P.S. Jaki jest tytuł oryginału? Bo fajny vocal chętnie bym coś z tej nutki zrobił
[06.07.08] - dJ Smolak - "More than a feeling Remix" HIT LATA 2008 !
-
Patrick Dethnexe
Re: [06.07.08] - dJ Smolak - "More than a feeling Remix" HIT LATA 2008 !
Możesz mieć 21 lat, możesz być studentem medycyny, ale dorosnąć nie dorosłeś jeszcze :] Widać to m.in. po poziomie twojej dyskusji
Ja mam 13 lat, już kiedyś zrobiłem tak jak Ty i po solidnym opierdzieleniu przez userów tego forum przeniosłem się na FL'a i tworze WŁASNE DŹWIĘKI a nie wygenerowane przez VDJ
D Pamiętaj, że zdanie słuchacza też się liczy
Krytyka jest bardzo ważna, pozwala Ci być lepszym, ale czy daleko na VDJ zajedziesz to nie wiem 
P.S. Jaki jest tytuł oryginału? Bo fajny vocal chętnie bym coś z tej nutki zrobił
-
DJ Krzyk
Aha i Ja jeszcze na chwilkę się wtrącę: Hmm.. Chcę Ci przytoczyć kilka fragmentów napisanych w temacie: DJ Krzyk Aka. Dream Lover & Waveheal - Emotions (Demo):
Napisał wojteklr1: "demko" hmm... jest spoko
jak dla mnie to vocal jest zbyt glosno... zmienil bym kilka brzmien itd. ale jak pisales ze to demo wiec nie wiem co tam bedziesz zmienial moze i tak nawet zostawisz nie wiem... wkoncu to twoja muzyka zrobisz ja jak tobie bedzie odpowiadalo no wiec czekam na pelna wersje"
Napisał PhilvanSound: "Powiem tak , demko co prawda nie zaskakuje ani nie wnosi nic nowego go gatunku, ale samo w sobie jest dobre
Niezle brzmienia, dosc ciekawy uklad, brzmienia maja swoj urok, wszystko zaczyna byc ze soba spojnie i harmonijne"
Tak więc widzisz, nie wszyscy uważali że to kit.. Może jedna osoba.. A tak w ogóle hmm.. Złośliwie komentujesz mój utwór, ponieważ Ja srogo (aczkolwiek szczerze) oceniłem twój? Daj spokój... Popatrz na komentarze innych.. Są o wiele gorsze, ale musiałeś się uwziąć na Mnie i na Buzzticka..
I tyle ode Mnie.
Napisał wojteklr1: "demko" hmm... jest spoko
Napisał PhilvanSound: "Powiem tak , demko co prawda nie zaskakuje ani nie wnosi nic nowego go gatunku, ale samo w sobie jest dobre
Niezle brzmienia, dosc ciekawy uklad, brzmienia maja swoj urok, wszystko zaczyna byc ze soba spojnie i harmonijne"
Tak więc widzisz, nie wszyscy uważali że to kit.. Może jedna osoba.. A tak w ogóle hmm.. Złośliwie komentujesz mój utwór, ponieważ Ja srogo (aczkolwiek szczerze) oceniłem twój? Daj spokój... Popatrz na komentarze innych.. Są o wiele gorsze, ale musiałeś się uwziąć na Mnie i na Buzzticka..
I tyle ode Mnie.
- Couse McBeat
- Weteran
Ehh DJ Krzyk (aktualnie Dream Lover
) poprostu zal mi takiej osoby ktora zalozyla ten temat
wiec nie potrzebnie jest sie z nim klocic... skoro ten ktos jest z "Marsa"
poprostu to jest dziecko neostrady i on zawsze bedzie stawial na swoje... Pozdrawiam 
-
jareksmolak
- Nowicjusz
wojteklr1 -->
"Ehh DJ Krzyk (aktualnie Dream Lover ) poprostu zal mi takiej osoby ktora zalozyla ten temat wiec nie potrzebnie jest sie z nim klocic... skoro ten ktos jest z "Marsa" poprostu to jest dziecko neostrady i on zawsze bedzie stawial na swoje... Pozdrawiam"
Tak dla zartu to powiem ze to jest hit lata na Marsie i tam to wszyscy spiewaja i sie podoba.heheh A na serio to to ze wpisalem na forum ze jetem z marsa nic nie oznacza.
A mi zal ciebie i twojego toku rozumowania. Bardzo powaznie traktujesz forum czy nie za bardzo ?
