Guru Josh Project-Infinity 2008 (Klass & Sunny Fish Extended Vocal Mix)!!>i love it;D
Re: Guru Josh Project-Infinity 2008 (Klass & Sunny Fish Extended Vocal Mix)!!>i love it;D
a może wiecie jak ściągnąć normalną wersje nie mixa
-
Kabun
Re: Guru Josh Project-Infinity 2008 (Klass & Sunny Fish Extended Vocal Mix)!!>i love it;D
Dzięki za wrzutkę. Dawno ją miałem pobrać ale dziś to zrobiłem i oceniam na 10/10 bo vokal bajka
POLECAM WSZYSTKIM !!!
Pozdro by K@bun
Pozdro by K@bun
-
cinek88
bardzo przyjemny kawałek i niezbyt ciężki to mi się podoba
Muszę przyznać, ze do tej pory nie mogłam się przekonać do tego kawałka, ale... miał coś w sobie. Dzisiaj będąc w sklepie odziezowym
ten kawałek leciał w radiu i...tak mi wpadł w ucho,że nie mogłam się opędzić od niego.:p Będąc w domu za nic w świecie nie mogłam sobie przypomniec co to za kawałek, ale wydawało mi się, że Wir00z go wrzucał :p Zajrzałam na jego wątki i od razu rzucił mi się w oczy ten tytuł, przypomniałam sobie. W dodatku 30 komentarzy mówiło samo za siebie. 
Super wałek,a ja jestem żywym przykładem tego, że czasami nuta wkręca dopiero po kilku przesłuchaniach.
Super wałek,a ja jestem żywym przykładem tego, że czasami nuta wkręca dopiero po kilku przesłuchaniach.
-
sponsor77
Poprostu cos pieknego oby wiecej takich kawaleczkow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Fanatic
no kawałek godny polecenia dzięki za up'a 
Dobre dobre. Oczywiście thx jak najbardziej zasłużony 
-
łukasz__86
zaskoczyl mnie ten kawalek - miazdzy!!
-
Lord_Jordan
- Nowicjusz
tak jest i love it 11/10!!!!!!!!!!
-
blaprz
no nutka wymiata bez vocalu mial;em juz duzo wczwsniej od klaasa ale z voc alem mua