[Muzikum] o użytkownikach spis osobowości
Re: [Muzikum] o użytkownikach spis osobowości
Hahahaaaaaa doyebałeś o mnie
wiem , że to dla żartó itp itd i inne
poprawiłeś mi humor lepiej niż hmmmm lewa dzi*ka na katowickiej
Moudy to jak już tak ociekasz zajebistością to napisz o sobie chociaż że nie umiesz pisać, bo niektórych twoich wypowiedzi nie sposób zrozumieć (pisane po pijaku?) 
-
Moudy
to ty masz problem z czytaniem ze zrozumieniemCj Ex3 pisze:Moudy to jak już tak ociekasz zajebistością to napisz o sobie chociaż że nie umiesz pisać, bo niektórych twoich wypowiedzi nie sposób zrozumieć (pisane po pijaku?)![]()
no ale czasem zdarza się pisać po pijaku
- radekdudek11
- Specjalista
To mi to wytłumaczMoudy pisze:to ty masz problem z czytaniem ze zrozumieniem![]()
kilka osób już w ogóle nie ocenia typu Chris da lucca bo go tutaj nie ostatnio czy DeeJay Yanga równiez nie widać.
I kiedy mnie dodasz, chcę się dowiedzieć prawdy o sobie
-
Moudy
yy no Chris da Lucca nie ocenia w rekrutacji tak jak i DeeJay Yang, czego nie rozumiesz?
Ponieważ nie ma ich ostatnio ( nie przebywają na forum w ciągu ostatnich tygodni/miesięcy)
"Yanga również nie widać" - tego nie muszę chyba tłumaczyć.
Zgubiłem tam wyraz "ma" miało to wyglądać tak: "bo go tutaj nie ma" - Czepiasz się szczegółów nikt nie miał problemów z interpretacją tylko Ty
Może wtedy byłem trochę wcięty bo rzeczywiście nie najlepiej to brzmi, zdarza się ;P
Może Cie dodam może nie - zobacze
Na razie to wydaje mi się, że jesteś przeciętniak i nie mam co o Tobie napisać 
Ale coś wymyślę ;P
Ponieważ nie ma ich ostatnio ( nie przebywają na forum w ciągu ostatnich tygodni/miesięcy)
"Yanga również nie widać" - tego nie muszę chyba tłumaczyć.
Zgubiłem tam wyraz "ma" miało to wyglądać tak: "bo go tutaj nie ma" - Czepiasz się szczegółów nikt nie miał problemów z interpretacją tylko Ty
Może wtedy byłem trochę wcięty bo rzeczywiście nie najlepiej to brzmi, zdarza się ;P
Może Cie dodam może nie - zobacze
Ale coś wymyślę ;P
Nie miałem czasu o wszystkich przeczytać,zahaczyłem tylko o siebie ;P Alle z deka mnie zmiażdżyłeś ;P
PS. Bejsbol to tylko hobby,nie zajęcie
;P
PS. Bejsbol to tylko hobby,nie zajęcie
- pomaranczowy
- Weteran
Nie lubi uważać się, on po prostu taki jestMoudy pisze: Pomarańczowy - Ważniak, nie lubi żartować z prymitywami stara się być poważny lecz po pijaku wychodzi szydło z wora.
Wszyscy go irytują, lubi uważać się za najinteligentniejszego.
-
Moudy
A nie wiesz, że inteligentni ludzie z grubsza nie odnoszą się do swojej inteligencji nie odnoszą i nie mówią o niej jak i o tym jak bardzo są inteligentnipomaranczowy pisze:Nie lubi uważać się, on po prostu taki jest![]()
-
robert005
Moudy ! Ile ty masz latMoudy pisze:A nie wiesz, że inteligentni ludzie z grubsza się do swojej inteligencji nie odnoszą i nie mówią o niej jak i o tym jak bardzo są inteligentni. Więc jesteś cymbał
![]()
Niektóre teksty są normalnie bossskie
Chomika przedstawiłeś idealnie xD