ReFx Nexus ² VSTi v2.2 TEAM AIR

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
Mr.IKEA
Klubowicz

Re: ReFx Nexus ² VSTi v2.2 TEAM AIR

Post autor: Mr.IKEA »

icetec dj pisze:hejka mistrzowie u mnie wsz ok poza jednym mankamentem wrzucił sie nex bez problemu do fl-ki podczax właczenia nexusa pisało ze wczytuje nexus content i wsz było by ok gdyby nie to ze jak zakonczyło sie wczytywanie niema zadnych presetów . miał ktos taki problem ? i jak sobie z nim poradziliscie czekam na info pozdro all :)
zrestartuj fl'a i wczytaj na nowo nex'a, powino byc ok.
Ygoor

Post autor: Ygoor »

Widziałem, że kiedyś upałeś też pierwszą część nexusa wraz z różnymi dodatkami (patche, skiny itp) od Ciebie.
Z tego co widzę tutaj ich chyba nie ma, prawda?

Będą mi działać pod nexusem2 jeśli je pobiorę? A jeżeli tak to czy warto, bo np. druga część nexusa może jest na tyle rozbudowana, że te dodatki te są zbędne?
Awatar użytkownika
Mr.IKEA
Klubowicz

Ygoor pisze:Widziałem, że kiedyś upałeś też pierwszą część nexusa wraz z różnymi dodatkami (patche, skiny itp) od Ciebie.
Z tego co widzę tutaj ich chyba nie ma, prawda?

Będą mi działać pod nexusem2 jeśli je pobiorę? A jeżeli tak to czy warto, bo np. druga część nexusa może jest na tyle rozbudowana, że te dodatki te są zbędne?
co do nexa 1 to link masz tutaj...

Kod: Zaznacz cały

http://muzikum.pl/wtyczki-i-presety-f117/nexus-expansions-skins-all-patches-t38665.html
dodatki z nexa 1 (presety, expansiony, skiny) beda ci dzialac na nexie 2, po zainstalowaniu nexa2 mozesz wgrac te dodatki bez problemu....
Espansiony do nexa2 ktore sa tylko do nexa2 niba kraza na sieci ale to takie nie oficjalne wersje, wiec trzeba poczekac jeszcze na nie....
kiszka94

Post autor: kiszka94 »

oj dzieki za wrzute ja sciagam opinie napewno dam po zainstalowaniu i przetestowaniu :D a jeszcze jedno moge re up 4 partu bo mi cos nie dziala
Awatar użytkownika
Mr.IKEA
Klubowicz

kiszka94 pisze:oj dzieki za wrzute ja sciagam opinie napewno dam po zainstalowaniu i przetestowaniu :D a jeszcze jedno moge re up 4 partu bo mi cos nie dziala
link jest ok, pewnie trafiles na brak wolnych slotow i wyskoczyl Ci blad.... wsio jest ok.
kiszka94

Post autor: kiszka94 »

no dokladnie trafilem na brak slotow ale upnij na cos innego bo rapidshare to lipa to jest zajebiste

Kod: Zaznacz cały

http://muzikum.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fx7.to%2F
Awatar użytkownika
Brizzer
Ekspert

Post autor: Brizzer »

Mi by sie przydala sama instalka nexa bez contentu. Znaczy sie bez zadnych bankow...
torez
Nowicjusz

Post autor: torez »

witam mam taki oto problem . niby jest wszystko dobrze ale nie wczytuje mi pesetów jak chce do fl na st. sequencer załadować , niby coś tam chodzi ale nic nie słychać , w piano rollu widać klocek z dzwiekiem ale go nie słychac , może wie ktoś co należy zrobić , może to ja coś pogmatwałem?
devilrock

Post autor: devilrock »

Witam wszystkich userów ;)

Super wstawka, dziękuję pięknie. Jednak mam problem, mianowicie: kiedy uruchamiam Nexus 2 Setup wyskakuje mi tylko error, że nie może zaimportować jakiejś biblioteki dll i tyle z zabawy :(

Jakieś pomysły?
Awatar użytkownika
MARCO VAN HAYDEN
Specjalista

Post autor: MARCO VAN HAYDEN »

Very Very Thanks
Awatar użytkownika
MATISTO
Użytkownik

Post autor: MATISTO »

wielkie dzięki wszystko śmiga :D
grucela

Post autor: grucela »

siema.. jestem tu nowy pobrałem tą wtyczkę tylko ,który z tych archiwów mam wypakować?.... 1.., ostatni...,czy może wszystkie?
Dzięki za podpowiedz z resztą już sobie jakoś poradzę;

Używam tróskawki 9 ten nex mi się przyda
grucela

Post autor: grucela »

Dzieki za tego vsti u mnie chodzi jak brzytwa
Szkoda tylko że nie da się automatyzowac pokrędł
ale i tak dobra wrzuta!!!!!!!!
ODPOWIEDZ