Moje stre Nicki - Dj Alanos ; Dj Alan ; Dj Ali ; i oczywiście ostatni DJ Alir[/align]
[align=center]Nic Szkolny - Bum Cyk Cyk ; Alir (mówili tak na mnie od podstawówki 5 klasy)[/align]
dlaczego taki... wiec od małego bylo ° Bzyku °
później przeszedlem na skuconą werje ° BzyQ °
no i aż w koncu doszedlem do wniosku ze ° bzq °
jest git. Uzywalem go w różnego typach gier np. Knight Online, Lineage, Diaglo II BattleNet etc.
Poza tym ze nick jest krotki jak sie go obróci do góry nogami tez bedzie "bzq"
Serce28 hmmm szczerze powiem że ten nick chodzi za mną od paru lat .. po raz pierwszy taki login założyłam na grach wp ... i tak już wszędzie się rejestruje .. tak więc jak gdzieś jest taki nick to na pewno jestem to ja
Dlaczego kotz bo moi koledzy raz coś gadali po niemiecku to usłyszałem to cudowne słówko kotz które pozostało
a chyba po niemiecku znaczy 'żygać' hahhaaha dobre
p jak przystojny
a jak andrzejewicz gosie kochający
n jak najlepszy
o jak okno
d jak dupa
m jak móch włatca
u jak d
z jak zajebiaszczy
y jak yy
k jak kalesony
i jak istambuł
a tak szczeże to dlatego bo muzyka to moje całe życie
a pan bo panem jestem (mam na to świadków)
nara
Kilka lat temu jak mi założyli internet musiałem sobie wymyślić nicka. Nie miałem nigdy żadnej ksywy, a tą wymyśliłem na poczekaniu. Wzięła się od imienia ulubionego w tamtych czasach mojego piłkarza, a że diego było przeważnie zarezerwowane dodałem dużą literkę T od nazwiska. Ten piłkarz to Diego Tristan.
Hmm nie podoba mi sie moj "Surnejm" bo wszyscy mysleli ze jestem rodzina z tym zalewskim z idola wiec zrobilem male modify i zamiast w jest f a 1990 rok urodzenia
kiedys bylo jescze EnzO i Staffu :p