Bezpodstawne Kasowanie Postów

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
jac3Q
Użytkownik

Re: Bezpodstawne Kasowanie Postów

Post autor: jac3Q »

Deszczu do Ciebie to chyba nikt nie moze miec pretensji. Chyba wiesz dlaczego.

Ale to co robia niektorzy moderatorzy na tym forum mnie zadziwia a nawet przeraza..
Wchodze na forum patrze 4 wiadomosci, no dobra pewnie ktos chce sie czegos dowiedziec albo pogadac ze mna.. patrze a tam 4 wiadomosci o tym ze moje wypowiedzi nie wnosza nic do tematu. No dobra wchodzilem w kazdy temat i byly tam wypowiedzi typu bardzo fajna piosenka, swietna nuta daje 10 itp. Wiec o co chodzi, czemu akurat moje posty zostaly usuniete.. Brawo brawo.
Tak jak wiekszosc userow pisze:
"Nie badz pijawka zostaw komenta".. ja juz tak mam ze jezeli cos sciagne i przypadnie do mi gustu badz nie, lubie pozostawic komentarz. Komentuje nie dla siebie lecz dla osob ktore wrzucaja nutke aby poczuli ze robia cos dla forum.

popeyek nie wiem kto Ci dal Moderatora ale mam wrazenie ze bylo to przez pomylke albo na poczatku robiles tylko dobre wrazenie. Po drugie widze ze konto masz od 2006r. a masz malo postow jak na moderatora wiec to tylko swiadczy o twoim zaangazowaniu na forum. Jezeli taki sposob uwazasz za sluszny (chodzi o kasowanie postow) to prosze bardzo, ale jezeli myslisz ze tym sposobem cos osiagniesz to sie mylisz. Mozliwe ze z tego powodu duzo osob bedzie balo sie komentowac piosenek wrzuconych przez innych skoro i tak pewnie zostana te posty usuniete. No chyba ze rozpisza sie na pol strony..

Takie jest moje zdanie i calkowicie popieram Wir00z'a.

Pozdrawiam i mam nadzieje ze Administracja wyciagnie jakies wnioski.
tomekfura

Post autor: tomekfura »

Moim zdaniem jak tonący sie chwyta brzytwy - to jest dobre wyjaśnienie, dlaczego popeyek usuwa bezpodstawnie posty. Inni moderatorzy jakoś nie maja z tym problemów... .
Aha i jeśli chce usuwać posty nic nie wnoszące do tematu, to niech przynajmniej sam pokaże przykład i zacznie usuwać powtarzające sie tematy, posty w stylu super i etc. Bo mnie też usunął post, "nie wnoszący nic do tematu", a powyzej mojego ktoś napisał "8/10" - to pewnie baaaardzo dużo wnosi... .

Aha i jeszcze coś jeśli się jest moderatorem to wypadałoby od czasu do czasu wrzucić coś od siebie na forum, wez przykład z innych moderatorów, bo robiąc tak jak dotychczas robisz się moderatorem pijawką.... .
popeyek

Post autor: popeyek »

Nad każdym postem jest taki magiczny kwadracik z wykrzyknikiem w środku. Klikając w niego zgłaszacie post obsłudze forum.
Moje posty - moja sprawa, jeśli uważam że coś jest warte komentarza to komentuję.
Co do wrzutek to był okres w którym wrzucałem kawałki na forum. Teraz gdy chcę coś wrzucić, najczęściej okazuje się że ta nutka jest już na forum.
tomekfura

Post autor: tomekfura »

popeyek, wiesz jak widze co robisz to przestałem klikać w te wyjrzykniki i wole dać o tym znać poprzez SB bardziej przyjaznym modom.
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

Post autor: Wir00z »

popeyek pisze:Nad każdym postem jest taki magiczny kwadracik z wykrzyknikiem w środku. Klikając w niego zgłaszacie post obsłudze forum.
Moje posty - moja sprawa, jeśli uważam że coś jest warte komentarza to komentuję.
Co do wrzutek to był okres w którym wrzucałem kawałki na forum. Teraz gdy chcę coś wrzucić, najczęściej okazuje się że ta nutka jest już na forum.
Rzeczywiście przez te 2 lata zdecydowanie za dużo "uważałeś" na to co jest warte komentarza mając 74 posty.. ]
Awatar użytkownika
Chomik
Weteran

Post autor: Chomik »

Popeyek przyznal sie do bledu... ;) Obiecuje poprawe

Swoja droga kazdy posty, nawet w stylu "dzieki wielkie" nie jest bez sensu

Kiedys jak trzeba bylo napisac posta by zobaczyc linka - wtedy to podpadalo "napisal byle co byle zobaczyc linka".... ale teraz? pisanie postow nie jest obowiazkiem, sam bym wolał 10 postów w stylu "dzieki za wrzute" niz 0 komentow ;p

