Śmiać mi się chce kiedy czytam takie artykuły
Bóg unicestwi świat 21 października
Re: Bóg unicestwi świat 21 października
Przeżyłem już z 7 końców świata, ten też przeżyję 
To już ciekawsza teoria jest od Da Vinci ... Troche nawet podobna do tego co Outsider napisał 
- Darkness Deep
- Klubowicz
Ohhh niee!! już jutro Bóg unicestwi świat :o boję się ;( dlaczego ja??!! Dżizys nie chce umierać !!!!
a tak na poważnie : jutro kolejny dzień, w którym dostane kape w szkole a po powrocie reszte dnia przesiedze przed monitorem po czym pójdę spać a na następny dzień czyli 22 października znów wstane i cykl zacznie się ponownie...

a tak na poważnie : jutro kolejny dzień, w którym dostane kape w szkole a po powrocie reszte dnia przesiedze przed monitorem po czym pójdę spać a na następny dzień czyli 22 października znów wstane i cykl zacznie się ponownie...
Co Wy tak to na poważnie bierzecie? W sensie, że Radek zapodaje informację (która i tak jest z dupy wyssana) a Wy od razu się bulwersujecie
Ja tam biorę takie rzeczy na lajtowo, w Boga nie wierzę i w koniec świata też. Jak coś nie ma naukowego potwierdzenia to pierdoły. Wyluzujcie. 
- Darkness Deep
- Klubowicz
- radekdudek11
- Specjalista
o 18 armagedon .konczcie projekty w efelu.wiecej smialosci do panienek mozna zalewac 0 odpowiedzialnosci
Mialo sie zaczac jakies 6 godzin temu a tu dupa
Kolejny koniec swiata przezylem 
Po chuju fest, już sie przygotowałem na koniec świata, popcorn zrobiłem, browaru nakupiłem i co? i dupa z widowiska po raz kolejny! :(
I na dodatek dziś dzień sexu oralnego
także korzystajcie Panowie bo wszystko się może zdarzyć.! 
- Under B (Bartii)
- Specjalista