Muzikum ver 3.0

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Re: Muzikum ver 3.0

Post autor: Krzychu »

O tym będziemy myśleć później kto gdzie i jak ;)
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Post autor: Cj Ex3 »

Do wywalenia są działy "Rekrutacja" i "Sprzedam, Kupię, Zamienię" bo w pierwszym jury rozpadło się dobre pół roku temu a w drugim jedna oferta na piętnaście jest zgodna z regulaminem ;)

No i chcemy kontrolę nad SB ;) Bez tego ani rusz :)

Na moje podział jest trochę nie fair, ktoś dostanie Electrohouse w którym dziennie wrzucają po 10 samych tylko śmieci a ja dostanę Hardstyle z dwiema wrzutkami na tydzień i weź tu moderuj xD Niby muzyka taki hard, wodę z mózgu robi a ludzie grzecznie regulamin czytają i nawet playerka w temat nie dodasz ;p
ChriZ

Post autor: ChriZ »

ad. dział "Rekrutacja" skoro będą nowe rangi to i kłady sędziowskie nowe będą.
ad. "Sprzedam, Kupię, Zamienię". moim zdaniem musi być. tylko ktoś musiałby zająć się moderowaniem
ad. podział modów na działy. zamiast wprowadzać coś takiego jak 200 akcji na miesiąc wprowadzić procentowy wkład. czyli ten z EH będzie musiał więcej nazasuwać się niż ten z HS. albo tam gdzie jest mniej wrzutek połączyć z innym działem. np 1 mod na HS i Techno
Awatar użytkownika
Martin
Ekspert

Post autor: Martin »

Cj Ex3 pisze:
No i chcemy kontrolę nad SB ;) Bez tego ani rusz :)
Ja może nie siedzę zbyt dużo na SB ;) ale przydało by się coś takiego ;)
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Post autor: Cj Ex3 »

ChriZ pisze: albo tam gdzie jest mniej wrzutek połączyć z innym działem. np 1 mod na HS i Techno
Jeżeli już będziemy decydować kto ma jaki dział to proszę, nie dawajcie mi techniawy ;) W zamian wziąłbym DnB i Wasze Produkcje żeby Chriz nie miał monopolu w Promo DJs ;p
Awatar użytkownika
Zegar
Ekspert

Post autor: Zegar »

Ooo i przypomniało mi sie.

Tabliczki z konkretnymi podgatunkami, np do trance - Uplifting, Tech, Progressive... Przydałoby się to, każdy by mógł znaleźć swój ulubiony podgatunek.

Youtube i Soundcloud - jestem jak najbardziej za.

A z działów - przydał by sie dział "New Releases" z zapowiedziami nadchodzących wydawnictw. Playerki YT i SD by wtedy się przydały/
ChriZ

Post autor: ChriZ »

Ciebie Cj to do przyszłego Promo MP lepiej byłoby przydzielić. bo nikogo bardziej adekwatnego na to stanowisko nie widzę ;)
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Tak sobie patrzę na niektóre wypowiedzi i myślę, czy my chcemy drugie 4Clubbers spłodzic?
Awatar użytkownika
Zegar
Ekspert

Deszczu pisze:Tak sobie patrzę na niektóre wypowiedzi i myślę, czy my chcemy drugie 4Clubbers spłodzic?
Bo New Releases i Tabliczki na 4clubbers to nie, juz nie mozna bo nas oskarżą o kopiowanie xD Takie Działy to standardy na wielkich forach muzycznych.
Awatar użytkownika
Soczek
Weteran

Post autor: Soczek »

Płodzić czy nie płodzić xD , ale lekkie zmiany się przydadzą :)

I jeszcze raz nalegam o dział ``starsze`` w rapie. Masakra tam jest. Aż oczy bolą.
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Tak, bo nas oskarżą o kopiowanie :)
Awatar użytkownika
Zegar
Ekspert

Deszczu pisze:Tak, bo nas oskarżą o kopiowanie :)
To super podejście.

Aha, więc forum nie może się rozwijać ponieważ inne fora te opcje już mają i oskarżą nas o kopiowanie...

Poza tym, oni nie mają tabliczek w sumie, tylko prefixy.
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Człowieku czego sie spinasz? Czy ja mówie, ze forum sie nie ma rozwijać albo cos? Zacznijmy od tego, ze z tym oskarżaniem żartowałem, ale okej, grunt to brać wszystko na serio :) Poza tym, nie chcę aby była to marna kopie 4CL w niebieskim ubranku ;p Ale juz nic nie piszę, bo przecież nie chce aby forum sie rozwijało :)
ODPOWIEDZ