Prawo jazdy... :)
- pomaranczowy
- Weteran
- PhunkyStar
- Klubowicz
- Zalef aka Staffu
- Ekspert
Re: Prawo jazdy... :)
Ja juz mialem 2 podejscia - rypane wymuszenie pierwszenstwa chociaz gosc jadacy za mna za 1 szym razem był baaardzo daleko odemnie....
A 2 raz to szkoda opowiadac
Jak sie uda to sie uda
Brat zdał za 10 ^^
A 2 raz to szkoda opowiadac
Jak sie uda to sie uda
Brat zdał za 10 ^^
zdałam za 4
12 lutego o godz.chyba 14,37
nie ma to jak prawko i swoj samochod kiedy chce to jade nie musze na kogos liczyc albo śmigać busami![CwaniaQ ;]](./images/smilies/cwaniak.gif)
pozdrówki i trzymam kciuki za zdających!!
P.S stres niesamowity!
12 lutego o godz.chyba 14,37
nie ma to jak prawko i swoj samochod kiedy chce to jade nie musze na kogos liczyc albo śmigać busami
pozdrówki i trzymam kciuki za zdających!!
P.S stres niesamowity!
hehe a maja wprowadzic tak ze jak sie za 12-stym razem nie zda to sie rower w prezencie dostaje 
ja słyszałam,ze za 13 egzamin jest darmowy... a ile w tym prawdy to nie wiem naszczescie nie miałąm przyjemnosci tego doświadczyć 
moi drodzy, prawko to podstawa,
Ja na szczęście zdałem za 1,
życzę powodzenia wszystkim zdającym, szczególnie w Siedlcach (pozdro zla Zbiecia
) i białej. Ps, za jakiś czas będę zdawał na C
to dopiero jazda.
życzę powodzenia wszystkim zdającym, szczególnie w Siedlcach (pozdro zla Zbiecia
-
Dolphin
hmm ja teoretyczny za drugim a praktyczny za 4 ciesze sie ze moge juz jedzic swoim Fordzikiem 
-
xtcg
no ja to byłem przekonany ze zdam za 1 razem
ALE dwa razy mialem egzamin na 7 rano i szedlem nie przytony stres i 2 razy wyłożyłem sie na łuku <hahaha> co prawda za 2 razem wkleił mi gość ale mniejsza o to wzielem 3cie podejscie wieczorem o 19 i zdałem 
Praktyczny za pierwszym bez problemowo, a co do teori pisze na pierwszej stronie
-
kwiatek65