[ Dodano: 08-05-2008, 22:43 ]
Wir00z pisze:Rzeczywiście przez te 2 lata zdecydowanie za dużo "uważałeś" na to co jest warte komentarza mając 74 posty..
nie wiem czy wiesz, ale tematy w dzialach z downloadem kasuja sie automatycznie po 25-30 dniach jesli nie ma w nich odpowiedzi, wiec osobom ktore w takich kasowanych tematach odpowiadaly licznik postow sie zmniejsza... ;p
Awatar użytkownika
jac3Q
Użytkownik

Post autor: jac3Q »

Chomik dziekuje bardzo w imieniu wszystkich ze postanowiles zajac sie ta sprawa.
Mam nadzieje ze taka sytuacja sie nie powtorzy a popeyek poprawi sie na lepsze.
Naprawde doceniam twoja interwencje i mam nadzieje ze wiecej takich tematow nie bedzie potrzebnych.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Captiva
Specjalista

Post autor: Captiva »

sory pojepek, ale mi jakoś na moda nie pasujesz...
masz dużo godzin na forum, fajnie, cieszymy sie, ale oprócz dawania warnów, co uwielbiasz, jakiegoś głupiego kasowania tematów, czy scalania tych o których nawet nie masz pojęcia, nie jesteś! Poudzielaj się troche, a nie cfaniakujesz że masz moda, to jesteś nigga... psss...

[ Dodano: 08-05-2008, 23:40 ]
popeyek pisze:Niby nic niestosownego nie ma ale jeśli w temacie widzi się kilka takich odpowiedzi to wtedy każda kolejna o podobnej treści nie wnosi nic nowego do tematu.
inteligentem to ty chyba nie jesteś...
wszystkim uploaderom zależy, żeby dostać jakiś koment, nawet głupie dzięki!
Nie wiem czy komentarze do nutek w ogóle coś wnoszą do tematu, bo przecież każdy sobie moze ściągnąć nute i ocenić po swojemu, więć nie potrzebuje cudzych odczuć co do nutki!
Idąc twoim tokiem myślenia wychodzi na to, że w temacie może być 1 komentarz, w którym ktoś podziękuje za wrzute, a jeżeli ktoś jeszcze to zrobi, to wtedy napisał bezsensownego, nic nie wnoszącego posta, którego trzeba wykasować, a najlepiej dać jeszcze warna, albo zbanować gościa bo śmietnik robi...

jest kilku zajebistych moderatorów, którzy świecą przykładem, ty świecisz... debilizmem chyba... sory...
mała789
Klubowicz

Post autor: mała789 »

w 1000000000% popieram Masterra. popeyek wyobraz sobie ze wrzuciles jakas nute na forum w jeden dzien masz 5 komentow wejdzie jakis mod i je wszystkie usunie a ty wchodzisz na drugi dzien na forum patrzysz i w twoim temacie nic nie ma.. fajnie by ci tak bylo nie? mialbys ogromna ochote wtedy zeby wrzucic nastepna nute?
Pucek
Weteran

Post autor: Pucek »

hihi ciekawo kto teraz bedzie namierzony :P
Vanilla

Post autor: Vanilla »

Hm . jesli chodzi o moje zdanie to kazdy komentarz do nutki jest cos wart. Co z tego ze tylko ''dzieki'', jak wrzuca sie nutke to nawet to jest cenny komentarz bo malo kto chce sie wysilic i napsaic wlasnie chociaz to glupie dzieki . Posty o tresci '' la la '' by nie wnosily nic do tematu ale jesli ktos ocenia nutke badz za nia dziekuje to ... zal , ze w ogole mozna wpasc na pomysl z usunieciem komentarza .

A co do reszty modow to jest ekipa , ktora tu calkiem duzo robi . I dla was za to wielkie DZIEKI . :)

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chomik
Weteran

Post autor: Chomik »

Zmienil sie ten nieco regulamin odnosnie komentowania:
"4. Za jednosłowne wypowiedzi nie wnoszące nic do tematu typu: "pobieram" czy "piwo", a zwłaszcza używanie samych emotikon - będą ostrzeżenia a taki post zostanie usunięty. Za 3 ostrzeżenia tracicie możliwość pisania postów!! "

oczywiscie "dzieki" czy "thx za wrzute" moga byc jak najbardziej ;p
Awatar użytkownika
Duuszeeek
Weteran

Post autor: Duuszeeek »

lol :P ,,dzieki,, czy ,thx za wrzutke,, nie usuwac a jak bedzie ,,spoko,, to juz warn? :P
ODPOWIEDZ