Ja oczywiscie moge z toba sie tym zajac ale 2 osoby to i tak za malo ale uzbieramy
odpowiednia grupe ludzi ktorzy beda sie tym zajmowac to mozemy zaczynac myslec nad tym
zależy jak rozumieć promocje... bo jeśli ma sie nuty na każdej stronie z mp3 to dupa a nie promocja... dla mnie samo to że sie wydaje kawałki już coś znaczy, a doszukiwanie sie we wszystkich możliwych stronach swoich utworów i wymienianie ich na plus mija sie z celem... ważne żeby robić dobre nuty i by nikt nie miał zastrzeżeń co do tego, czy być królem internetu?DJ Michael pisze:Kogo obchodzi gdzie sie jest promowanym?Stacja radiowa strona czy plyta nie bedzie promowac byle jakiego MP wiec jezeli jest on tam w jakis sposob promowany to jakis plus juz utrzymuje.
Promocja w wytworni to jest to samo tylko w jakims stopniu szersza skala promocji niz te powyzsze zrodla.
Oficjalny Translator Cj'a Ex3Deszczu pisze:Ale macie problemy :]![]()
A mnie się zdawało czy dzieci i ryby głosu nie mają? Wliczając w to recydywistów-banitów to chyba powinieneś pisać spokojniej.Gimbus pisze:DJ's to co innego , ale jak chcecie mieć 5 MP na 4um to prosze bardzo , bo dobrzy producenci jak phil doon , pitey juz dawno na forum nie wchodzą i mają w nosie do jakiej grupy będą należeć , ale bądźmy szczerzy , widze ze chcecie przeprowadzić surową rekrutacje , wiec max 5-6 osób dostanie range. .