zrestartuj fl'a i wczytaj na nowo nex'a, powino byc ok.icetec dj pisze:hejka mistrzowie u mnie wsz ok poza jednym mankamentem wrzucił sie nex bez problemu do fl-ki podczax właczenia nexusa pisało ze wczytuje nexus content i wsz było by ok gdyby nie to ze jak zakonczyło sie wczytywanie niema zadnych presetów . miał ktos taki problem ? i jak sobie z nim poradziliscie czekam na info pozdro all![]()
ReFx Nexus ² VSTi v2.2 TEAM AIR
Re: ReFx Nexus ² VSTi v2.2 TEAM AIR
-
Ygoor
Widziałem, że kiedyś upałeś też pierwszą część nexusa wraz z różnymi dodatkami (patche, skiny itp) od Ciebie.
Z tego co widzę tutaj ich chyba nie ma, prawda?
Będą mi działać pod nexusem2 jeśli je pobiorę? A jeżeli tak to czy warto, bo np. druga część nexusa może jest na tyle rozbudowana, że te dodatki te są zbędne?
Będą mi działać pod nexusem2 jeśli je pobiorę? A jeżeli tak to czy warto, bo np. druga część nexusa może jest na tyle rozbudowana, że te dodatki te są zbędne?
co do nexa 1 to link masz tutaj...Ygoor pisze:Widziałem, że kiedyś upałeś też pierwszą część nexusa wraz z różnymi dodatkami (patche, skiny itp) od Ciebie.
Kod: Zaznacz cały
http://muzikum.pl/wtyczki-i-presety-f117/nexus-expansions-skins-all-patches-t38665.htmlEspansiony do nexa2 ktore sa tylko do nexa2 niba kraza na sieci ale to takie nie oficjalne wersje, wiec trzeba poczekac jeszcze na nie....
-
kiszka94
oj dzieki za wrzute ja sciagam opinie napewno dam po zainstalowaniu i przetestowaniu
a jeszcze jedno moge re up 4 partu bo mi cos nie dziala
link jest ok, pewnie trafiles na brak wolnych slotow i wyskoczyl Ci blad.... wsio jest ok.kiszka94 pisze:oj dzieki za wrzute ja sciagam opinie napewno dam po zainstalowaniu i przetestowaniua jeszcze jedno moge re up 4 partu bo mi cos nie dziala
-
kiszka94
no dokladnie trafilem na brak slotow ale upnij na cos innego bo rapidshare to lipa to jest zajebiste
Kod: Zaznacz cały
http://muzikum.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fx7.to%2FRe: ReFx Nexus ² VSTi v2.2 TEAM AIR
Mi by sie przydala sama instalka nexa bez contentu. Znaczy sie bez zadnych bankow...
witam mam taki oto problem . niby jest wszystko dobrze ale nie wczytuje mi pesetów jak chce do fl na st. sequencer załadować , niby coś tam chodzi ale nic nie słychać , w piano rollu widać klocek z dzwiekiem ale go nie słychac , może wie ktoś co należy zrobić , może to ja coś pogmatwałem?
-
devilrock
Witam wszystkich userów 
Super wstawka, dziękuję pięknie. Jednak mam problem, mianowicie: kiedy uruchamiam Nexus 2 Setup wyskakuje mi tylko error, że nie może zaimportować jakiejś biblioteki dll i tyle z zabawy :(
Jakieś pomysły?
Super wstawka, dziękuję pięknie. Jednak mam problem, mianowicie: kiedy uruchamiam Nexus 2 Setup wyskakuje mi tylko error, że nie może zaimportować jakiejś biblioteki dll i tyle z zabawy :(
Jakieś pomysły?
- MARCO VAN HAYDEN
- Specjalista
-
grucela
siema.. jestem tu nowy pobrałem tą wtyczkę tylko ,który z tych archiwów mam wypakować?.... 1.., ostatni...,czy może wszystkie?
Dzięki za podpowiedz z resztą już sobie jakoś poradzę;
Używam tróskawki 9 ten nex mi się przyda
Dzięki za podpowiedz z resztą już sobie jakoś poradzę;
Używam tróskawki 9 ten nex mi się przyda
-
grucela
Dzieki za tego vsti u mnie chodzi jak brzytwa
Szkoda tylko że nie da się automatyzowac pokrędł
ale i tak dobra wrzuta!!!!!!!!
Szkoda tylko że nie da się automatyzowac pokrędł
ale i tak dobra wrzuta!!!!!!!!