Bueno Clinic - Sex Appeal (Max Farenthide Remix)
-
adrian261191
- Nowicjusz
Re: Bueno Clinic - Sex Appeal (Max Farenthide Remix)
heh to nie jest full panowie
ja mam fulla co trwa 04.44 min a nie to co tutaj
ja mam fulla co trwa 04.44 min a nie to co tutaj
-
Disco Freaker
- Nowicjusz
mówcie co chcecie ale ten wałek na na F
jest jak najbardziej odje#any w kosmos
mnie tam się podoba mimo że komercha
Kod: Zaznacz cały
http://muzikum.pl/tags/farenthide.htmlKod: Zaznacz cały
http://muzikum.pl/tags/farenthide.htmlRe: Bueno Clinic - Sex Appeal (Max Farenthide Remix)
A ja popieram moudiego, też już mi te komercyjne ' hity ' sie przejadły.. I to nie dlatego , że można na nich pociuać po najebanemu na dyskotekach, tylko dlatego, że ta monotonność jest już naprawde nudna.. Takiemu gościowi mówią, zrób to - dostaniejsz hajsy, dobra zrobi i ma hajsy
ale gość jest sprzedany i za to mu kij w zeby
Moudy popieram , trzym sie chłopie![CwaniaQ ;]](./images/smilies/cwaniak.gif)
Ogólnie słucham electro , żeby powkur*** troche sąsiadów ;P ogólnie rap więc użyje tu porównania bo i tak pewnie większość z was ich zna
Słoń > Tede .... WSRH > FIRMA ... TEDE I FIRMA sie sprzedali, JP , PLNY , HAJSY chuj wie co.. słucha ich większe grono słuchaczy, ale tak naprawde Słoniem jarają sie tylko Ci którzy kumają oco chodzi w rapie i o wiele lepiej mu to wychodzi... więc pasja, przyjemność a jednocześnie minimalny zysk lub wogóle > komercha ...
pozdro ^^
Moudy popieram , trzym sie chłopie
Ogólnie słucham electro , żeby powkur*** troche sąsiadów ;P ogólnie rap więc użyje tu porównania bo i tak pewnie większość z was ich zna
Słoń > Tede .... WSRH > FIRMA ... TEDE I FIRMA sie sprzedali, JP , PLNY , HAJSY chuj wie co.. słucha ich większe grono słuchaczy, ale tak naprawde Słoniem jarają sie tylko Ci którzy kumają oco chodzi w rapie i o wiele lepiej mu to wychodzi... więc pasja, przyjemność a jednocześnie minimalny zysk lub wogóle > komercha ...
pozdro ^^
- Patryk1299
- Ekspert
-
djnumerraz
- Nowicjusz
Moudy widze wkurzony
no cos w tym jest... komercja juz sie przejadła. Ale jakby nie patrzec.. komercyjne to zazwyczaj najlepsze kawałki.. niestety :((
no cos w tym jest... komercja juz sie przejadła. Ale jakby nie patrzec.. komercyjne to zazwyczaj najlepsze kawałki.. niestety :((