15 latek ktory pisze od rzeczy i w dodatku wyzywa innych od dzici neo -- wzorcowy przyyklad NEO.
Nie zalozylem tego watku by sie klocic to wasze cudwone opinie a raczej kolokwializmy zmusily mnie do tego... Moze nuta nie jest az tak fajna ale nie musueliscie pisac ze to gówno . Chcialem zebyscie to zrozumieli ale wy wiecie swoje i tyle w tym temacie .... Mozemy zakonczyc klotnie bo staje sie to nudne jak grupka weteranow i adminow z forum probuje jechac usera ktory nie zgadza sie z tylko z tym ze jego nuta nazwana zostala gównem. Zegnam.
"Ehh DJ Krzyk (aktualnie Dream Lover ) poprostu zal mi takiej osoby ktora zalozyla ten temat wiec nie potrzebnie jest sie z nim klocic... skoro ten ktos jest z "Marsa" poprostu to jest dziecko neostrady i on zawsze bedzie stawial na swoje... Pozdrawiam"
Tak dla zartu to powiem ze to jest hit lata na Marsie i tam to wszyscy spiewaja i sie podoba.heheh A na serio to to ze wpisalem na forum ze jetem z marsa nic nie oznacza.
A mi zal ciebie i twojego toku rozumowania. Bardzo powaznie traktujesz forum czy nie za bardzo ?
15 latek ktory pisze od rzeczy i w dodatku wyzywa innych od dzici neo -- wzorcowy przyyklad NEO.
Nie zalozylem tego watku by sie klocic to wasze cudwone opinie a raczej kolokwializmy zmusily mnie do tego... Moze nuta nie jest az tak fajna ale nie musueliscie pisac ze to gówno . Chcialem zebyscie to zrozumieli ale wy wiecie swoje i tyle w tym temacie .... Mozemy zakonczyc klotnie bo staje sie to nudne jak grupka weteranow i adminow z forum probuje jechac usera ktory nie zgadza sie z tylko z tym ze jego nuta nazwana zostala gównem. Zegnam.
- Couse McBeat
- Weteran
Jak juz to nie ja tylko ty zaczeles wyzywac innych od NEO!
a wogole to co ty sie wieku czepiasz? co?! pewnie sam masz mniej i nawet nie masz napisanego ile... bo sie wstydzisz twojej glupoty w takim wieku w jakim jestes 
I nauczylbys sie czytac
bo jak juz to NEO napisalem do ciebie a ty piszesz ze wyzywam innych od NEO, no chyba ze ty masz kilka wcielen... i uwazasz to za liczbe mnaga marsjaninie 
I nauczylbys sie czytac
Nie ma to jak Pobawić sie Pitchem w jakimś programie i napisać , że nutka jest Hitem Wakacji
DNO 0,5/10 .
Po pierwsze,jeśli dalej będziesz bezczelnie przerabiał cudze utwory w programach w stylu Virtual DJ,to na pewno nie zyskasz tutaj szacunku.Po drugie,nie najeżdżaj na innych tylko dlatego,że piszą,że twoje piosenki to "gówno","shit" itd.,bo po prostu sam sobie na to pracujesz dodając przydomki do swoich tematów w stylu " Hit Lata" czy "Przepiękna nuta",które tak naprawdę zawierają zwykłe mixy cudzych utworów porobione w Virtual DJ,często w taki sposób,że nie da się ich słuchać.Zrób coś swojego-bądź kreatywny-w innym wypadku nie masz czego szukać na tym dziale w forum.
Pozdrawiam wszystkich,którzy tworzą muzykę w pocie czoła,samodzielnie
Pozdrawiam wszystkich,którzy tworzą muzykę w pocie czoła,samodzielnie
-
jareksmolak
- Nowicjusz
"Jak juz to nie ja tylko ty zaczeles wyzywac innych od NEO! "
To zobacz co ta osoba pisze i wtedy kontynuj ..."
"a wogole to co ty sie wieku czepiasz? co?! pewnie sam masz mniej i nawet nie masz napisanego ile... bo sie wstydzisz twojej glupoty w takim wieku w jakim jestes"
O jezu człowieku wez prysznc , ogarnij sie i odejdz wreszcie do tedo internetu !!!
Czy w profilu musze miec swoj adres kod pocztowy , numer buta ??? NIE !!!
Ja nie podchodze do forum tak emocjonalnie jak ty...
Mam 21 lat i mnie guzik obchodzi czy w to iwerzysz czy nie... Mowie tylko ze klotnia z 14 latkiem nie ma sensu bo nie daje zadnych argumentowe tylko swoje wymysly...
