Jakie najlepsze uwagi dostaiście od swoich nauczycieli

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
Mundek
Weteran

Re: Jakie najlepsze uwagi dostaiście od swoich nauczycieli

Post autor: Mundek »

ja miałem taką akcje: siedziałem na lekcji ( 2 klasa gim chyba) i szukałem kasy w kieszeni, przylukała mnie nauczycielka i spytała :
-co ty wyprawiasz??
-a jak pani myśli???
uwaga: Radek **** masturbuje sie na lekcji :D D

albo druga akcja: kupiłem w sklepiku rogala typu 7days ale jak sie potem okazało był przeterminowany więc niewiele myśląc poszedłem z powrotem do sklepiku i gwizdnąłem tym rogalem o stolik i spytałem :co to ma być??
uwaga: Radek **** próbował skrzywdzić koleżankę ze sklepiku rogalem :D D
Awatar użytkownika
Dj Spector
Specjalista

Post autor: Dj Spector »

Za wyniesienie ławki... Raz na fizyce rozmawialem z koleżanką :cool: siedzialem w przed ostatniej ławce. Ostatnia ławka była pusta. Facetka do nas "Ostatnia ławka ze środkowego za drzwi!" A że wszyscy z tej pani robią sobie jaja to my też zrobiliśmy i wynieslismy lawke za drzwi jak nam kazała.
Uwaga w zeszycie zajęła pond pół strony :D
szymonecki

Post autor: szymonecki »

ja mialem jedna... "szymon powtarza bezsensowne wypowiedzi nauczyciela"...
nauczycielem byl w tym wypadku ksiadz... zalicza sie on u mnie do najwiekszych idiotow jakich w zyciu spotkalem :)
nyguss
Weteran

Post autor: nyguss »

Ja i mój kolega zawsze bylismy1-2 w dzienniku i zawsze najwięcej uwag rekord w gimnazjum po 3 tygodniach 19.
Pewna sytuacja łączenie z 2B ostatnia ławka jak zwykle zanami na poodlodze sidza goscie z łaczenia i cos dymia do nas nagle od tylu do kumpla podchodzi ksiadz i łapie go za bluze on sie odwraca a ja wstaje chwyciłem za szmaty i mowie "Zajebac ci?" pacze a to ksiądz a kumpel "o kurwa ales wtopił"
Uwaga "Wojtek Augustyn i Kamil Brudny nadmiernie przeklinają na lekcji religii przy probie interwencji katechety próbują go pobic"
"3 uczniow z klasy 1B skarzą się ze Wojtek zaczepil ich na ulicy pobił i zastraszył urwaniem mmeskosci czy jakos tak^^" niestety tak bylo jedenm z nich zaczepiał mojego mlodego z 2klasy podst.
"Wojtek Augustyn i Kamil Brudny podczas ogniska klasowego zwabili kolege do lasu spozywali alkochol po czym przywiązali kolege do drzewa i odeszli"
inne to wyrwanie drzwi w ubikacji, zarwanie plyty gipsowej z sufitu co sama spadla ,zaklejanie zamków drzwi klejem, wylaczanie pradu, nękanie woznego .
djvoldzik
Nowicjusz

Post autor: djvoldzik »

nyguss pisze:Ja i mój kolega zawsze bylismy1-2 w dzienniku i zawsze najwięcej uwag rekord w gimnazjum po 3 tygodniach 19.
Pewna sytuacja łączenie z 2B ostatnia ławka jak zwykle zanami na poodlodze sidza goscie z łaczenia i cos dymia do nas nagle od tylu do kumpla podchodzi ksiadz i łapie go za bluze on sie odwraca a ja wstaje chwyciłem za szmaty i mowie "Zajebac ci?" pacze a to ksiądz a kumpel "o kurwa ales wtopił"
Uwaga "Wojtek Augustyn i Kamil Brudny nadmiernie przeklinają na lekcji religii przy probie interwencji katechety próbują go pobic"
"3 uczniow z klasy 1B skarzą się ze Wojtek zaczepil ich na ulicy pobił i zastraszył urwaniem mmeskosci czy jakos tak^^" niestety tak bylo jedenm z nich zaczepiał mojego mlodego z 2klasy podst.
"Wojtek Augustyn i Kamil Brudny podczas ogniska klasowego zwabili kolege do lasu spozywali alkochol po czym przywiązali kolege do drzewa i odeszli"
inne to wyrwanie drzwi w ubikacji, zarwanie plyty gipsowej z sufitu co sama spadla ,zaklejanie zamków drzwi klejem, wylaczanie pradu, nękanie woznego .
Ee slabo u mnie jeszcze w podstawowce (3 lata temu) byl taki po*** wszyscy go bili cisneli sie frajerzyl bardziej dostawal;d i rekord szkoly pobil 24 uwagi;d ^D^
djvoldzik
Nowicjusz

Post autor: djvoldzik »

szymonecki pisze:ja mialem jedna... "szymon powtarza bezsensowne wypowiedzi nauczyciela"...
nauczycielem byl w tym wypadku ksiadz... zalicza sie on u mnie do najwiekszych idiotow jakich w zyciu spotkalem :)
Hahahhaha "... bezsensowne wypowiedzi nauczyciela" dobre ;d :D :poklon:
Awatar użytkownika
Zegar
Ekspert

Post autor: Zegar »

