II Oficjalny zlot Muzikum.pl
- masak (Jestem Hardkorem)
- Specjalista
Re: II Oficjalny zlot Muzikum.pl
Damian, ja to pekaesem walę :p Do Bydzi za 28 zł pojechałem, to i do Deszcza mniej więcej tyle będzie 
-
M@c&0
OOoooo Prawdopodobnie sie Pojawie Mmm... Tylko jeszcze nie wiem czym
Motorek/Auto/pociag Zalezy czy bedzie picie
:d
-
sensejstg
No no ciekawie by to byłomasak (Jestem Hardkorem) pisze:Damian, ja to pekaesem walę :p Do Bydzi za 28 zł pojechałem, to i do Deszcza mniej więcej tyle będzie![]()
-
Moudy
A można wziąść swoją kiełbaske i Ci nie płacić? <lol2>Chomik pisze:Kombinowaliśmy, kombinowaliśmy... i wykombinowaliśmy
Podsumowanie:
Data: 26-28 czerwiec
Kasa ta przeznaczona będzie na zakup kiełbasek, ketchupu, tacek, widelczyków itd. Jeśli coś zostanie to odłożymy na lokate ; )
Kto jedzie z działu WP to chętnie się zabiore : )
-
Ślepy
Jak będą fajne dziefczęta to i ja się pojawie. Żreć kiełbachę i upijać się denaturatem można w domu. Ale widziałem, że już dziewczęta jakieś chętne są na przybycie, będzie z kim rozmawiać. Nie ma to jak łono natury. Pierwszy zlot był w klubie w Rybniku, dyskoteka i te sprawy, teraz będziem jagody zbierać. Zamiast kiełbasy proponuję świniobicie, będzie świeże, swojskie mięsko, albo po drodze jakąś krowe potrącimy z Chomikiem, jak ktoś woli wołowinkę.
Pozdrawiam, szczęść boże.
Pozdrawiam, szczęść boże.
To ja proponuję się Deklarować kto będzie na 100% abyśmy wiedzieli na czym stoimy.
- SpecialBeatz
- Weteran
- Andy Jones
- Weteran
Ja może też wpadnę a raczej zrobię wszystko żeby tam być
bo pracuję i lipa może wyjść jak mnie załapie haha
z Poznania niedaleko piszą to czemu nie zawitać...dam znać jak najszybciej
pozdrawiam
Angello Ty wyjeżdżasz dopiero do Irysów, a ja dopiero bym wracał od szkopów z pracy... mielibyśmy wspólny transport ale z tego co gadałem z szefem, to wolnego nie dostanę :/