Sam sie naucz czytac jeszce w gimnazjum nie uczyli ?
"pewnie sam masz mniej i nawet nie masz napisanego ile."
hahah PADLEM JAK TO PRZECZYTALEM >>>> Poproś mamusie zebg ci kupila słowniczek i troche oleju.... hahahh
I nauczylbys sie czytac bo jak juz to NEO napisalem do ciebie a ty piszesz ze wyzywam innych od NEO, no chyba ze ty masz kilka wcielen... i uwazasz to za liczbe mnaga marsjaninie
Jezu takiego przykladu NEO jeszcze nie spotkalem czy ty naprawde jestes tak zapatrzony w ten internet ? Wyjdz na powietrze dotlen sie i nie stresuj . Internet wyrzadzil ci wielka krzywde wiec pozwol ze zakoncza z toba konwersacje i juz nie odpisuj i daj sobie spokoj ok ?
To zobacz co ta osoba pisze i wtedy kontynuj ..."
"a wogole to co ty sie wieku czepiasz? co?! pewnie sam masz mniej i nawet nie masz napisanego ile... bo sie wstydzisz twojej glupoty w takim wieku w jakim jestes"
O jezu człowieku wez prysznc , ogarnij sie i odejdz wreszcie do tedo internetu !!!
Czy w profilu musze miec swoj adres kod pocztowy , numer buta ??? NIE !!!
Ja nie podchodze do forum tak emocjonalnie jak ty...
Mam 21 lat i mnie guzik obchodzi czy w to iwerzysz czy nie... Mowie tylko ze klotnia z 14 latkiem nie ma sensu bo nie daje zadnych argumentowe tylko swoje wymysly...
Sam sie naucz czytac jeszce w gimnazjum nie uczyli ?
"pewnie sam masz mniej i nawet nie masz napisanego ile."
hahah PADLEM JAK TO PRZECZYTALEM >>>> Poproś mamusie zebg ci kupila słowniczek i troche oleju.... hahahh
I nauczylbys sie czytac bo jak juz to NEO napisalem do ciebie a ty piszesz ze wyzywam innych od NEO, no chyba ze ty masz kilka wcielen... i uwazasz to za liczbe mnaga marsjaninie
Jezu takiego przykladu NEO jeszcze nie spotkalem czy ty naprawde jestes tak zapatrzony w ten internet ? Wyjdz na powietrze dotlen sie i nie stresuj . Internet wyrzadzil ci wielka krzywde wiec pozwol ze zakoncza z toba konwersacje i juz nie odpisuj i daj sobie spokoj ok ?
-
jareksmolak
- Nowicjusz
reaven89 --->
moja nowa nuta w 100 % moja zrobiona w Ejay. Mowisz masz ..,.
Kod: Zaznacz cały
http://muzikum.pl/wasze-produkcje-f28/dj-smolak-free-your-mind-genialna-nutka-t9201.htmlRe: [06.07.08] - dJ Smolak - "More than a feeling Remix" HIT LATA 2008 !
Tak naprawdę to ty sobie robisz krzywdę jareksmolak: nie tylko zniechęcasz innych do prowadzenia rozmowy z tobą ale w dodatku oszukujesz sam siebie,przerabiając w słabym stylu utwory innych wykonawców.
I znowu muszę cię sprostować: Ejay nie jest programem do tworzenia muzyki,tylko do układania gotowych ścieżek w cały utwór.Zacznij pracować z FL Studio-tam nie tylko trzeba wszystko ułożyć samemu,ale i dodać odpowiednie efekty i ciężko pracować z wtyczkami,aby wykręcić porządany dźwięk.
-
jareksmolak
- Nowicjusz
Reaven jesli sadzisz ze ta nuta "free your mind" jest remixem jestes w bledzie. Podobnie jak Airless. Jesli chcesz moge na nowo zainstalowac ten program ( bo robilem ja jakies 6 miesiecy temu) i pokazac ci sample. Troche mylisz sie co do e jay bo w najnowszej wersji równiez mozna tworzyc dzwiek od podstaw ... Spoko sciagne to FL - Studio i sprubuje cos zrobic...
No dobrze Jarku....
Takie komentarze Cię nie zadowalają.... Więc jakie one powinny być wg. Ciebie ?
ps. nie stresuj się tak...
Takie komentarze Cię nie zadowalają.... Więc jakie one powinny być wg. Ciebie ?
ps. nie stresuj się tak...