Różne historie miałem .. . Uwag też było sporo w gimnazjum :D
"Jakub S. spadł ze sceny" - jakby to byla moja wina xD
" Jakub S. I Anna K żują RAZEM gume na lekcji"
"Jakub S wyrzuca kaktusy przez okno"
"Jakub S. ucieka z uczniem Mariuszem T. poza teren szkoły i pali papierosy, a spytany po co uciekł, odpowiada, że przyszedł na jabłka (chociaż stał z Mariuszem pod gruszką). - coś w tym stylu, masakra wtedy bylła, myślałem , że na serio to jest gruszka :D

A to najwieksza masakra w moim życiu :D

"Jakub S. wychodzi w połowie lekcji z tekturowego kartonu po telewizorze i mówi "Pierdole, ide na lekcje, po huj tu będę siedział" - nie zapomnę wyrazu twarzy mojej nauczycielki od Polskiego. Schowałem sie w tym kartonie i siedział tak pół lekcji, i myślałem, że facetka juz wyszła :D najlepsze jest to , ze to nie byłą moja klasa xD

Ogólnie to na koniec 3 klasy w gimnazjum zarypałem zeszyt z uwagami mojej wychowawczyni ;) Tylko nie mogę go znaleźć.

Umówiliśmy sie z kumplem w 3 klasie, ze zarypiemy po jednej rzeczy z każdej klasy :D prawie sie udało, chyba 2 albo 3 sale zostawiliśmy ale to tylko za to nie mielismy tam leckji ;) Do dziś mam ogromny magnez, multum kredy, pinezki w paczcie po tic tacach, probówki, graniastosłup itp ;) Chciałem kiedyś zarypać rtęć z chemicznej klasy, facetka go miała nielegalnie, bo nie wolno było juz wtedy mieć takich rzeczy, to mnie złapała i wstawiła uwage "Jakub S. został złapany na próbie kradzieży artykułow szkolnych" pamietam, ze powiedziałem wtedy do niej , żeby wpisała "złapany na próbie kradzieży rtęci, którą chciał sobie wlać do kieszeni" ale sie nie zgodziła :D

w 3klasie zrobiłem miksture, (różny skład, szampon, benzyna, jakieś perfumy, woda ;) , troche skruszonej kredy, jakiś nawóz itp) którą użyłem do wytrucia kwiatków w szkole ;) udało sie :D Nigdy nie zapomnie uczucia dumy, jak zadzwonił do mine młodszy o rok kumpel , który juz chodził do 3 gim , a ja do 1 technikum i powiedział :

K.-Zegar(Moja ksywa ;) ) jesteś sławny , każdy nauczyciel opowiada, ze rok temu u do naszego gimnazjum chodził taki Kuba, i potrół wszystkie kwiatki w szkole.

JA- To elegancko , pozdrów moją kochaną wychowawczynie i zapytaj sie jej gdzie ma zeszyt z uwagami :D (wtedy ja podpieprzyłem ten zeszyt).

K- Ty, daj no przepis na tą miksture . . . :D

I wtedy własnie weszła moda na trucie kwiatków u nas w gimnazjum. Do dziś robią to różnymi metodami. W tamtym roku słyszałem , że ktoś podlał kwiatek benzyną i podpalił. . . kwiatek sie ponoć zjarał, ale rękaw podpalacza równierz :D
Awatar użytkownika
Outsider
Weteran

Post autor: Outsider »

Nie należały do mnie,ale brzmiały nieżle:
-xyz udaje,że ma padaczke
-xyz rzuca ziemniakami w tablice
-xyz strzela petardami na lekcji
-xyz kładzie sie na dziennik nie pozwalając tym samym wpisać uwagi

Ja obrywałem za przeklinanie,pozatym bylem grzeczny :D D
Konik1982
Użytkownik

Post autor: Konik1982 »

"Klasa chodzi po klasie i nie zwraca uwagi na uwagi nauczyciela"
"Uczeń na lekcji muzyki wydaje nieartykułowane dźwięki"
Awatar użytkownika
Royber
Klubowicz

Post autor: Royber »

kumpel dostał taką uwagę:
Piotr bezustannie bawi się rękoma pod ławką xD
Awatar użytkownika
Yvcia
Specjalista

Post autor: Yvcia »

Ja generalnie nigdy nie miałam takich kozackich uwag jak WY ;) bo idzie sie naprawde pośmiać ;)
Jednak jedna, jaka zapamiętałam i do dziś uwazam ze dostałam ja jakby bez powodu, brzmi nastepująco.. "Iwa ...... Bawi sie pilniczkiem do paznokci na lekcji WOS'u"
Awatar użytkownika
anulllka
Użytkownik

Post autor: anulllka »

Ja osobiście nie miałam śmiesznych uwag,ale te zapamietałam z gimnazjum:
-uczeń xyz nie chcąć oddać swojej kartkówki ,zjada ją
-uczeń xyz siedzi pod ławką i mówi że nie wyjdzie
-uczeń xyz bawi się butem kolegi
Awatar użytkownika
Sianek
Specjalista

Post autor: Sianek »

kiedyś pani z francuskiego oddała kartkówki wziąłem jedną od kolegi zrobiłem samolocik po czym śmignął on koło nóg baby
uwaga- (ja) rzuca samolotem wykonanym z kartkówki (kolega) ;p

albo
(ja) kradnie ze stołu ;p
ODPOWIEDZ