Dzisiaj mam troszke czasu wiec wezmę się za ten House...!!kacperbobo pisze: w House by sie tez tak przydalo
Lista utworów w działach z muzyką?
Re: Lista utworów w działach z muzyką?
alfabetyczne ułożenie wydaje mi się niezbędne... wiadomo, pracy przy jej tworzeniu ogromnie dużo... ale przynajmniej nikt nie będzie nażekał że moderatorzy sie opierdalają ;P żartuje.... jeśli takie coś mo wejsć w życie, no to nikt inny nie może się tym zająć. a jeśli nutki będą alfabetycznie to problemu ze znalezieniem kawałka nie widzeKertysz pisze:Pomysł naprawde dobry... Jest tylko jeden feler... nie uważacie że po jakimś czasie ta lista straaaaaaaaaaasznie sie wydłuży i małej ilości ludzi bedzie sie chciało szukac czy tego kawałka juz przypadkiem nie było...
no bardzo dużo a ten jeba... złom mi sie wyłączył i od nowa musze pisac... Kur...djmasterr pisze:wiadomo, pracy przy jej tworzeniu ogromnie dużo...
Jak lista bedzie gotowa to pojawi sie temat...!
Pracy jest od zatrzesienia...ale wiecie co...dobrze że te listy robimy, przy okazji jest czas aby poporzadkowac poszczególne działy... np. dział trance...niezły burdel! siedzielismy z Krzysiem tam od hmm 10 do teraz...hehehe, ładnie
Ale lista prawie gotowa...wiec Krzysiek jak zrobi...ja to zamiesci w dziale...
Aaaa mam pytanie kto sie zajmie techno? - ja umywam raczki tam jest dopiero hardcore
pzdr.
Ale lista prawie gotowa...wiec Krzysiek jak zrobi...ja to zamiesci w dziale...
Aaaa mam pytanie kto sie zajmie techno? - ja umywam raczki tam jest dopiero hardcore
pzdr.
Ok ja dział House już skaczyłem...!
No i teraz dopiero widać kto tu z nas moderatorów tak naprawde pracuje...!
Gdzie reszta... ??
No i teraz dopiero widać kto tu z nas moderatorów tak naprawde pracuje...!
Gdzie reszta... ??
A no widać widać, Oto dzieło Pauli i moje
I niech mi ktoś powie, że mało zrobiliśmy 
Kod: Zaznacz cały
http://muzikum.pl/lista-utworow-dzialu-trance-vt47444.htm#287859Re: Lista utworów w działach z muzyką?
reszta sie chyba tylko cieszy że mają zielony kolor i moga komuś dopierdolić!Dyzm4 pisze:No i teraz dopiero widać kto tu z nas moderatorów tak naprawde pracuje...!
wielki resp dla was za te listy!
Piotrek nic na to nie poradzimy... Co miałem zrobić to zrobiłem lecz nie do końca bo jeszcze dział Hip - Hop mi został, mam już prawie zrobione. Dokończę ten dział robić jak wrócę...
Pozdrawiam...
Pozdrawiam...
zrobić to swoją drogą, teraz trzeba o to zadbać by stale był w miare porządek... dacie rade takim małym składem?
czy damy to sie okazedjmasterr pisze:zrobić to swoją drogą, teraz trzeba o to zadbać by stale był w miare porządek... dacie rade takim małym składem?
moj byłDyzm4 pisze:Ja mogę jeszcze potem zrobić disco polo![]()