pilkarze !! ogolne lubie angielska lige i plike !!

A Celtic .. poprostu podoba mi sie od nich gra i zaangazowanie .. chcialbym ,aby chlopaki cos osiagneli !!

Co do polskich klubow .. sorka i bez obrazy .. ale ja pod rzadnym wzgledem patryjota nie jestem ! nie oddalbym czegos dla Polski ,a tym bardziej dla polskich klubow ,ktore moim zdaniem nic nie pokazuja ... i nie wiem czy kiedys pokaza !! wogole nie podoba mi sie ich gra !! ... a do tego jak slysze i widze te glupie bujki i zamieszki z powodu tych polskich klubow ,ktore i tak nic nadzwyczajnego nie pokazuja ,to poprostu cos mnie bierze !!

Nie mam nic do kibicow .. ale do pseudokibicow ... dajcie spokuj ... kompletnie tego nie rozumiem !

Wszystkie te zamieszki i tak sa warte swieczki ... powiedzcie .. czym tacy kibice pomoga druznyna ktorym kibicuja .. no czym .. kompletnie niczym !! Chyba wlasnemu ( nie klubu ) naglosnieniu !

Pzdr !
ODPOWIEDZ