Doda - Fuck It (feat. Fokus)
Re: Doda - Fuck It (feat. Fokus)
Również jestem na tak
A wielu mówi nie tylko dlatego że Doda. Ale to ich sprawa
Albo oceniają utwór albo człowieka
Dla mnie numer bardzo dobry. Jak już ktoś tam wyżej pisał Doda zaśpiewała tutaj lepiej niż we swoich wcześniejszych piosenkach, chociaż nie bardzo ją/jej muzykę lubię to tutaj naprawdę wyszło to całkiem fajnie. Fokus również nieźle. Co do Alberto - tak, ten kawałek jak najbardziej nadaje się do tego działu ze względu, iż nie występuje w nim tylko Pani Dorota Rabczewska ale również znany wszystkim raper Fokus. Jest to oczywiście rap z normalną wstawką pop w refrenie. Zastanawiam się czemu jest tyle negatywnych opinii w tak naprawdę dobrym kawałku i chyba wiem. Dla was chodzi tylko o Dode, gdyby jej nie było to by było ok. Już zaczeło się pianie o komercjalizacji itd. Zmiencie tą je**ną polską mentalność i przestawcie się na coś co zagranicą jest normą czyli duety raper + gwiazdka pop, a nie ciągle patrzycie na ten gatunek muzyki jak murzyni lata temu w Stanach Zjednoczonych bo to jest już pomału żałosne. Nie dziwię się, że raperzy boją się nagrywać takie kawałki jeżeli w naszym chorym kraju jest takie nastawienie. Właśnie dlatego jest ich tak mało i jesteśmy daleko w du*ie. Po prostu nie rozwijamy się, stoimy w miejscu.
A mi jak najbardziej się podoba i do Dody wogóle nic nie mam i jej piosenki mi się także podobają może nie wszystkie, ale dużo było fajnych od niej
do Fokusa tez nic nie mam za to że z nią zaśpiewał i fajnie mu to wyszło ja tak sądze
zabieram i thx dla ciebie leci
widze wreszci komentarz na poziomie rozwiniety i uzasadniony pozdrawiam
Hmm... no wiadomo ze "większość" patrzy przez przyzmat "Fokus z Doda" Dlatego się nie podoba "większości" Jego sprawa z kim nagrywa wiadomo choć szczerze to zjawisko staje się dość powszechnym. Moim zdaniem mówienie ze ktoś się sprzedał to jest przegięcie. Nawet Pewex no kiedys bardziej w społeczeństwie funkcjonował Rap/Hip-hop to robił kawalki o kobietach, kasie, miłości za pieniądze, etc. To jest tak samo jak pracujemy w jednej firmie ona plajtuje wiec idziemy do innej proste. Dzis mamy rok 2011 widać w muzyce zwłaszcza pop-wej robi sie "zbieranina do jednego worka". Chwilami człowiek nie jest w stanie odgadnąć co to jest za gatunek, styl. Posłuchajcie sobie "nowego disco polo" bardzo idzie w kierunku klubowych / popowych rytmów. Pozdrawiam!
Co do samej piosenki ... to powinna byc raczej nazwa Fokus - Fuck It feat. Doda mi jakoś ten wokal Dody nie pasuje a piosenka jako taka ok
Co do samej piosenki ... to powinna byc raczej nazwa Fokus - Fuck It feat. Doda mi jakoś ten wokal Dody nie pasuje a piosenka jako taka ok
to nie jest hip hop jakieś gowno z niby raperkiem . Komercja panowie komercja