BeeF Tede Vs. Peja (zapraszam)

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.

Kto waszym zdaniem wygrywa ???

TEDE
102
22%
Peja
366
78%

Liczba głosów: 468

Luxus

Re: BeeF Tede Vs. Peja (zapraszam)

Post autor: Luxus »

Dla mnie to te beefy są w ogóle śmieszne. Takie dziecinne przepychanki, oczywiście w Sieci i dla ciot nie wychodzących zza kompa to wielka jatka, ale ludzie dajcie se siana. Przypatrzeć się logicznie to co dzień miliony osób musiałyby się dissować, bo każdy każdemu co dzień mówi coś nieprzyjemnego, czy też wygłasza swoje zdanie na temat taki, a nie inny, o tej czy o tej osobie. Tede powiedział o tym co myśli na temat draki z tym gnojkiem i tyle - chyba każdy ma prawo powiedzieć to co myśli, a tu w chuj aferę Rysiek podnosi, bo on jest nietykalny czy jak? Nie to, że bronię Tedego, bo ani jego muzyka, ani muzyka Peji mi nie odpowiada, wolę ambitniejszych przedstawicieli polskiego rapu, ale mówię: Bez zjazdów, bo to na prawdę dziecinada...
bananek27
Nowicjusz

Post autor: bananek27 »

Tede Sokol Pono co to kurwa ma byc....To juz nie hip hop....Teraz rzadzi poznan....PDG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Luxus

Post autor: Luxus »

HA HA HA HŁe... wiesz gdzie możesz sobie wsadzić to wasze pdf... y znaczy pdg?
pewnie wiesz.

Jak ostatnio gural był na koncercie w moim mieście to myślałem, że cyrk przyjechał ;p
nie zagrał ani jednego kawałka porządnie, a na dodatek wygląda jak ufo xd
Awatar użytkownika
Walus248
Weteran

Post autor: Walus248 »

Dla mnie to rysiek Znów zje tedego... kolega mówił że peja nie umie robić dissów a jak wyszedł diss na tedego to się za głowe złapał... jeszcze mnie to zastanawia bo mrozu najpierw robi piosenke z peją a puzniej na niego dissuje posrane to jest
Awatar użytkownika
FeRu
Klubowicz

Post autor: FeRu »

Odsłuchałem ten mixtape Tedego i powiem że jest o niebo lepiej niż to było w Note2 ale i tak ciagle bardzo, bardzo słabo. Dla mnie Ryśku ma wygraną w kieszeni, pod warunkiem że nagra taką miazgę jaką były "Kontrargumenty". Narazie tyle w tym temacie ;]
herself
Nowicjusz

Post autor: herself »

Pierwszy diss Tedego w kierunku Peji był dla mnie beznadziejny. I wtedy bitwę wygrał Rysiek, ale to jest wojna. Stoję za Tedzikiem. Potrafi zmiażdżyć Peję 2-3 kawałkami i tak go pojechać, bez żadnych bluzgów. A Rysiek? Wręcz przeciwnie, najeżdża na Tedego i to ostro ;/ . I tu chodzi o to, żeby dobrać odpowiednie argumenty! Kawałek 'Rewolucja' po prostu odjazd! Tylko nie wiem po co się tam Mrozu wpieprza ;/ .
Rysiek wjechał na temat hajsu, że Tede jest bananowcem, że rapuje tylko dla kasy... Gówno! To jest ich praca, robią to co kochają, a że zbijają za to kasę to chyba marzenie każdego z nas?! Peja też zarabia i to grubą kasę, a dalej niby 'reprezentuje biedę'. I Jacuś odpowie na 100% :) . I nie chodzi tu o czas, a o słowa! Pozdro!
matey0

Post autor: matey0 »

Jak dla mnie tedy pojechał go jak psa w mixtape ;) Kto nie słuchał, niech posłucha ;)

edit: Polecam np. z tego mixtape "czas honoru"
pafel10
Nowicjusz

Post autor: pafel10 »

a ja wam powiem tak chuj wam w oczko bo wszyscy umiecie pierdolić na necie a jak by przyszło powiedzieć Peji lub Tedemu co o nich myślicie to nić "dzień dobry" i tyle a to czy wolicie tego czy tego to mnie nie obchpdzi słuchajcie se czego chcecie
Kuba@

Post autor: Kuba@ »

chopaki i dziewczęta ;d ujmę to tak jesli chodzi o tede to nigdy mi nie przeszkadzał a zaczołem suchać hh dzięki peji i wydaje mi się ze to peja wnius wiecej do polskiego hip-hopu. tedego dobrze mi się sucha na imprezie gdzie moge się powygłupiać i pobawić a peji znowu w domu bo wydaje mi się ze teksty są wulgarne ale bardziej dają do myślenia moze się myle jeśli odzi o tedego bo nieznam całej jego twurczości paniętem jak nagrywał ze wzgurzem i te kawałki mi się podobały ale potem to juz tak marnie a peji jakoś niemam nic do zarzucenia wiec plusik
Kredens92
Nowicjusz

Post autor: Kredens92 »

wiemy ,że mając 10 lat piękny jest świat ale spytaj się pani jak się używa polskich znaków i nie robi się błędów ortograficznych , jak dla mnie tym całym mixtapem TEDE zniszczył Peje (nawet nie muszę tego argumentować posłuchajcie dokładnie)
Awatar użytkownika
Walus248
Weteran

Kredens92 pisze:wiemy ,że mając 10 lat piękny jest świat ale spytaj się pani jak się używa polskich znaków i nie robi się błędów ortograficznych , jak dla mnie tym całym mixtapem TEDE zniszczył Peje (nawet nie muszę tego argumentować posłuchajcie dokładnie)
No Bardzo się pomyliłeś z tym że to Tede zniszczył Ryśka jest na odwrót i faktów nie zmieniaj
Awatar użytkownika
Szczuro
Nowicjusz

Post autor: Szczuro »

Chece uswiadomic nie ktorym ze mowiac "tede sie sprzedal" to ma sie na mysli nie to ze rapuje o kasie i ze robi guby hajs (bo Donguralesko tez o tym rapuje i nikt sie nie rzuca :P ) ale szczegolnie o tym ze kiedys byl zecpanym ziomkiem z blokow a teraz juz nie rapuje o zyciu na ulicy a jak rapuje to te slowa juz nie maja tak glebokiego sensu bo poprostu nie maja pokrycia.
Awatar użytkownika
Walus248
Weteran

Nie porównuj Donguralesko do Tede.
ODPOWIEDZ