Guru Josh Project-Infinity 2008 (Klass & Sunny Fish Extended Vocal Mix)!!>i love it;D

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
pzwojtas
Nowicjusz

Re: Guru Josh Project-Infinity 2008 (Klass & Sunny Fish Extended Vocal Mix)!!>i love it;D

Post autor: pzwojtas »

a może wiecie jak ściągnąć normalną wersje nie mixa
Kabun

Re: Guru Josh Project-Infinity 2008 (Klass & Sunny Fish Extended Vocal Mix)!!>i love it;D

Post autor: Kabun »

Dzięki za wrzutkę. Dawno ją miałem pobrać ale dziś to zrobiłem i oceniam na 10/10 bo vokal bajka ;) POLECAM WSZYSTKIM !!!

Pozdro by K@bun ;)
cinek88

Post autor: cinek88 »

bardzo przyjemny kawałek i niezbyt ciężki to mi się podoba
Awatar użytkownika
candy
Weteran

Post autor: candy »

Muszę przyznać, ze do tej pory nie mogłam się przekonać do tego kawałka, ale... miał coś w sobie. Dzisiaj będąc w sklepie odziezowym :D ten kawałek leciał w radiu i...tak mi wpadł w ucho,że nie mogłam się opędzić od niego.:p Będąc w domu za nic w świecie nie mogłam sobie przypomniec co to za kawałek, ale wydawało mi się, że Wir00z go wrzucał :p Zajrzałam na jego wątki i od razu rzucił mi się w oczy ten tytuł, przypomniałam sobie. W dodatku 30 komentarzy mówiło samo za siebie. ;)

Super wałek,a ja jestem żywym przykładem tego, że czasami nuta wkręca dopiero po kilku przesłuchaniach. ;)
sponsor77

Post autor: sponsor77 »

Poprostu cos pieknego oby wiecej takich kawaleczkow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
djbassic
Nowicjusz

Post autor: djbassic »

no kawałek godny polecenia dzięki za up'a ;)
Awatar użytkownika
Dj Ev
Nowicjusz

Post autor: Dj Ev »

Dobre dobre. Oczywiście thx jak najbardziej zasłużony :)
łukasz__86

Post autor: łukasz__86 »

zaskoczyl mnie ten kawalek - miazdzy!!
Lord_Jordan
Nowicjusz

Post autor: Lord_Jordan »

tak jest i love it 11/10!!!!!!!!!!
blaprz

Post autor: blaprz »

no nutka wymiata bez vocalu mial;em juz duzo wczwsniej od klaasa ale z voc alem mua :* :P
ODPOWIEDZ