Gigi d Agostino - Tuvivi nell aria (DJ Dragon speed mix)
-
pati_m89
- Krzychu112
- Użytkownik
Re: Gigi d Agostino - Tuvivi nell aria (DJ Dragon speed mix)
Jak dla mnie to oryginał był lepszy więc gdzieś tak 5/10
-
blazejek33
-
levyhacker
- Nowicjusz
Witam was wszystkich w końcu znalazłem czas i poprawiłem nutkę mam nadzieje że się wam spodoba i liczę na ocenę jak i komentarze z waszej strony pozdrawiam
Kod: Zaznacz cały
http://www6.zippyshare.com/v/75708050/file.html-
bzq
Hmmm. Skoro już na twoją proźbę mam sie wypowiedzieć na tą nową nutkę to powiem tak. 1 była lepsza od tej, a druga sprawa to daj juz soie spokój z mixowaniem tego utworku bo M2O - Tu vivi nell'aria(DJ Blacha rmx) nic nie pobije 
były tam ciekawe przejścia i jakieś zaciecie do mixowania masz ale szczerze zrobiłbym to lepiej samym Virtualem. Tylko po co się męczyć nad jedna i tą samą nutka remixowaną już przez ok. 5 dobrze znanych wykonawców. Proponuje jakis nowy hit jeszcze nie mixowany i zacznij od tego karierę. Osobiście nutke oceniam 6/10 bo pierwsza bardziej mi sie podobala.
były tam ciekawe przejścia i jakieś zaciecie do mixowania masz ale szczerze zrobiłbym to lepiej samym Virtualem. Tylko po co się męczyć nad jedna i tą samą nutka remixowaną już przez ok. 5 dobrze znanych wykonawców. Proponuje jakis nowy hit jeszcze nie mixowany i zacznij od tego karierę. Osobiście nutke oceniam 6/10 bo pierwsza bardziej mi sie podobala.
-
Disco Driverz
Jak juz wczesniej pisalem nuta wedlug mnie jest Lipna jak juz speed to speed remix a nie low wogole nie ma rytmu raz szybki raz wolny :/ nie da sie potanczyc bo vokal naprawde fajny i melo tez jak bede mial czas sam zrobie dobrego speed mixa z tego
-
romeoxx
nuta ogolnie 6\10
-
ginek
wersja poprawiona jest lepsza jak Twoja pierwsza
a Wy nie musicie odrazu go tak krytykowac :[ przeciez kady ma swoj początek a tak ogolem to bardzo dobry Dj
Pozdro Wiktor 
-
vmaxpl
Pomysł bardzo dobry, momentami nuta zajeb..... dawała, no ale te przejścia i za częste zmiany rytmu, to nie potrzebne. Ale musze powiedzieć że podziwiam cie i wszystkich dj'ów którzy sie bawią w takie coś, bo trzeba mieć boską cierpliwość żeby coś w końcu wyszło
a żeby to był hicior to potrzeba nie lada wysiłku
Wielkie pozdro i tak dalej, 3m sie i pamiętaj że krytyka powinna cie motywować i uczyć
A za nute daje 8/10