Tez wlasnie myslalem nad mash up'ami.
Bo z ukladaniem melo jako takim.. calego motywu.. to bedzie porazka. Chyba ze bysmy sobie wysylali midacza co pare dni
moj gatunek - oczywiscie electro house
No prosze Przez chwile mnie nie było a tu się nam ładnie rozwija ten pomysł.... Ja jednak byłbym za utworem niż mash-upem bo to raczej wyjdzie wielkie zamieszanie jak kazdy cos wrzuci od siebie... Myśle ze jedne melo, jeden pomysl... Kazdy dostanie 3-4 dni na zrobienie czegos tam i poda dalej paczuszkę... Przynajmniej takie jest moje zdanie :>
No ja jestem przy mash'u bo będzie łatwiej. Po za tym przy robieniu muzy często korzystam z np Sylenth1. Czyli jak go użyję to muszę do remix packa dodać preset, który ułożyłem. Jak pierwsza osoba zacznie coś robić w VST, potem 2, 3, to nawet nie chcę wiedzieć jak ta paczka będzie na końcu
wyglądać.
Można zrobić tak, żeby wybrać podstawowe sample do beat'a, a każdy już sobie sam go ułoży i doda coś od siebie, a potem jakiś DJ to połączy.
Ja np nie chciałbym utworu bo byłby problem z paczkami samplowymi. a mash up to każdy coś da od sb, warto spróbować. Jak się z mashem nie uda to zawsze można odgrzebać temat i zrobić utwór w tym samym składzie
dobra dzisiaj zliczymy ekipe i zabieramy sie do roboty panowie Poniżej prosze napisac ksywke nr gg oraz preferowany gatunek... ja szukam miejsca gdzie sie wszyscy złapiemy (czyli jakis mini czat) i dogadamy sie co do gatunku oraz zadań dla poszczególnych osób... czekam do 21 3 Pozdrawiam
Ja osobiście był bym za produkcją niż mash-upem. Bo jak dla mię mash jest za prosty
Więc jak lecicie z mashem to mię nie piszcie a jak z produc. to z chęcią