Delta Goodrem - Believe Again (Tommy Trash Remix)
-
Leyton
Re: Delta Goodrem - Believe Again (Tommy Trash Remix)
Piękny vocal, i tylko to..
reszta taka jakas niewyrozniajaca sie... no ale, warta przesłuchania. 7/10.
Nutka godna polecenia ale nie zwaliła mnie z nóg. Dziękuję za wrzutkę w każdym razie 8/10. Pozdrawiam!
no nie!! Jesteś WIELKA!!
Nawet nie wiesz ile ja sie naszukałem tej nuty (a raczej beatu). Co prawda w próbce którą mam lecą słowa: "one two three..." ale... to co wrzuciłaś jest lepsze 
10/10
10/10
-
...pk...
-
ankaja
Ja ogólnie uwielbiam Deltę Goodrem i tylko czekałam aby ktoś zrobił jakiś remiks jej kawałka .. Ten należy do moich ulubionych podobnie jak Extraordinary Day
Nie preferuję House ale ten kawałek jest jednym z tych nielicznym które oprócz brzmienia mają też vocal a vocal jest cudny ..
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dlaczego ja sam się śmieję do monitora?!? :O
Chyba dlatego, że mam go przede mną a na uszach słuchaweczki z zapodanym przez Ciebie vocalem, przede wszystkim vocalem.. Jest po prostu przecudny!!! :o Ogólnie nutka ładnie skomponowana i wywołuje uśmiech na twarzy.. Kosa, Mega Gwiazda i 99/10!!!
Pozdro i życze samych tak udanych wrzutek!
Chyba dlatego, że mam go przede mną a na uszach słuchaweczki z zapodanym przez Ciebie vocalem, przede wszystkim vocalem.. Jest po prostu przecudny!!! :o Ogólnie nutka ładnie skomponowana i wywołuje uśmiech na twarzy.. Kosa, Mega Gwiazda i 99/10!!!
Pozdro i życze samych tak udanych wrzutek!
-
GhostRider
- Nowicjusz
-
...pk...
potwierdzam opinie przedmówcy
to wciąąąągaaaaa
-
niewiadomek
- Nowicjusz